• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Oje Sürünce Hiç Bulaşmayacak

Ojede en çok sevdiğim renk kırmızıııııııı.Çok sevindim.

kirmizi ojeden önce parlatıcı sürerseniz de bulaşmadan çıkıyor.

Valla ben pamukla değil ESKİ İNCE ÇORAPla siliyorum...tek seferde hem kenarlarında kalmıyor hem de elime bulaşmıyor...Tavsiye ederim...bayıliceksiniz bu duruma...

bu benim çok işime yarayacak valla:lepi:
bayılıyorum kırmızıya ama çıkarmasına da sinir olurdumhihoyyyt

eğer pamuğu çok asetonu az kullanırsanız yine bulaşmıyor . ve pamuğun her bir yerine ayrı parmağınızı silin üst üste silerseniz çok bulaşıyor

Bunları öğrendiğim iyi oldu elimde kırmızı oje var yarın sabah çıkaracağım. Mutlaka krem süreceğim çıkarmadan. teşekkürler..

bende kırmızı ojemi sürmeden altına şeffaf oje sürüyorum bir kat silerkende her parmağımı ayrı pamukla siliyorum tertemiz oluyor hiç bulaşmıyor :)

bende her zaman üstüste siler hepsi bittikten sonra tekrar bi pamukla geçerdim teşekkürler inşallah işe yarar....a.s.

ne yaparsam yapayım bulaşıyo yaa :D
bende mi bi tuhaflık var annamadım..
şuanda da kırmızı ojelerim var akşamki çileyi tahmin edin siz şimdi..
bu arada oje kurutucu sprey aldım dün yeni bir markanın..
bende vardı daha önce pek memnun kalmıyodum ama bu aldığım canavar bişi..
sadece 2 dk..
kuruyo hemen..
yastık altına bile sokuyom elimi kazıya kazıya , heeeç bişi olmiyi :)
tavsiye ederem..

fiyatları ne kadar?

İnternetten baktım, Türkiye'de satan yer çıkmadı. Yabancı bir sitede 2.49 dolar :1hug:

31pi7zD7VwL._SL500_AA280_.jpg

ellerimde kırmızı oje var bu akşam çıkarmayı düşünüyordum iyi oldu.. bakalım işe yarayacak mı..
teşekkür ederim paylaştığın için..

kızlar bir diğer yöntemde ojeyi çıkarmak için asetonlu pamuğu bir sağ bir sola çevirerek çıkarmamak yani sağ sola ovuşturmadan tırnağın etinden tırnak ucuna duğru düz bir şekilde çekmek tekrar ederken de yine aynı şekilde pamuğun temiz kısmıyla yine uca doğru düz şekilde silmek bana manikürcüm tavsiye etmişti deneyin gayet temiz oluyor bulaşmıyor.

Back