- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
-
- Konu Sahibi hayatdevamedecek
oruçtu. bayramdı, regliydi derken fırtınalı bir dönemi kazasız belasız atlatmışım çok şükür.
Az kaçamak, bol hareket; sonuç sıfır kilo artışı..
Tebrik ederim bu haberi bekliyordum :)
Belki daha önce de sordum ama boyun kaçtı acaba? 53,5 kulağıma çok hoş geldi de :) demekki isteyince olabiliyormuş bunu da görmüş olduk :) çok da aman aman kısmadın. yani canın çektiyse "abartmamak" şartıyla yedin. tek kural bu oldu. ama eskiden olsa bu ramazan ve bayram boyunca 3 kilo kesin almıştın değil mi? işte hayat tarzı olacak şey bu. dondurmanı da yedin, tatlını da. ölümüne bir dikkat ediş değildi. hemen kilolarımı verip senin dönemine girmek istiyorum ben de en kısa zamanda:)
çok teşekkür ederim.Kesinlikle önceden olsa çlışmadığım evde olduğum 1 haftalık dönemlerde bile sürekli atıştırmaktan henem 1- 2 kilo alırdım.
Boyum 1.60.
Fiziğim güzel oldu ama sıkılaşmam lazım,sıkıntım bu.
kişisel tarihine çok seyrek not düşüyosun artık :) neden acaba? eskiden yediklerini yazıyodun, hatalarını yazıp özeleştiri yapıyodun. kilo koruyuşunu ilgiyle takip etmekteyim bilgin olsun
canım cumartesiden beri oruç tutuyorum.Pazar gününe kadar tutacağım inşallah.1. neden bu.
ikincisi evde 24 saat bilgisayar yok,eşim işe giderken götürüyor,akşam getiriyor.Çocuklarla her zaman fırsatım olmuyor.
birde oruç tuttuğum için yatana kadar dolapta soğuk içecek,yoğurt ne bulursam yiyorum.düzenli beslenmediğim için yazmıyorum.burdan kötü örnek olmak istemiyorum açıkcası.
oruçlu olduğum için akşamüstü spora da gidemiyoruz.
Bu haftada böyle geçsin bakalım...
hımmm şimdi anlaşıldı sessizliğin nedeni :) allah kabul etsin kolay gelsin canım