• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Oje Sürünce Hiç Bulaşmayacak

ben de denedım smdı bakayım ıse yarayacak mı.sımdıden tesekkrler.suremıyordm bu sebepten ne zmndr.

kırmızı oje için özel aseton var ve oldukçada etkili...tavsiye edebilirim ...ben denedim ve tırnaklarda kırmızılık kalmıyor...

bende kırmızı ojeyi çok seviyorum ve son zamanlarda bunu deniyorum gerçekten de çok işime yaradı teşekkürler

süper ya bende çıkarırken kırmızı ojeyi gıcık oluyurm iyi oldu öğrendiğim hemen deniiycem eve gidince teşekküğrler canımcımm.

a.s. bende çok seviyorum kırmızı ojeyi ama çok bulaşıyo dıye kullanamıyordum teşekkurler paylaştıgın için

super bi bulus cok etkili valla denedim ve sonuc mukemmel :teytey:

Bende buara kırmızı oje taktım özellikle pastel 119 harika. Ama kalan kırmızılıklar canımı sıkıyordu. İyi oldu.

kızlar ben de kırmızı oje hastasıydım, öğretmenim ve şuan iç anadolunun köy geleneklerine sahip bi ilçesinde çalışıyorum.. sürsem taşa tutmazlar tabi ama biraz yadırgıyo buradaki öğretmenle bile.. o yüzden süremiyorum, kıymetini bilin kırmızı ojenin.. ben de her tatilde sürüp sürüp çıkartıyorum.. bu sırrı da öğrendim yaa... süper oldu walla.. Allah razı olsunn :*

valla denedim bende bi işe yaramadı:(
tırnaklarıma krem sürdüm sonra asetonu pamuğa döküp ojeleri silmek istedim..
ama kremli olunca pamuktaki asetonun etkisi azaldı ve yine bordo oje parmaklarıma yayıldı..
pamuk kremle temas edince hem pamuk kaygan bi hal alıyor hemde asetonun etkisi gidiyor..
bende yaramadı işe üzgünüm :(

evet kesinlikle önce cila sürüp sonra kırmızı oje. hele ertesi gün okul varsa o lekeler berbat görünüyor=) ben de leke kaldığı zaman eğer çıkmıyorsa üstüne cila sürüp tekrar asetonla siliyorum, tabi bunca zahmete gerek kalmadan en iyisi önce cila sürmek =)

BEN KIRMIZI OJEYİ ÇOK SEVİYORUM AMA ÇIKARINCA TIRNAKLARIM HEP KIRMIZI OLURDU BİR DERGİDE OKUDUM OJEYİ ÇIKARMADAN ÖNCE TIRNAKLARIMIZA KREM SÜRÜP ONDAN SONRA ÇIKARINCA HİÇ BİRŞEY KALMIYOR DENEYİN VE ARTIK KIRMIZIYI SÜREKLİ KULLANINa.s.

ciladan bahsedilmiyor burda arkadaşım :uhm:

BEN KIRMIZI OJEYİ ÇOK SEVİYORUM AMA ÇIKARINCA TIRNAKLARIM HEP KIRMIZI OLURDU BİR DERGİDE OKUDUM OJEYİ ÇIKARMADAN ÖNCE TIRNAKLARIMIZA KREM SÜRÜP ONDAN SONRA ÇIKARINCA HİÇ BİRŞEY KALMIYOR DENEYİN VE ARTIK KIRMIZIYI SÜREKLİ KULLANINa.s.

benimde en sevdigim renk kırmızıdır kolay kolay başka oje rengide kullanmam benimde sorunum buydu sagol canım

Back