Lenovacığım ,ne yaptın,doktorla görüştün mü,doktorun iyi şeyler söylediğini umut ediyorum,bana inan herşey çok güzel olacak,iyi haberlerini bekliyorum,sevgiler
Canım nckurt lüften ümitsizliğe kapılma seni boyle umutsuz gormek benı uzuyor...Ben baska bır doktora gıttım bugun eger ıstanbuldaysan mutlaka sende benım gıttıgım doktra gıt derım. Bırsen Sarıkamıs tüp bebek kralıcesı dıyorlarmıs kadına.. benı dınledı yasadıklarımı yapılanları anlattım cok üzüldü kadın kadının halınden anlar dedı. bır oncekı doktorum sacmalamış nasıl bır tedavıdır anlamadım dedı. HSG fılmımı hormon testlerımı ıstedı. FSH cok ıyı buldu 8,27 cok ıyı dedı. mıyom ıcın 3mm dedı doktorun nasıl der rahmınde gıdebılır dıye dedı rahmınle alakası yok zaten amelıyatlık bır durumunda yok ancak 5 m ve uzerı ıse amelıyat gerekır dedı. canımı sıkmamamı bana uzun protokol uygulayacagını soyledı
sımdı tatıle cıkıyorum 23 temmuzda donucem 25-26 temmuz regl olunca kendısıne gıdıcem kan verıcem reglının 7-8-9 . gunu de HSG cekılecek. ondan sonra agustos sonu eylul gıbı allah nasıp ederse baslayacam.
kısmet yanı canım hersey allahtan ben bırgul hanımı cok sevdım cok candan bırı ve halden anlayan tecrubelı bırı 90 yılından bu na tup bebek tedavısıyle ugrasıyormus. lutfen sende bu doktora bır kere gıt derım..
kocaman opuyorum senı
nc kurt Allah senin ve benim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun benim de yaşım 35 aynen de senin gibi, okuldu - işti hatta gelen-giden- tatil şu bu derken bebek konusunu görmezden geldim şimdi ise uğraşıyorum....
ben çok suçluyordum da kendimi ama şu anda biraz daha kafam rahat. sen de rahat ol, kısmette ne varsa o olur ve inşaallah her şeyin hayırlısı olur.
benim annem en küçük kardeşimi doğurduğunda 35 yaşındaydı, teyzemin 40 yaşından sonra kendiliğinden bebeği oldu onların zamanında inan ki tüp bebek falan yoktu ya da bilmiyorlardı. Allah vermiş hayırlısı olsun dediler ve biraz da tevekkülle güzel şeyler oldu, oluyor.
sana da dua ediyorum şu anda Allah gönlüne göre versin ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin dilerim.
ve benim için de ve hepimmiz için de...
nckurt selam canım..yazdıklarını okudum çok duygulandım inan..bende snin yaşadıklarını yaşadım..geç evlendim.37 yaşında..bebeğim olsun çok istedim hiç korunmadım..ama olmadı.geç kaldım korkusuyla hemen tedevilere başladım..görünürde birşey yoktu..2 sefer aşılama oldu ama tutmadı..sonra 1 tüp bebk denemesi yaptım olmadı..dünya başıma yıkılmıştı..artık yuvadan bebek almaya karar vermiştim..eşim ne kadar bu konuya sıcak bakmasada ben ciddi anlamda düşünmeye ve arştırmaya başladım.. ama tüp bebek denemesinden 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım..dünyalar benim oldu..2,5 yaşında bir kızım var ..allah bağışlarsa.. ve şu an 42 yaşındayım ve bu sefer istemeden hamile kaldım...çalışıyorum..ne maddi nede manevi anlamda kendimi hazır hissetmediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim..çok ağladım..kürtaj yaptırmazdım..ve şimdi 13 haftalık hamileyim...şimdilik herşey iyi..ve bebeğimi istiyorum..allahtan ümit kesilmez.dualarınız birgün mutlaka kabul olacak..
yaş konusuna gelince bende bunu kafaya çok taktım zamanında stres yaptım belkide ondan hamile kalamadım... ama çok genç yaşta olup bebeği olmayan birsürü kadın var..allah zamanı gelince meleklerini gönderir... sevgiyle kalın arkadaşlar..yaşı hiç kafaya takmayın..ben kızımda hamileyken son haftaya kadar çalıştım..herşey çok yolunda gitti..40 yaşıma 3 ay kala doğurdum kızımı..ve 42 yaşındayım tekrar hamileyim..ben bile kendime hayret ediyorum.. kendinize güvenin..duanızı edin..yaşı asla kafaya takmayın..
Canım moral ve desteğin için teşekkür ederim,inşallah rabbim senin gibi bizim de yüzümüzü güldürür.Ben de bazen yaşa takılma,olmayınca yaşı küçük olanlarında olmuyor,rabbim ol dedikten sonra diyorum,ama bazen çok bunalınca yaşıma bahane buluyorum,bir öyle bir böyle işte.Rabbim sana ve eşine çocuklarınla birlikte mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin,inşallah sağlıkla bebişini kucağına alır,huzurla büyütürsün,tekrar teşekkürler arkadaşım,sevgiyle kal...
Merhaba canım...bu kadar stres yapman iyi olmamış..inşallah mutlu sonuçlanır umutsuzluğu kafandan atmalısın...
Ben,başka bişeyden sözedeceğim...hangi şehirdesin bilmiyorum ama...mutlaka fırsat yaratıp denemeni tavsiye edeceğim...
Ben, Bursa'da yaşıyorum...kaplıcaları biliyorsundur...burada çoktur..ama sadece biri var ki...mucize diyebilirim...
Gelip,eşinle birkaç gün kalabilirsin...adı KARAMUSTAFA...garip gelebilir ama inanmak gerek..
Ne kaybedersin ki...
.
.
Bende 40 yaşında doğurdum kızımı çok geç evlendim.Olmayacak oldukdan sonra 20 yaşındaki insanlarında çocuğu olmuyor benim anneannem son çocuğunu 47 yaşında doğurmuş teyzemde menopoza girdiğinde hamile kalmış oda 46 yaşında doğurdu hiç kafanıza takmayın asıl etkileyen şey olumsuz düşünmek
canım çok duygusal yazmışsın sanki kendi geçmişimi okudum üzülme olacaktır seninde bebeklerin ben çok erken evlendim 16yaşımda 10sene olmadı yumurtalarım çalışmıyordu ilaç içe içe dengem bozuldu gezmediğim dr kalmadı ist da ama son dr allah binlerce kere razı olsun hala dr kendisi 1ay tedavi olduktan sonra 10yıllık hasretimize son verdi sonra tekrar istedik ilk bebeğim 2yaşındaydı kaldım 2kere ama karnımda öldü yine tedavi tedavi artık yolumuz çoook uzun dedi dr yumurta diye bişe kalmamıştı nerdeyde iğne iğne derken aşılamaya karar verdik ilk seferinde tuttu şimdi oda 3yaşında ve ben 2.bebeğim 8aylıkken bi daha hamile kelmışım kendiliğimden inanamadık tabiki yıllarca tedavi tedavi nasıl olur dedik tabiki kesinlikle aldırmam ve doğurdum şimdi 3tane en küçüğüm 1.5yaşında ve ben şimdi 40yaşındayım ve tüplerimi bağlattım birde bi komşum var ilk evlendiğinde bi bebeği olmuş doğduktan sonra ölmüş yıllarca uğraştı tedavi oldu ve şuan 52yaşında bebeğine kavuştu umarım sen okadar çok beklemezsin umudunu yitirme allah büyük inş sanada bi bebek nasip edecektir
Ah bebeğim bizim komşumuz elli küsür yaşında anne olmuş.. Unutma cnm allah istese her şey olur.. Dua et inşallah.
Canım cevabın için sağol,inşallah en kısa sürede senin gibi biz de mutluluğu yakalarız,önce tedavi olsun diye,sonra tüpleri bağlat olmasın diye,bu da rabbimin takdiri işte değil mi?Benim de aklıma gelmiyor değil,çünkü pek çok kişiden duydum,yıllarca tedavi gördükten sonra çocuk sahibi olanlar hemen arkasından kendiliğinden hamile kalıyor,rabbim sabretmenin mükafatını veriyor herhalde.İnşallah bizim de kucağımız dolar birgün,rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin isteyen herkese,sevgiler
Canım ya çok tatlısın,son cümlene epey güldüm valla,doğru günümüz şartlarında biz artık genç sayılıyoruz.Doktorumda ne var yaşında biz şimdi 50 yaşı hedefliyoruz dedi.Bakalım ya hayırlısı,inşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürür.Neden yeni üyelik aldın,ne oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?