• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Oje Sürünce Hiç Bulaşmayacak

bende deneyeyim...sırf bu yüzden sürmüyordum.akşam hemen süreyim teşekkürler...

dün akşam denedim ve sonuç mükemmel teşekkürler elzkry :1hug:

RİCA EDERİM ARKADAŞIM NE DEMEK
BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞMAK HAYATI KOLAYLAŞTIRIR.

AŞKIMLA BENİM SİTEMİZ

e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

aaa bunu hiç duymamıştım çok saol ii oldu.Bende ilk önce cila sürüp sonra üstüne kırmızı sürünce çıkarırken o kırmızılıkların kalmıcaanı okumuştum.Ama hiç denedimmi hayır:))

ben denemiştim bunu,mutlaka dene tatlım a.s gerçekten hiç kalmıyo tırnakta kırmızılık yerimseniben
sevgilerimle a.s.

BEN KIRMIZI OJEYİ ÇOK SEVİYORUM AMA ÇIKARINCA TIRNAKLARIM HEP KIRMIZI OLURDU BİR DERGİDE OKUDUM OJEYİ ÇIKARMADAN ÖNCE TIRNAKLARIMIZA KREM SÜRÜP ONDAN SONRA ÇIKARINCA HİÇ BİRŞEY KALMIYOR DENEYİN VE ARTIK KIRMIZIYI SÜREKLİ KULLANINa.s.

bende kırmızı oje kullanamıyordum bundan sonra rahatlıkla kullanırım artık çok tesekkür ederim cnm

bende kis gelince severim kirmiziyi ben kirmizi oje sürmeden parlaticiyi önce sürerdim üstüne kirmizi oje ama sizin dediginizide denicem tskler.a.s

cila mı sürücez kırmızının üzerine? yoksa çıkarmadan once krem mi? anlamaıdm. biri krem yazmış biri cila?

cila mı sürücez kırmızının üzerine? yoksa çıkarmadan once krem mi? anlamaıdm. biri krem yazmış biri cila?

ben kırmızı oje sürmeden altına bir kat cila sürüyorum canım,böylece hem daha kolay çıkıyor hemde sağa sola bulaşmıyor yerimseniben

Geçen akşam denedim. Gerçekten işe yarıyor. Süper bi buluş olmuş bu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

bende kırmızı ojeyi tırnaklarıma sürmeden önce cila sürüyorum..yani renksiz oje...çıkartırken hem tırnakta çok izi kjalmıyor kırmızının hemde daha rahat çıkıyor...sengözlerimebaksanab:kahve:

Bende denedim buladım tırnaklarımın kenarını kreme çıkardım ojelerimi. Çok rahat oldu. koyu renk ojelerimi her zaman rahatlıkla kullanırım artık. Teşekkürler

çok saol ii oldu öğrendiimiz bi de evli olunca hiç süremiyordum çıkmıo die

arkadaşlar bu paylaşımım işinize yaradıysa ne mutlu bana
hayat zaten çok zor kolaylıkları paylaşalım birbirimizle :)
e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

:asigim::nazar::asigim::enbuyukkk:

denedim gerçekten işe yarıyor kızlae çok saol arkadaşım

Back