Kişisel tarihime bir not düşmek istedim

7de 1 incir+ suuuuu
yarım limonun suyu+ su
7.50
2 kase yogurt, 4 kaşık yulaf ezmesi
kahvaltım bu olacaktı güya ama bu kahvaltıyı ne zaman yapsam aklım hep kahvaltılıklada ve çayda kaldığı için üstüne az da olsa kahvaltı ediyorum.bu hafta Sabah klasik kahvaltı yapıp,yulaf ezmesini öğlen tüketip akşamıda salatayla kapatıcam.bugün işyerinde kutlama vardı.doğru düzgün kahvaltı yapmış olsam hiç birşeyde gözüm kalmazdı ama ,yaprak sarması ve sütlü tatlı uzuuuuuuuun zamandır yememiştim,çok da özlemiştim.Çayla çok güzel gittiler.yinede çok abartmadım bence....
6-8 zeytinyağlı yaprak sarma.4 lokum büyüklüğünde tavuk göğsü(içinde kremşanti olmasa super olacaktı ama napalım...olan oldu artık)dün geceki jıllıan dan sonar her yerim ağrıyıpta emeğim aklıma gelmese daha çok yerdim herhalde...ev poğaçası yemedim mesela.yaş pastanında çatalın ucuyla tadına baktım.yaş pasta zaafım yok allahtan.

14.30( 5 saat kuralına uydum)
1 kase zeytinyağlı taze fasulye,1 kase yogurt
1 avuç çekirdek + form çay

20.10
2 kase yogurt

spor : 50 dakika saat yürüyüş yaptım.
yarım saat jıllıan yapacağım....

7 .00 1 incir+su.1 kupa form çay, 1 kk revani
8- 9 arası
1yumurta,5 zeytin,2 kk peynir.domates,kapya,1çb kuruyemiş,çayyyyyyyy

14 - 14. 30
7 kaşk taze fasulye,7 kaşık kuru fasulye,2 sb yogurt + 4 kaşık yulaf ezmesi( yarı 2 kaşık yiyeceğim)

19.30
2 y.t. salata, 1 kase siyah üzüm

spor: 25 dk.jıllıan
30 dakika yürüyüş

7.30- 8.30
1 yumurta,6 zeytin,2 kk peynir,domates,kapya.1 küçük çay b. kuruyemiş, çayyyyyyy,bir çatal revani
11.30
1 kupa sütlü türk kahvesi
13.30
1 kase mercimek çorbası,1,5 kase yeşilmercimekli bulgur pilavı,2s.b. sulu ev yoğurdu,1 tabak lahana tuşusu( ev yapımı)
19.50
göbek salata

7.00 2 incir + suuuu
8 - 8.30
1,5 yumurta,,2 kk peynir,5 közlenmiş kapya,domates,10 zeytin, 1 avuç kuruyemiş, çayyyyyy

14.00 ( çok acıktım)
2 tahta kepçe yeşilmercimeklibulgur pilavı,6 kaşık bezelye,2 sb. sulu ev yoğurdu,3 çor. k. lor,1 kapya,2 dilim domates

18.00
1 tatlı k. köy tereyağ, avuç içi kadar tandır ekmeği(sıcacıktı,dayanamadım)
20.00
1 kase çiğ lahana(turşu yaparken yedim.)

spor
50 dk. yürüyüş
25 dk.jıllıan 8 6.gün)
24 alt karın hareketi

6.30
2 incir + suuu
8 -8.30
1yumurta.2 kk peynir,3 közlenmiş kapya,1 çay b.yoğurt, domates,10 zeytin.1 çay b.kuruyemiş,çayyyyy

13.30
1 kk.ev yapımı peynirli börek,1 tabak melemen,yarım dilim ekmek, 2yk. lor,1 tabak göbeksalata,1 armut,2 ısırık elma

15.00
1 kase tuzsuz çekirdek, 1 kupa yeşilçay

19.40
2 sb sulu ev yoğurdu

7.30
1 avuç siyah üzüm,çeyrek armut
8.00 - 8.30
1 yumurta,1 kk izmir Tulum, 2 çor.k.lor, 8 zeytin, 2 kaşık melemen,1 y.k. sade makarna.1 dilim ekmek,domates,salatalık
1 avuç tuzsuz çekirdek, çay. 1 köz kapya( bağırsak için), 2 omega 3

2. öğünüm ( kahvaltıda kuruyemişim yoktu. çooooooook acıktım.arada 4 bardak ev ayranı içtim)

14.30
1 kepçe mercimek çorbası,2 orta boy karnıyarık, 1 kk ıspanaklı ev böreği,göbek salata,2 kaşık yogurt.( gözüm doymadı)
4 köz kapya( kıyma kabız etmesin diye çok yedim.yarın tartı günü.çok önemli değil ama yine de eksi görmek istiyorum )
1 armut, iki ısırık elma
komşu da
2 uskumru, yarım kase tuzsuz çekirdek,limonlu yeşil çay, 2 çor. k. irmik helvası( dün gece jıllıan ın üstüne gönderince yorgunluktan canım istememişti ama bugün balığın üstüne tatlıya hayır diyemedim.neyse aşırı yemedim.aferin bana...)

internette sorun vardı. 2 gündür buraya yazamadım.
pazartesi tartı sonucu 54,8. 1 kilo gitmiş... aferin bana...

dün geceden beri saçma sapan beslendim. iştahıma hiç gem vuramadım. ve bu öğlene doğru regl oldum.haftasonu bekliyordum ama neyse bir an once olup bitsin, daha iyi....
dün bilgisayar eve çok geç geldi.spor saat 11 e kaldı. o saatte canım hiç istemedi.dün jıllıan level 2 ye başlayacaktım ama ara vermiş oldum. bu akşam erken bir saatte yapacağım....

geçen hafta tam 1 kilo vermiştim. yoğun spor ve çok dikkatli beslenerek. akşamları sadece salata yiyerek.,inşallah bu 1- 2 gün içinde toparlayacağım...

cuma günü tam 54 düm.3 gündür lahana diyeti yapıyorum.geçen hafta regl mağduru oldum.karbonhidrat tüketimim had safhadaydı.
cumadan itibaren silkelendim, kendime geldim.cumadan beri jıllıan 2. level yapıyorum. hatta cumartesi bir Sabah bir akşam yaptım.pazarda öyle yapacaktım ama akşamı yorgunluktan es geçtim.
sonuç eksi 300 gr.
olsun yerinde saymaktan iyidir.

geçen yıl bu zamanlar haytımda ilk defa diyet yapmıştım.
lahana diyeti. 70 kilo civarındayken 7 gün katı kurallarla uygulamış; 2,5 kilo vermiştim.birkaçgün sonra yarısı geri gelmişti.iğrenç bir çorbaydı.başlamışken inadımdan bitirdim ama bir daha asla yapmam demiştim.1-2 ay sonar bir daha denedim 1-2 gün sonar kaytarmaya başladım.
ve tam 1 yıl sonar tekrar lahana işkencesi.......
(regl sapıtması sonucu kendimi bununla cezalandırdım)
işkence olmadı tabii.az yağlı, az tuzlu, bol acılı,maydanozsuz daha yenilebilir; gayet lezzetli kapuska şeklinde 4 gündür yiyorum.
şimdi verecek kilom az olduğundan 3 günde 1 kiloya yakın vermişimdir diye düşündüm ama Sabah giydiğim pantolondan hiç vermediğimi anladım.
o kadar dikkat ve o kadar sporla sadece 300 gr verince moralism bozuldu tabiii.
diyeti bozmayı düşündüm ama ya sabır dedim sonar....
aklıma yediğim bütün o aburcuburlar gelince iyi bile vermişim... nasıl yaksın zavallı vüücudum.jıllıan da bir yere kadar.zorlama süresi 20 dakika.ısınma ve esnemelerle 28 dakikayı buluyor.
sadece kavvaltıda yarım taze ceviz( çok canım çekti pişman değilim.zaten diyete uygun.lahana diyetinde yok ama olsun)
birde 2 kk peynir yedim.peynir yemeyi çok özlemiştim.iyi geldi.lahana diyetinde olmasa bile peynir de diyete uygun.mutlu etti beni.

bu soğuklarda canı kendi yaptığım misssss gibi tarhanadan içmeyi çok istedi ama detoks tayım ya .. cuma günü okuldan gelince kendime güzeeeeeel bir tarhana çorbası kaynatıp içeceğim..... hava böyle soğuk giderse cuma sabahtan bile yapabilirim.kahvaltı özlemimi bugünkü peynirle azcık giderdim.bugün 4 bardak süt hakkım vardı. toplam 2,5bardak içtim.2 kk da az yağlı peynir yedim.5 muz hakkım vardı ama 2 küçük muz yedim.muz çok kalorili.yarım ceviz ve bir domates kaçamağım oldu sadece. neyse çoğu gitti azı kaldı. son 3 gün... 2 gün üstüste et var, doyacağım. 3 günlük kapuskamı bugün pişirdim.zırt pırt uğraşmak istemedim.
kapuskayı seviyorum Allahtan.

7.30
1 tabak kapuska
9.15
2 kk az yağlı beyaz peynir, 1 domates, çayyyyyyy,
14.00
1 tabak kapuska,1 kepçe kurufasulye + buğday çorbası,çiğ lahana, 1 kase kavrulmuş kıyma
20.00
1 tabak kapuska, çiğ lahana, 1 kepçe zeytinyağlı taze fasulyenin suyu

çok saçma besleniyorum bence yaaaaaa. ne bu böyle.
neyse son 2 gün kaldı.yarın haşlanmış tavuk yiyeceğim.
bu sefer lahana diyetiyle hiç kilo veremeyecekmişim gibime geliyor.ilk yaptığımda bağırsaklarım çok iyi çalışmıştı, ş,md, idare eder.
hem ilkinde çok sıkı diyet yapmıştım.şimdi arada bğazımı ıslatmak için ayran içiyorum.2 sabahtır peynirleri götürüyorum.bugün protein günü diye yedim.normalde listed sadece 300 gr kırmızı yağsız et ve 6 domates vardı.domatesi sadece 1 tane yedim.akşam taze fasulyenin suyundan bir kepçe içtim.bol domatesle pişirmiştim.
bugün okulda doğumgünü vardı.çok ısrar ettiler ama iyi dayandım.lahana diyetinde olmasam kaçamak yapardım , diyet iyi denk geldi.
öğlen okuldan çıkınca parkta 40 dk hızlı tempoda; toplam 75 dakika yürüdüm çooooook yorulmuşum yemek yedim yattım,ancak dinlenebildim.birazdan jıllıan level 2/ 5 yapıcam ...

canıımmm ben uzun zamandır burayı okumuyodum da sen neler yapıyosun öyle? kilon zaten gayet iyi niye vermeye çalışıyosun ki hala :)öyle kürler mürler gerek var mı ki?:44:
jillianda da o foruma yazmadığın için bıraktın sanmıştım, hatta bugün jillian yaparken seni düşündüm :) onun üzerine geldim okudum burayı:) ama gayet de devam ediyomuşsun helal olsun :) bence kilo veriyor olman büyük bir başarı çünkü hem bu sporu yapıp hem de vermen harika ben veremedim misal hala aynı yerimde saydığıma inanabiliyo musun çok ama çok yavaşım neden anlamıyorum hepi topu 55 olmak istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…