• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

arkadaşlar selam, bu civan perçemi adacayı çoban çantası ve de aslan pençesi otlarını demlemek için alacaktım ama aktar bana biir kapsül şeklinde önerdi almadım bende bir sorayım dedim:) kapsül biraz kafamı karıtırdı sadece ot olarak alıp demleyerek mi içeyim yoksa yumurta rezervini yükselttiğini iddia ettiği o kapsülü mü alayım? kapsül biraz pahalı 80 lira bir ay gidiyomuş otları almak daha mantıklı gibi..

arkadaşlar selam, bu civan perçemi adacayı çoban çantası ve de aslan pençesi otlarını demlemek için alacaktım ama aktar bana biir kapsül şeklinde önerdi almadım bende bir sorayım dedim:) kapsül biraz kafamı karıtırdı sadece ot olarak alıp demleyerek mi içeyim yoksa yumurta rezervini yükselttiğini iddia ettiği o kapsülü mü alayım? kapsül biraz pahalı 80 lira bir ay gidiyomuş otları almak daha mantıklı gibi..

canım alacaksan otunu al karıstırıp yap.haplar hikaye dogal yapmak varken neden mınıcık hapın ıcıne sıkıstırılmıs seyı ıcesın..:)
Birde istanbuldaysan Üsküdar'da Hüseyin Ermiş Aktar var orada yumurta kalitesini yukselten bır bıtkısel bır macunu var tadı cok kotu ama cok faydası var.(ancak onunda 1 kıloluk kavanoz fıyatı sanırım 90 TL) ınternetten huseyın ermıs'ı arastırabılırsın.
Ama unutma yumurta rezervı maalesef cogalmıyor sadece olan yumurtaların daha kalıte olmasını saglanabılınıyor. Zaten tek yumurta yetıyor onemlı olan kalıtelı olması ayrıca polen arısutu ve bal karısımıda sabahları 1 tatlı kasıgı al (platık veya tahta kasık ıle)gunde bır ıkı tane kuru ıncır ye ve yogurt ayran süt içmeyi ihmal etme..
sevgiler

canım alacaksan otunu al karıstırıp yap.haplar hikaye dogal yapmak varken neden mınıcık hapın ıcıne sıkıstırılmıs seyı ıcesın..:)
Birde istanbuldaysan Üsküdar'da Hüseyin Ermiş Aktar var orada yumurta kalitesini yukselten bır bıtkısel bır macunu var tadı cok kotu ama cok faydası var.(ancak onunda 1 kıloluk kavanoz fıyatı sanırım 90 TL) ınternetten huseyın ermıs'ı arastırabılırsın.
Ama unutma yumurta rezervı maalesef cogalmıyor sadece olan yumurtaların daha kalıte olmasını saglanabılınıyor. Zaten tek yumurta yetıyor onemlı olan kalıtelı olması ayrıca polen arısutu ve bal karısımıda sabahları 1 tatlı kasıgı al (platık veya tahta kasık ıle)gunde bır ıkı tane kuru ıncır ye ve yogurt ayran süt içmeyi ihmal etme..
sevgiler

sağol lenova zaten muhtemelen üsküdar'dan alırım hap şeysi bana da hiç mantıklı gelmedi aynen dediğini yapcam otları alcam. o karışımı da sorarım sanırım üsküdar'da o balıkçıların olduğu çarşıdadır değil mi_ ?

özel hastane raporu tüp bebek ilaçlarını karşılarmı ssk olarak yanı..çalıştıgım şirketin eczanesine sordum. rapor ve recetenızı fakslayın özel hastane olsa bıle karsılar dedı. Amaa SKK ıle anlasması yok hastanenın dedım olsun farketmezdedı rapor ve recete olsun yeter dedı.

bılgısı olan varmı?kestane kebap acele cevap

sitelerden birinde bir kadın doğum doktoruna mail ile durumumu anlattım. cevapta bana yumurta kalitenizi düzeltmek ve FSH degerinizi yukseltmemeniz icin
L arginin , taurin ve E vit ve C vit ve Folik asidi denemenizi oneririm. yaninda omegA 3 ve bitkisel bir urunle birlikte Formul 1 yasam sekli olarak kabul edip deneyin demiş .Valla dedıklerını anlamadım larginin ve taurin nedir e ve c vıtamını omega 3 hepsı hap heralde folık asıt zaten basladım. bırde bıtkısel urunle demıs ama o bıtkısel urun nedır dememıs :(( kısacası bu vıtamınlerı daha once alan varmı bılgısı olan var mı

kestane kebap acele cevap:)))
sevgıler..

slm....canım, sanırım tavsiye ettiği vitaminler yumurta gelişimini destekleyici şeyler...ben de 38 yaşındayım, ben defolik cvit, e vit, omega3....l'arginin'i eşim kullanıyor,çünkü sperm sayısı ve kalitesine çok iyi geliyor...hatta ben de bir ara içtim,sonra bıraktım,araştırıcam,yumurtalara iyi geliyorsa tekrar başlayacağım....ama canım,taurinin ne olduğunu bilmiyorum....bitkisel olarak da,arı sütü bal polen demiş olabilir....en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle....

sağol lenova zaten muhtemelen üsküdar'dan alırım hap şeysi bana da hiç mantıklı gelmedi aynen dediğini yapcam otları alcam. o karışımı da sorarım sanırım üsküdar'da o balıkçıların olduğu çarşıdadır değil mi_ ?

canım aktar dogancılar parkından ınerken bır tıyatro var musaıpzade tıyatrosu sanırım onun sırasında hemen.. allah sıfa versın gelsın kalıtelı kalıtelı yumoslar:))):emir_bebek:

benim eşim de L-Arginine,L-Carnitine,tamoxifen,arı sütü,ginseng,folbiol,acetilcistein,proviron ,çakşır otu,keçi boynuzu kullanmıştı....

canım aktar dogancılar parkından ınerken bır tıyatro var musaıpzade tıyatrosu sanırım onun sırasında hemen.. allah sıfa versın gelsın kalıtelı kalıtelı yumoslar:))):emir_bebek:

ya benim oturduğum yere yakın bi çengelköy baharatçısı var acaba ordan mı alsam diyodum ama yarın üsküdara gidiyim bari cuma pazarını da gezerim ordan da baharatlarımı alırım:)) sağol tam olarak anladım zaten üsküdar(a yakın oturuyorum yarın alırım otlarımı oh demlerim çaylarımı içerim güzel güzel:))

benim eşim de L-Arginine,L-Carnitine,tamoxifen,arı sütü,ginseng,folbiol,acetilcistein,proviron ,çakşır otu,keçi boynuzu kullanmıştı....

benim eşime ben yalvar yakar oldum ama maalesef doktorun iç dediği proxeed ilacını bile içiremiyorum. yarın bi daha yalvarcam bakalım belki sözümü dinler. bu bir duydu internetten morfolojiyi yükseltmenin pek fazla yolu yok diye hemen boşuna içiyorum moduna girdi:( kokusu falan da çok iğrenç ya o bakımdan:) ama doğal şeyleri içer mi bilmiyorum işte keçi boynuzuna da yarın akşam itibariyle başlıyorum. hayırlısı olsun hakkımızda.

burada herkesın bır hıkayesı var benım gıbı cevremızde paylasamadıgımız bırcok seyi sızlerle paylasmak cok güzel su an iki gözü iki çeşme halinde yazmaya çalısıyorum. yarın doktorumla uzun protol sansını denemek ıcın bşlayacaktım. ama cevremdekı bırcok kısı Bahceci'ye gıtmemı soyledı. bende tesaduf bugun bos bır randevusunu yakaladım ve gıttım. vee sonuc cok acı maalesef %1 sansın var benım eşim olsan vazgecerım ve asla denemem dedı. yumurtalıgında sıfır folıkül var dedı ve uzun protokol ıle küllüyen olmaz dedı.. yıkıldım 15 dk ıcınde gorusme sonlandı .arabama bındım ve gozyaslarım sel oldu ve hala aglıyorum ve yarınkı uzun protokol tedavısıne baslamasam dıyorum bahcecı net konustu şansın yok beynıme civi gibi çaktı ..
zaten bu moralle tedavının basarılı olacagınıda dusunmuyorum cok ama cok acı icim acıyor... kısmet artık Allah HEPINIZIN YOLUNU ACIK ETSIN..

canım adet görüyormusun ? adet görüyorsan folikül de vardır diye düşünüyorum ???

burada herkesın bır hıkayesı var benım gıbı cevremızde paylasamadıgımız bırcok seyi sızlerle paylasmak cok güzel su an iki gözü iki çeşme halinde yazmaya çalısıyorum. yarın doktorumla uzun protol sansını denemek ıcın bşlayacaktım. ama cevremdekı bırcok kısı Bahceci'ye gıtmemı soyledı. bende tesaduf bugun bos bır randevusunu yakaladım ve gıttım. vee sonuc cok acı maalesef %1 sansın var benım eşim olsan vazgecerım ve asla denemem dedı. yumurtalıgında sıfır folıkül var dedı ve uzun protokol ıle küllüyen olmaz dedı.. yıkıldım 15 dk ıcınde gorusme sonlandı .arabama bındım ve gozyaslarım sel oldu ve hala aglıyorum ve yarınkı uzun protokol tedavısıne baslamasam dıyorum bahcecı net konustu şansın yok beynıme civi gibi çaktı ..
zaten bu moralle tedavının basarılı olacagınıda dusunmuyorum cok ama cok acı icim acıyor... kısmet artık Allah HEPINIZIN YOLUNU ACIK ETSIN..

tesadüfen yazını gördüm lütfn pes etme! ben bu ay reglmin 3. gnü doktora gittiğimde muane edince bu yumurtalar işimize yaramaz doğum kontrol hapı kullan 1 ay sonra durum bakalm demişti prof. ama ben nedense kullanmak istemedim asistanına sordum daha sonra kullanmak istemiyorum diye siz bilirsiniz doktoru duydunuz dedi. ben içimdeki sesi dinledim kullanmadım ve şuanda 4 haftalık hamileyim. o işe yaramaz yumurtalardan biri işe yaradı.. 1.5 yıl once de bir doktor menepoza girmek üzeresiniz eger ateş basmalarınız oluyorsa tedavi uygulayalım en azında kemik erimesi v.b şeyler olmaz demişti fsh 14 çıkan tahlile bakar.. lütfen ama lütfen doktorlara %100 güvenmeyin

ben de şu an 38 yaşındayım..16 fsh ile hamile kaldım..tedavim sürekli erteleniyordu..rahmimdeki sorun yüzünden dr sadece %5 şans vermişti...
landarch ın dediği gibi %100 güvenmemek lazım..dr da bir insan ve yanılabilir....

hangi doktorla görüştün?

aglamaktan yazamıyorum yemin ederım.. regl oluyorum ama bahcecı yumurta olsa bıle ıclerı bos dedı..bu degısmez dedı bende anlamadım ama cok net bır şekılde sansın %1 dedı.. kafam karman corman dıger doktor ıse tam tersı dedı deneyecegız bakalım ne gosterecek durum dedı.. bılmıyorum kızlar ıcımdekı ses hep cocugum olacak yönündeydı ama bu adam hayallerımı yıktı...

canım maalesef alanında ıyı oldugu bılenen doktor ıle yanı MUSTAFA bahcecı ıle..

daha 10 gün önce bana moralini bozma yazddın hatırlıyor musun?şimdide ben diyorum.ihtimal yok dememiş ki.benim iki tüp bebek denemem oldu.sonuç negatif. ben başta % 0 olduğunu bilseydim O tedaviye başlamazdım hiç.şimdide ne olacağı belli değil.ne hikayeler var .daha yeni doktorum söyledi.sakim ol bence.ve pes etme.

başka dr.la görüş...inanmıyorum o adama........

canım benım bende ınanmak ıstemıyorum.ama pes et bence dedı dırekt hıc bır kıvırma cevırme yaomadan karsındakı ınsan mı duygularımı var mı ne duruma sokarım demeden bırde tek basıma gıtmıstım ınan kopruden gecerken atmak ıstedım..
sonra asıl doktorumun dedıgı geldı aklıma kadın kadının halınden anlar erkek doktorlar sadece degerlere bakar ve soyler ve olmayıncada olmadı bır daha dene veya deneme der demıstı.. sanırım haklıydı..benı dusurdugu durumu su an anlatamam gozlerımı acamıyorum aglamaktan

daha 10 gün önce bana moralini bozma yazddın hatırlıyor musun?şimdide ben diyorum.ihtimal yok dememiş ki.benim iki tüp bebek denemem oldu.sonuç negatif. ben başta % 0 olduğunu bilseydim O tedaviye başlamazdım hiç.şimdide ne olacağı belli değil.ne hikayeler var .daha yeni doktorum söyledi.sakim ol bence.ve pes etme.

evet haklısın bır kere daha denemelıyım ama bu adamın dedıklerını aklımdan nasıl cıkartıcagım moralımı nasıl duzeltecegım bılmıyorum

Back