- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
- Konu Sahibi hayatdevamedecek
canıımmm ben uzun zamandır burayı okumuyodum da sen neler yapıyosun öyle? kilon zaten gayet iyi niye vermeye çalışıyosun ki hala :)öyle kürler mürler gerek var mı ki?:44:
jillianda da o foruma yazmadığın için bıraktın sanmıştım, hatta bugün jillian yaparken seni düşündüm :) onun üzerine geldim okudum burayı:) ama gayet de devam ediyomuşsun helal olsun :) bence kilo veriyor olman büyük bir başarı çünkü hem bu sporu yapıp hem de vermen harika ben veremedim misal hala aynı yerimde saydığıma inanabiliyo musun çok ama çok yavaşım neden anlamıyorum hepi topu 55 olmak istiyorum ya
canım ben çizelgedeki kiloma inmeye çalışıyorum.eylül ayı başında b12 iğnesi vurulmuştum.seninle konuştuk mu hatırlamıyorum; bir kaç yerde yazmıştım.neyse o iğneler tokluk hissimi öldürdü sanki.bu da bana 2 kilo olarak döndü.onun peşindende regl dönemi geldi geçti.çok fazla aburcubur yedim.sonuçta 4-5 haftadır bir alıp bir veriyorum.çizelgemi değiştirmeyeceğim.çünkü o kiloya en kısa zamanda ulaşacağım... iyi oldu bahanesiyle düzenli spora başladım...