- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
-
- Konu Sahibi hayatdevamedecek
canım çok tebrik ederim sporun için özellikle.. jillian geçen yaz yapmıştım çok güzel,zevkli ve çok etkili.. sonrasında devam etmeyi düşünüyor musun? ben de tekrar yapmak istiyorum ama biraz hafiflemem lazım.. 30ds den sonra ripped in 30 yapmıştım.. kolay gelsin..
ramazan bayramından sonra pek dikiş tutturamadım ama geri döndüm artık. ripped tüm bölgeleri çalıştırıyordu, ripped den sonra bölgesel öneriliyor sanırım. karın için killer abs yapılıyordu sanırım ama emin değilim, jillian topiğinden bulursun ama cevabını.. haklısın canım, yemeden olmuyor o zaman yakmak gerek.. bu programların faydasını kesinlikle görürsün, tartıda hafiflemesen bile incelersin mutlaka..
ya gerçekten tebrik ve de takdir ediyorum seni canım yaa :))) istediğin kiloya haydi haydi düştün sonra çok da güsel korudun, bayram da bile dikkat edebiliyosun azmine sağlık... nasıl sıkılmadın bu durumdan yaben motivasyonumu kaybetttim yarın tekrardan asılıcam diyete ama senin kadar istikrarlısını görmedim... hala sıkılmadan lahana diyosun ya :) helal valla
canım bayramda kendi yaptığım tatlıdan yedim.sadece bir yere misafirliğe gittim.ordada,baklava ve sarmayı götürdüm.
bayramı kayınvelidem ve digger çocuklarıyla geçirdik.kayınvalidemde şeker var.insülin kullanmıyor,ilaçlarla dengeliyor.onda şeker olunca onlar tatlı falan yapmamıştı.ben giderken kendi yaptığım tatlıyı götürdüm.hepsi o kadar.çikolata falan almadım.kadıncağızın çocuk gibi canı çekiyor.atıştırmadan duramıyor zaten.sonrada şekerim yükseldi diye stress yapıyor.her ne kadar direk tatlı yemesekte, sıfır karbonhidrat mümkün olmuyor.
ben evde sürekli atıştırmamak için,elimde belli bir liste olsun diye lahana diyeti yaptım,iyi oldu benim için.
yarın Sabah tartıyı çok merak ediyorum.tek kaçamağım bu akşamüstü çocuklara yaptığım kıymalı makarnadan 2 kaşık yedim.çok güzel koktu.yarınki tartı aklıma gelince yemeyi bıraktım.bıraksalar 2-3 tabak yerdim. 3 gündür çok dikkat ettim; bakalım çizelgeme inebilmişmiyim?
şimdi jıllıan ı yapıcam.sen level 3 teydin,bitti mi?bitince ne yapacaksın?
tebrik ediyorum seni dediğim gibi... ben iradesiz çıktım yakendime çok kızdım bu sabah tartıda 62'yi gördüm yine!!! 2 ileri bir geriyim resmen sürekli çok sıkıldım... 3. levelda 6'dan sonra hamile olduğumdan şüphelendim ve ağır spor yapmıyayım diye bırakmıştım öyle de kaldı sanırım bu hamilelik şüphesi benim motivasyonumu bozdu ya ne bozduysa bzodu işte sonuç ortada çok kızgınım kendime.... bir ay kuru meyve ve normal meyveyi de yasaklıyarak devem ediyorum yolculuğuma
2 ay uğraş anca 60 küsürleri gör sonra 1 haftada hooop tekrar başa dön inanılır gibi değil
spor olarak bugün jillianın ripped serisine başlıcam bi de... bakalım nolcaz
zor bu işler, çok zor... vereck kilo az olunca vermek daha zor.bende bugün 54.7 çıktım . 3 gündür sürekli sebze yedim,az da meyve hepsi bu. jıllıan ı da hem Sabah hem akşam yaptım; sonuç ortada.neyse bundan sonar takıntılı olmayacağım.çizelgemden sadece 1 kilo fazlayım. ideal kiloma çok yakın olduğum için bu 1 kiloyu 1 -1,5 ayda ancak verebileceğimi biliyorum.sıkıntı yok...
dikkatli beslenme ya da diyet adı her ne olursa olsun; koruma programıda böyle birşeymiş demekki.zaten bundan sonraki hedefim 55 in üstüne çıkmamaktı.bayramdan once 56 yı görünce, lahana diyetine başvurmuş ve amacıma ulaşmıştım.
hamilelik şüpheni okumuştum,kesinleşmeden sesimi çıkarmadım.hayırlısı olsun canım.