Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Lenovacığım ,ne yaptın,doktorla görüştün mü,doktorun iyi şeyler söylediğini umut ediyorum,bana inan herşey çok güzel olacak,iyi haberlerini bekliyorum,sevgiler

Canım nckurt lüften ümitsizliğe kapılma seni boyle umutsuz gormek benı uzuyor...Ben baska bır doktora gıttım bugun eger ıstanbuldaysan mutlaka sende benım gıttıgım doktra gıt derım. Bırsen Sarıkamıs tüp bebek kralıcesı dıyorlarmıs kadına.. benı dınledı yasadıklarımı yapılanları anlattım cok üzüldü kadın kadının halınden anlar dedı. bır oncekı doktorum sacmalamış nasıl bır tedavıdır anlamadım dedı. HSG fılmımı hormon testlerımı ıstedı. FSH cok ıyı buldu 8,27 cok ıyı dedı. mıyom ıcın 3mm dedı doktorun nasıl der rahmınde gıdebılır dıye dedı rahmınle alakası yok zaten amelıyatlık bır durumunda yok ancak 5 m ve uzerı ıse amelıyat gerekır dedı. canımı sıkmamamı bana uzun protokol uygulayacagını soyledı
sımdı tatıle cıkıyorum 23 temmuzda donucem 25-26 temmuz regl olunca kendısıne gıdıcem kan verıcem reglının 7-8-9 . gunu de HSG cekılecek. ondan sonra agustos sonu eylul gıbı allah nasıp ederse baslayacam.

kısmet yanı canım hersey allahtan ben bırgul hanımı cok sevdım cok candan bırı ve halden anlayan tecrubelı bırı 90 yılından bu na tup bebek tedavısıyle ugrasıyormus. lutfen sende bu doktora bır kere gıt derım..

kocaman opuyorum senı

bu arada yumurta rezervı az olup ,kendısıne uzun protokol uygulanan arkadaslar var mı ıcımızde paylasırlarsa cok sevınırım.

Herkese merhaba,kimsecikler yok herkes tatilde anlaşılan,ben de kısa bir tatilden sonra ara verdim,ayın 25'inde tekrar izne ayrılacağım,Ağustos 22'ye kadar.Umarım herkes iyidir,benimle ilgili olumlu gelişmeler var,inşallah herşey güzel olacak.Ayrıntıları paylaşacağım sizlerle,görüşmek üzere .sevgiler...

Canım senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam,moral ve motivasyon çok önemli biliyorsun.Doktora karşı duyulan güven insanı direkt etkiliyor.FSH gerçekten güzel çıkmış,zaten düşük müydü ya da düşürmek için birşeyler yaptın mı?Ben bu tedavide senin pozitif sonuç alacağını düşünüyorum,bak göreceksin,kendine iyi bak iyi tatiller,sevgiler

Tekrar merhaba,kimsecikler yok ama ben yaşadıklarımı sizinle paylaşmadan duramayacağım.Baştan başlayayım,ben arkadaşımın düğünü için Manisa'ya gidip oradan da Ankara'ya dönecektim,Ankara'ya gelmişken tatil öncesi doktorumla görüşeyim,durumum ne olacak,tamam mı devam mı,ne yapalım diye,hem kontrollerimi yaptırır hem de fikir alırım diye düşünerek ayın 13'ü çarşamba gününe randevu aldım.Daha sonra düğüne gittim,Ankara'ya döndüm eşim de geldi Ankara'ya ama tutturdu düğünden sonra hemen dönelim işim var diye,ben bir türlü razı olmadım,nedendir bilmem elim bir türlü telefona gitmedi,randevuyu iptal etmedim.Sonunda eşime ben kontrole gitmek istiyorum istersen sen git dedim tabi o da gitmekten vazgeçti .Çarşamba günü gittim doktora ,tabi ben fsh takılmışım,doktorun söyleyeceği olumsuz şeyleri kafamda kuruyorum,hatta eşime evlat edinelim bile dedim.Neyse görüşmeden önce muayene olacaksınız dediler,muayene başladı ,doktorum bak sen burda ne var falan diyor,ben ne olduğunu anlamaya çalışırken süper iki tane folükül var,biri 21 diğeri 15 mm hem de sağlam görünüyorlar demez mi.Ben sevinçten havalara uçtum,hiç ilaç almadan kendiliğinden gelişen iki folükül hem de bana göre herşeyin bittiği anda,hem de iyi durumda.Masadan nasıl kalktım anlatamam,tabi bu çok basit gibi gelebilir ama benim gibi fsh 54 olan birisi için bu bile mucize.Doktorum hemen tahlil istedi,yarın büyük ihtimalle bunları toplarız ona göre gel dedi.Ertesi gün kliniğe gittim beni hemen opuya aldılar,taklillerim iyi çıkmış,fsh 33'e düşmüş,iki folükül toplandı biris küçük olduğu için boş çıktı diğeri iyi durumdaydı.Doktorum bunu donduralım önümüzdeki ay tekrar bakarız,bir tane daha bulur iki transfer yaparız şansın biraz daha fazla olur dedi,bize de mantıklı geldi.Şükürler olsun o bir tane yumoş döllendi ve sekiz hücreliyken bugün donduruldu.Evettttt şimdi benimde bir adet dondurulmuşum var,işte böyle.Doktorum bu durum senin yumurtalıklarında halen hareket olduğunu ,yavaş da olsa çalıştığını gösterir ,kendiliğinden bile hamile kalma şansın var,olumsuz olma çünkü olumsuz düşünecek bir durumun yok dedi.Nasıl rahatladım anlatamam,her şerde bir hayır vardır,ya diyorum eşimi dinleyip randevuyu iptal etseydim.İşte böyle,biraz uzun yazdım ama her ayrıntıyı sizinle paylaşmak istedim.gerçekten de umutsuz olmamak gerekiyormuş,herşey bitti dediğim bir anda böyle bir durumla karşılaştım,inşallah hayırlı olur.Bu arada yumoşun döllendiği gün kandildi,o kadar çok dua ettim ki herkes için,kendim için.Şimdi coraspin kullanmaya başladım,bir de dhea'yı sordum doktoruma,sende biraz tedbirli davranmalıyım ama istersen düşük doz kullanabilirsin dedi,bugün dhea'ya da başladım günde bir adet,on gün sonra iki kullanacağım,bir sonraki adet dönemini atlattıktan sonra tekrar gidececeğim,bu arada da kontrollerimi yaptıracağım,belki bir sürpriz daha yaşarız diye,Ama bütün umutsuzluğum karamsarlığım gitti,ben gerçekten inandım ki bizlerin çocukları olacak,bu kadar istemeye rabbim de bizi tabi ki mağdur etmeyecek.Bu arada yaşadığım bu gelişmeyi kullandığım ilaca da bağlıyorum,on günde fsh 54'den 33'e düştü,Bilemiyorum o kadar mutluyuz ki eşim de ben de,bizim de artık bir tane de olsa dondurulmuşumuz var,bu bir şans demek,allahın izniyle inşallah biz de kucağımıza bebişimizi alırız,rabbim hepimizin gönlüne göre versin sevgiler...

nc kurt Allah senin ve benim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun benim de yaşım 35 aynen de senin gibi, okuldu - işti hatta gelen-giden- tatil şu bu derken bebek konusunu görmezden geldim şimdi ise uğraşıyorum....

ben çok suçluyordum da kendimi ama şu anda biraz daha kafam rahat. sen de rahat ol, kısmette ne varsa o olur ve inşaallah her şeyin hayırlısı olur.

benim annem en küçük kardeşimi doğurduğunda 35 yaşındaydı, teyzemin 40 yaşından sonra kendiliğinden bebeği oldu onların zamanında inan ki tüp bebek falan yoktu ya da bilmiyorlardı. Allah vermiş hayırlısı olsun dediler ve biraz da tevekkülle güzel şeyler oldu, oluyor.
sana da dua ediyorum şu anda Allah gönlüne göre versin ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin dilerim.

ve benim için de ve hepimmiz için de...

Canım merhaba,baştan kendimi çok suçladım ama sonra baktım bazı şeyler bizim elimizde değil,ne yaparsak yapalım bize biçilmiş bir rol var ve biz sadece o rolü oynuyoruz,elimizden başkası gelmiyor.İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir de sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşur,biz de bu güzel duyguları yaşarız.Burada bir arkadaş mesajıma cevap yazmıştı,beni o kadar etkiledi ki o cümle,ben yaşım geçti,geç kaldım demiştim o da "yaşınızda birşey yok allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin,bakın ben 23 yaşında anne oldum ama oğlum otistik"diye yazmış.Okadar duygulandım ki,gerçi hep rabbim ne verirsen hayırlısını ver diye dua ediyorum hep,isteyen herkes için.
Ben 10 gün önce o kadar umutsuzdum ki herşey bitti dedim,çünkü fsh 54 çıktı,ama sonrasında öyle gelişmeler olduki şaşordım.Rabbim birşeyleri verecekse veriyor işte,bize de hayırlısını istemek ve sabretmekten başka yol kalmıyor arkadaşım,inşallah en kısa sürede bebişlerimizi alırız kucağımıza,sevgiyle kal

Canım fsh değişebilir her an... Cyclo prognova isimli bir ilaç var onunla düşürüyorlar fsh yı..

ben de 16 fsh ile mikroenjeksiyonla ikizlere hamile kaldım...

Eğer istanbuldaysan sana prf. dr Yücel Karaman ı öneririm.....

nckurt selam canım..yazdıklarını okudum çok duygulandım inan..bende snin yaşadıklarını yaşadım..geç evlendim.37 yaşında..bebeğim olsun çok istedim hiç korunmadım..ama olmadı.geç kaldım korkusuyla hemen tedevilere başladım..görünürde birşey yoktu..2 sefer aşılama oldu ama tutmadı..sonra 1 tüp bebk denemesi yaptım olmadı..dünya başıma yıkılmıştı..artık yuvadan bebek almaya karar vermiştim..eşim ne kadar bu konuya sıcak bakmasada ben ciddi anlamda düşünmeye ve arştırmaya başladım.. ama tüp bebek denemesinden 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım..dünyalar benim oldu..2,5 yaşında bir kızım var ..allah bağışlarsa.. ve şu an 42 yaşındayım ve bu sefer istemeden hamile kaldım...çalışıyorum..ne maddi nede manevi anlamda kendimi hazır hissetmediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim..çok ağladım..kürtaj yaptırmazdım..ve şimdi 13 haftalık hamileyim...şimdilik herşey iyi..ve bebeğimi istiyorum..allahtan ümit kesilmez.dualarınız birgün mutlaka kabul olacak..
yaş konusuna gelince bende bunu kafaya çok taktım zamanında stres yaptım belkide ondan hamile kalamadım... ama çok genç yaşta olup bebeği olmayan birsürü kadın var..allah zamanı gelince meleklerini gönderir... sevgiyle kalın arkadaşlar..yaşı hiç kafaya takmayın..ben kızımda hamileyken son haftaya kadar çalıştım..herşey çok yolunda gitti..40 yaşıma 3 ay kala doğurdum kızımı..ve 42 yaşındayım tekrar hamileyim..ben bile kendime hayret ediyorum.. kendinize güvenin..duanızı edin..yaşı asla kafaya takmayın..

Canım moral ve desteğin için teşekkür ederim,inşallah rabbim senin gibi bizim de yüzümüzü güldürür.Ben de bazen yaşa takılma,olmayınca yaşı küçük olanlarında olmuyor,rabbim ol dedikten sonra diyorum,ama bazen çok bunalınca yaşıma bahane buluyorum,bir öyle bir böyle işte.Rabbim sana ve eşine çocuklarınla birlikte mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin,inşallah sağlıkla bebişini kucağına alır,huzurla büyütürsün,tekrar teşekkürler arkadaşım,sevgiyle kal...

Merhaba canım...bu kadar stres yapman iyi olmamış..inşallah mutlu sonuçlanır umutsuzluğu kafandan atmalısın...
Ben,başka bişeyden sözedeceğim...hangi şehirdesin bilmiyorum ama...mutlaka fırsat yaratıp denemeni tavsiye edeceğim...
Ben, Bursa'da yaşıyorum...kaplıcaları biliyorsundur...burada çoktur..ama sadece biri var ki...mucize diyebilirim...
Gelip,eşinle birkaç gün kalabilirsin...adı KARAMUSTAFA...garip gelebilir ama inanmak gerek..
Ne kaybedersin ki...
.
.

canım çok duygusal yazmışsın sanki kendi geçmişimi okudum üzülme olacaktır seninde bebeklerin ben çok erken evlendim 16yaşımda 10sene olmadı yumurtalarım çalışmıyordu ilaç içe içe dengem bozuldu gezmediğim dr kalmadı ist da ama son dr allah binlerce kere razı olsun hala dr kendisi 1ay tedavi olduktan sonra 10yıllık hasretimize son verdi sonra tekrar istedik ilk bebeğim 2yaşındaydı kaldım 2kere ama karnımda öldü yine tedavi tedavi artık yolumuz çoook uzun dedi dr yumurta diye bişe kalmamıştı nerdeyde iğne iğne derken aşılamaya karar verdik ilk seferinde tuttu şimdi oda 3yaşında ve ben 2.bebeğim 8aylıkken bi daha hamile kelmışım kendiliğimden inanamadık tabiki yıllarca tedavi tedavi nasıl olur dedik tabiki kesinlikle aldırmam ve doğurdum şimdi 3tane en küçüğüm 1.5yaşında ve ben şimdi 40yaşındayım ve tüplerimi bağlattım birde bi komşum var ilk evlendiğinde bi bebeği olmuş doğduktan sonra ölmüş yıllarca uğraştı tedavi oldu ve şuan 52yaşında bebeğine kavuştu umarım sen okadar çok beklemezsin umudunu yitirme allah büyük inş sanada bi bebek nasip edecektir

Bende 40 yaşında doğurdum kızımı çok geç evlendim.Olmayacak oldukdan sonra 20 yaşındaki insanlarında çocuğu olmuyor benim anneannem son çocuğunu 47 yaşında doğurmuş teyzemde menopoza girdiğinde hamile kalmış oda 46 yaşında doğurdu hiç kafanıza takmayın asıl etkileyen şey olumsuz düşünmek

Canım önerin için teşekkür ederim,ben Çorum da oturuyorum ama pazar günü 10 günlüğüne Bursa'ya gidiyorum,,benden beş altı gün sonra da eşim gelecek,bu kadar olur yani.Eşime de bahsederim neden olmasın,gideriz,ben çok severim kaplıcaları,hem belli mi olur,bir umut işte,kaybedecek birşeyimiz yok zaten,hazır gitmişken onu da deneriz.sevgiler

Canım, moral ve desteğin için çok teşekkür ederim,inşallah biz de aynı güzellikleri yaşarız,rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,tabi bana da.Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bazen insanın elinde olmuyor işte.Tekrar teşekkürler,sevgiler

Canım cevabın için sağol,inşallah en kısa sürede senin gibi biz de mutluluğu yakalarız,önce tedavi olsun diye,sonra tüpleri bağlat olmasın diye,bu da rabbimin takdiri işte değil mi?Benim de aklıma gelmiyor değil,çünkü pek çok kişiden duydum,yıllarca tedavi gördükten sonra çocuk sahibi olanlar hemen arkasından kendiliğinden hamile kalıyor,rabbim sabretmenin mükafatını veriyor herhalde.İnşallah bizim de kucağımız dolar birgün,rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin isteyen herkese,sevgiler

Ah bebeğim bizim komşumuz elli küsür yaşında anne olmuş.. Unutma cnm allah istese her şey olur.. Dua et inşallah.

rica ederim canım inş allahın izniyle sizinde kucağınız dolacak yaşadığım için biliyorum üzülme sıkılma düşünme diycem ama insanın elinde olmuyor ama beni göz önüne al nasıl rahatlamışsa kafam bu sefer peşpeşe oldu psikolojin çok önemli fazla sıkma kendini yinede biraz rahat ol evet canım sabır sabır inş hamilelik haberinide alıcaz burdan yine hepberaber seviniriz

bir sıkıntılar oldu başka bir böllümde olsun bundan da ders aldım zaten, aptallarla tartışmamak lazım, dışardan bakanlar kimin aptal olduğunu anlamıyorlar:) ya nckurt Allah gülmekten ayırmasın hadi hayırlısı yarın sabah benim hastanede yumurta toplama işlemim var... inşaallah hepimiz hakkında hayırlısı olacağıı gibi benim için de hayırlısı olur...

ben bugün dua ettim bol bol hepimiz için. Rabb'im kabul etsin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…