• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Oje Sürünce Hiç Bulaşmayacak

teşekkürler paylaştığın için bende çok sewiyorum ama bulaşıyo diye sürmüyorum bundan sonra denicem:):)

artık moda siyah.... pussy cat dolls, beyonce veya rihanna gibimmm... off yaa.. buralarda sürebilsem yeter, çıkartmasını düşünürüm sonraaaa...

bende kırmızı ojeyi çok sever ve kullanırım ama sonrasında o kalan lekeler beni sinir ediyordu yarın ilk iş denemek olucak teşekkürleryerimseniben

Bende alttan parlatıcı sürenlerdenim bakalım bide bu yöntemi deneyelim deneyenler memnun paylaşım için teşekkürler

Test edildi onaylandı gerçekten çıkartırken bulaşmıyor paylaşım için teşekkürler

yaa gerçekten çokk saol bunu bizle paylaştığın için kırmızı oje müptelasıyım bende deniycemmm:)))

sürerken zorlanmıyomusun oje akmıyomu sağa sola tatlım..:uhm:

dids cevap vermedin bana bende uygulamak zorunda kaldım:1closedeyes: akmadı hatta parladı falan daha güzel oldu bende ojemin parlamamasından şikayetçiydim oda oldu sonunda bilgin için ayrıca teşekkür yerimseniben çıkarırkende kremle denedim işe yarıyor..şakkıdı

Canım kusura bakma bilgisayar başında değildim :utangac: Çok sevindim işine yaramasına :1hug:

ben de yarın deneyeceğim. daha önce alt kata cila sürüyordum ama bu daha iyi bir yöntem gibi geldi. paylaşım için teşekkürler.

cok guzel bır paylasım..bende sıldıkten sonra kalan kırmızılıga sınır oluyordum...ılk fırsatta denıycem..

oooo iyiymiş yaaa. bende parlatıcının üstüne sürüyodum kırmızılık kalmasın diye. ama bunu öğrendiğim daha iyi oldu. bundan sonra bunu deneyecem sağol.

aynı dertten ben de yakınıyordum. kırmızı oje sürmek güzel ama çıkardıktan sonra kalan kırmızılıklar herkes gibi benim de sinirimi bozuuyordu. dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle kırmızı ojelerimi asetonu pamuk yerine ince çoraba dökerek çıkardım. sonuş gerçekten mükemmel. eğer tırnaklarınız uzunsa kırmızı ojeyi çıkarırken tırnak aralarınıza da bulaşıyor. ince çorap pamuk gibi dağıtmıyor ojeyi. kaçmış çoraplarınızı atmayıp denemenizi öneririm :)

Ben kırmızı ojeyi asetonla sildikden sonra pamuğa kolonya döküm onunla tekrar siliyorum kırmızı izlerden eser kalmıyor, tavsiye ederim :CüvCüv:

Back