- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
-
- Konu Sahibi hayatdevamedecek
canıımmm ben uzun zamandır burayı okumuyodum da sen neler yapıyosun öyle? kilon zaten gayet iyi niye vermeye çalışıyosun ki hala :)öyle kürler mürler gerek var mı ki?:44:
jillianda da o foruma yazmadığın için bıraktın sanmıştım, hatta bugün jillian yaparken seni düşündüm :) onun üzerine geldim okudum burayı:) ama gayet de devam ediyomuşsun helal olsun :) bence kilo veriyor olman büyük bir başarı çünkü hem bu sporu yapıp hem de vermen harikaben veremedim misal hala aynı yerimde saydığıma inanabiliyo musun çok ama çok yavaşım neden anlamıyorum hepi topu 55 olmak istiyorum ya
canım kilo koruma dönemi de böyle bir şey; 1 kilo bile alsan yerleşmeden hemen icabına bakacaksın. sonuçta bu kiloları bir bir aldık . 1 kilodan birşey olmaz demeyeceksin.birken 2 ,3 5 oluyor hiç anlamıyorsun bile.
ömür boyu dikkatli beslenme + düzenli egzersiz şart. bu işin başka yolu yok.kilo koruma dönemi bana bunu öğretti.
benim boyum 1.60. 60 kilonun üstüne çıkınca 40 beden giyiyorum.bundan sonraki amacım 55 kilo ve 38 bedenin üstüne çıkmamak.yaşlanınca 40 olurum zaten.vüücut ister istemez enine yayılıyor.
senin boyun 1.64 dü yanlış hatırlamıyorsam.55 kilo güzel olur.çok zayıflığı bende sevmiyorum.şu anda bile dikkatli bakınca bağrımdaki kemikler belli oluyor.yüzümde çöktü nama napayım.fiziğim güzel oldu.elbise falan çok yakışıyor.ben etek,elbise giymeyi çok seviyorum zaten.
UZUN LAFIN KISASI ÖMÜR BİTER DİYET BİTMEZZZZZZZZ .
çok doğru diyosun canım ya... ömür biter diyet bitmez :) ben jillianı 2 günde bir yapmaya başladım ya... çok yorgun oluyorum zaten o sporu yapınca da haşatım çıkıyorbir de vücudu hergün spor yapmaya da alıştırmak istemiyorum... bu sefer 2 günde bire bile insem vücut yine salacak ve kilo alıcam gibi düşünüyorum... lahana kürü uyguluyosun sanırım... ben de sadece lahana alıp haşlayıp onu öyle ara öğün gibi kıtır kıtır yesem mi acaba diye düşünüyorum... bağırsaklarım çalışsın diye sırf... bu olayı çözemediğim sürece kilo vermem çok zor olacak... pazar günü laksatif bir ilaç aldım artık dayanamadım... pazartesi sabah karşı ve pazartesi baya ishaldim ama sonra pazartesiden beri yine yok bende bu hep böyle mi olacak ya...
beyaz lahananın yağ yakıcı etkisi varmış güya.ben sporsuz yağ yakılacağına inanmıyorum ama diyetisyenler lahanayı çok öneriyorlar.bağırsakları çalıştırdığı kesin.ben çok büyük bir lahana almıştım.şansıma çok lezzetli çıktı. çiğ olarak yemek çok güzel,tatlı tatlı geliyor insana.benim diyetin yarın 7.ve son günü.yarın sabahlık kapuskam kaldı sadece.öğlen ve akşam için yaparken biraz daha fazla yapıp cuma öğlen ve akşam da yicem.ben diyetteki gibi yağsız tuzsuz yapmıyorum.fazla tuz tüketimim yok zaten.normalden azcık tuzu eksik,zeytinyağıyla pişiriyorum.zeytinyağda bağırsakları çalıştırıyor.
bence sende öğünlerinde bol bol tüketebilirsin.tam diyetlik bir besin .içine patates,bulgur, pirinç koyma ama.haşlaması lezzetli olmaz bence.damak tadına gore kapuska yaparsan bıktırıcı olmaz.ben koca tencereyi 3 gündür yiyorum.bollllll acılı yaptım birde,meteboizmayı hızlandırıyormuş ya...geçen kış içim dışım lahana olmuştu.kür haricinde de kapuska çok tükettim.
ben evd herkese ayrı yemek yapıyorum.önceden benden başka yiyen yok diye doğru dürüst sebze pişirmezdim.o yüzden kilo alıyordum.şimdi kendi sebzemi,salatamı sofradan eksik etmiyorum...
ben kendime kabızlık yapan yiyecekleri az çok biliyorum.onları tüketirsem öncesinden form çay içmeye başlıyorum.ancak o şekilde çözüm buldum.bu konuyla ilgili ilaç hiç içmedim.
diyet yapanların en büyük derdi kabızlık.proteinlerin sindirimi çok zor oluyor.karbonhidratlar çok kolay sindiriliyor.bizde ömür boyu protein ağırlıklı,minimum karbonhidratlı besleneceğimize gore sindirim sorunlarını hep yaşayacağız...Allah başka dert vermesin canım.
birde kan grubuna gore beslenme durumu var.ben pek uygulamıyorum ama sindiremediğim besinleri öğrenmek için araştırmıştım bir ara.ben ab negatifim.sindirim sorunu yaşadığım besinler doğru çıkmıştı. sende bak istersen...
az once topikleri dolaşırken herkesin kahve içtiğini okuyunca canım çekti.bende yaptım kendime.1 çay b. Sütle.canım sıcak birşeyler içmek istiyordu, iyigeldi.
Akşamüstü dolmuş beklerken çok üşüdüm.o yüzden gelir gelmez kaynar kaynar tarhanayı 2 kase içtim.uzun zamandır da aklımdaydı.çok iyi geldi.
sayenizde benimde canım kahve çekti bende yapacağım galiba:) sevgiler