- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
- Konu Sahibi hayatdevamedecek
29. nisan .çarşamba
MOTİVASYON İSTİYORUM ....
pazar gecesi sol işaret parmağımı blendırla hafif şekilde kestim.pazartesi sabahı sağlık ocağına gittim.Doktor önlem olsun diye tetanoz iğnesi yaptırdı.parmağım idare eder ama iğne yerim 3 gündür çok ağrıyor.
kısacası yoga programıma ara verdim. canım yanınca motivasyonum gitti. yogadan sonar da kollarım çok ağrıyor zaten, ikisi bir dayanılmaz olurdu.
bu hafta hoca olmadığından pilates yalan oldu. Hepsi üst üste geldi.
Mümkün olduğunca yürüyüp, evin içinde hareket fırsatları çıkararak günlerimi hareketli geçirmeye çalışıyorum ama düzenli egzersize alışmışım, eksikliğini hisssediyorum.
sadece Tibet yogası yapıyorum. 21 tekrardayım, 10 dakika sürüyor.
SPOR AKSAYINCA BESLENME MOTİVASYONUMDA GİTTİ.
bugün değişik bir mekana gittim. Her gün gelmiyorum nasılsa diye, gözüm neyde kaldıysa yedim. 5- 6 su bardağı kadar neskafe içtim. süt tozuyla .Normalde sütle içerim. mideme dokundu, cayı cayır yanıyor.
eve gelince kısırla yogurt yedim, yogurt iyice yaktı kavurdu.
midem kötü sinyaller gönderince iyice moralim bozuldu.
MOTİVASYON İSTİYORUM ....
pazar gecesi sol işaret parmağımı blendırla hafif şekilde kestim.pazartesi sabahı sağlık ocağına gittim.Doktor önlem olsun diye tetanoz iğnesi yaptırdı.parmağım idare eder ama iğne yerim 3 gündür çok ağrıyor.
kısacası yoga programıma ara verdim. canım yanınca motivasyonum gitti. yogadan sonar da kollarım çok ağrıyor zaten, ikisi bir dayanılmaz olurdu.
bu hafta hoca olmadığından pilates yalan oldu. Hepsi üst üste geldi.
Mümkün olduğunca yürüyüp, evin içinde hareket fırsatları çıkararak günlerimi hareketli geçirmeye çalışıyorum ama düzenli egzersize alışmışım, eksikliğini hisssediyorum.
sadece Tibet yogası yapıyorum. 21 tekrardayım, 10 dakika sürüyor.
SPOR AKSAYINCA BESLENME MOTİVASYONUMDA GİTTİ.
bugün değişik bir mekana gittim. Her gün gelmiyorum nasılsa diye, gözüm neyde kaldıysa yedim. 5- 6 su bardağı kadar neskafe içtim. süt tozuyla .Normalde sütle içerim. mideme dokundu, cayı cayır yanıyor.
eve gelince kısırla yogurt yedim, yogurt iyice yaktı kavurdu.
midem kötü sinyaller gönderince iyice moralim bozuldu.