Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Tatillde oldugum ıcın uzun sure gıremedım. Ama artık burdayım. Ncurt'cum guzel haberlerını okudum. Allahın ıznıyle ınsallah devamı gelecek ve bebısını ve/veya bebıslerını kucagına alacaksın..

bende haberler sanırım pek parlak degıl dun regl oldum ve bugun hormon testlerımı yaptırmak ıcın doktoruma gıttım. Ilk doktorumla yola devam etmeme kararı almıstım. Sımdıkı doktorum daha guven verıcı ve ıyı bır doktor. Ama maalesef benım degerler sanırım kotu. Sonuclar az once elıme ulastı. FSH degerım 18.59 ( bunsan 7 ay once 8.27 ıken 7 aylık surecte cok yukselmıs. E2/5-LH/9.03-TSH 0,885 PROLAKTIN 22,3 doktorumla henuz konusmadım ama anladıgım ve okudugum kadarıyla sonuclar pek parlak degıl. bugun ku muayenede doktorum sonucları bilmeden yumurtalarımın mınık mınık 5-6 tane oldugunu soyledı ama ılaclar ne cevap verır onu bılemıyorum dedı 2 agustosta HSG fılmım cekılecek ve 3 Agustosta hormon test sonucları ve HSG sonucumla doktoruma gıdıcem ve nasıl bır yol ızleyecegız karar verecegız. AMA HSG 'de alınan radyasyon nedenıyle eylulde tedavıye baslayacagız. tabı bu sonuclarla olabılırse...

FSH dusurmek ıcın tavsıyelerınız nedır bıldıklerınızı paylasın lutfen..

sevgıler

lenova 71

tüp bebek işinin ne kadar zahmetli ve pahalı olduğunu biliyorum O yüzden 3 tüp bebek denemelerim sırasında elimde olan süresini aşağıda yazdığım ilaçları isteyen olursa ücretsiz göndermek istiyorum süreleri geçmeden .

nckurt hikayeni okudum , umudunu yitirme benimde sol yumurtalığım hiç çalışmıyor sağdanda o kadar ilaca rağmen 3 tane çıkıyor sadece biri 2. b kalite , üstelik prolaktinim 10 gün ilaç içmezsem 54 oluyor . Aşağıdaki ilaçlar prolaktin düşürücü ve yumurta arttımaya yarayan ilaçlar birkaç arkadaş gördüm burda isteyen yazsın buraya yada mesaj atsın .

Dostinex 0,5 mg şişede 5 adet kalmış açılmamışı 8 adet zaten son kullanma tarihi: 02/2012

Dostinex 0,5 mg şişede 3 adet kalmış son kullanma tarihi : 04/2012

Hiç açılmamış DHEA 25 mg 100 tablet EXPO01/13 (Reklam olmasın diye markayı G. N olarak kısaltılmış söyliyim )

İsteyene kargo ile gönderebilirim.

FSH ile ilgili kürler var nette ama içmeni tavsiye etmem benim 17 idi en son yumurta rezervlerin azalmış , :) bende bize bir tane lazım zaten dedim ne yapayım 10 tane yi. Prolaktinin yüksek diyecektir doktor yukarıdaki yazdığım ilacı verecektir sana . Benim o anlık düştü ilacı bırakınca yine yükseldi, 20 ile 55 arası oldu hep , yinede hamile kalabildim , stres yapmak biişe yaramıyormuş , rahat ol

canım tsk ederım. dayanamayıp doktorumu aradım o da bana evet fsh yuksek ama sen moralını bozma dedı 20 ıve hatta uzerı ıle ıkız hamılelıgım var dedı. rahat ol dedı hsg fılmıme gore oturup konusacagız ve karar verecegız dedı
kısmet yanı canım umarım Allahım yardım eder ve ısteyen herkese ve bana da anne olmayı nasıp eder.

slm kizlar basligi yeni gördüm ve okurken gercekten cok duygulandim allah herkesin kucagini bebislerle doldursun....
gercekten cok zor bir durum insallah tez zamanda kucaklarimiz cifter cifter bebislerimiz olur.....

kizlar selam ben 41 yasindayimm mayis ayinda basarisiz bir tup bebek denemesi temmuzda geciken adet ardindan yeni tup bebek denemesi ve tek yumurta ve tedavi iptali ben yikildimmm ya birdaha yumurtam olmazsa neden acaba ya yoksa hormonlar tedavi daha yeni oldugu icinmi ne yapacagim?

39 yaşındayım.iki tüp bebek denemesi bi aşılama.sonuç negatif.eşim tedaviye karşı.iki hafta önce ağustosta tekrar tüp bebek tedavisi olayım demiştim o da kabul etmişti.şimdi yan çiziyor.moralimi çok bozdu.oysa ona devamlı lütfen bana kötü bişey söyleme pozitif düşün iyi sonuçlansın dedim.boşa atılmış para ona göre.ben ne yapıcam şimdi.sizinde eşiniz benim eşim gibi mi?

Son düzenleme:
aynen cnm benim esimde oyle onun yuzunden 2 yil kaybettim bekle bekle olur bak ne oldu herseyin en zoruna geldimm seni cok ii anliyorumm

kızlar bugün dokoruma gıttım. Hsg Fılmımde sag tupümü miyomum kapamıs sol tüpte sorun yok. Ancak FSH degerım 18 cıkmıstı. doktorumla konusup nasıl bır yol ızleyecegız onu konustuk . Bana uzun protokol yapmak ıstedıgını cunku daha once yaptırdıgım denemeler kısa protokol oldugunu ve basarılı olunamadıgını belırttı. Denenmişi denemek akıl işi degıl dedı. Lucrın dıye bır ıgne verdı adetımın 21 gunu 13 gun boyunca gobekten yapacagım sonra muayeneye gıdıp menegon ıle devam edecegımızı soyledı. En onemlı seyın yumurta verıp verıp vermeyecegım oldugunu soyledı eee haklı olarak. eger hersey yolunda gıder yumurta verırsem ve dollenırse sonrasına bakacagız belkı dondurur mıyomlarını alırız ve sonra transferını yaparız dedı. Ama en onemlı sey yumurta verıp vermeyecegın dedı ve kısa protokol ıle uzun protokolun arasındakı farkı soyle anlattı. Bır yemek pısırırken atesın altını harlı yakınca yemek nasıl hızla kavrulur ve yanarsa bazen yumurtalar hızla gelısır ama ıclerı bos cıkar. Ama uzun protokol yemegı kısık ateste yavas yavas bır tandır gıbı pısırır .Bu da yumurtanın olgunlasarak kalıtelı olmasını saglar dedı:) yanı mubarek ramazan ayında dualarım yumurta vermemden yana ısteyen herkese dua edıyorum. lutfen dualarınıza benı de katın:)

sevgıler...

canım eşin ne kadar karsı olursa olsun moralını bozma lutfen.Benım esım benı cok desteklıyor cunku ben her muayeneye herseye esımle gıdıyorum. Olayların dısında bırakmıyorum.Doktorun dedıklerını sonucları o da benımle anında sahit oluyor ve desteklıyor. O zamanda verdıklerımız bosa gıden para demıyor ve nasıl ıstersen oyle olsun dıyor. Ve herzaman yanımda oldugunu cocugumuz olmasada bunun dünyanın sonu olmayacagını belırtıyor . Pozıtıf dusunmekde cok onemlı tabı sakın pes etme lutfen...

benim eşimde gerek yumurta takiplerimde gerekse tüp bebek tedavilerinde yanımdaydı.artık doktor yüzü görmek istemiyorum ,bıktım diyor.yarına randevu aldım .bakalım hakkımızda hayırlısı.kimse bir işe başlarken olmasın diye başlamıyor.açıkçası bu sefer çok ümitliydim.ama biraz moral bozukluğu yaşadım.

Arkadaşlar ben de 16 fsh ile mikro enjeksiyonla ikizlerime hamile kaldım..Şu an 38 yaşındayım..ikizlerim 1 yaşında...

Artık mini tüp bebek yöntemi var..Öyle çok fazla hormon ilacı almadan işlem gerçekleştiriliyor..fsh nız yüksek bile olsa tedavi iptal edilmiyor...Düşük yumurta rezervli hastalara uyguanıyor....

Merhaba arkadaşlar,

1 aşılama,4 tüp bebek denemesi,o kadar ümitsiz zamanlar yaşadım ki,en son denememi geçen yıl geçirdim ve embriyoları bile veremediler şimdi hatırlayamadığım sebeplerden çünki o kadar çökmüştümkü söylediklerini bile duymadım sonuçta olmamıştı bahanelerin önemi yoktu.üstelik olmamasının bir sebebi de yoktu.3 farklı büyük kurumda denendi herhalde minik bir ev parası da harcandı.olmayacağından çok
emin oldum,eşime ayrılık teklif ettim,sağolsun ben seni inek olarak sevmedim,seni sevdim dedi,tv'de reklam da dahi bebek çıksa fark ettirmediğini zannedip değiştirirdi sadece ben üzülmeyeyim diye.forumlarda yazan herşeyi denedim inanın,soğan kürleri,incir vs.hatta abuk subuk ilaçlar dahi.neyse sözün özü,son denememde doktor yine bu embriyolar tutmaz deyince,üzüldüm mü?,üzüldüm ama öncekiler kadar değil(alışmışlık durumu),güldüm ve yine deneriz o zaman dedim.eşim yurt dışına çımıştı yanıma gel hemen dedi,gitmek istemedim ısrar etti.gittim...çok moral verdi. Bir gece yatağımda çok dua ettim sonra yavrumla konuştum,biliyorum bir yerler de bekliyorsun ve geleceksin dedim ama artık bekletme.seni çok seviyorum dedim ve herşeyi o geceden sonra bıraktım,hayata döndüm,düşünmeyeceğim,allah mutlaka biliyor birşeyleri dedim,içten içe isyan etmeyi de bıraktım.tüm bunlar 2 ay içinde oldu ve 1 ay sonra adetim gecikti ama hiççççç üzerime alınmadım.hava değişimi dedim ama yine de test alıp denedim,2 çizgi gibi çıkıyor ama ben o kadar olmayacağından eminim ki yine üzerime almıyorum,en son digital bir test aldım.hamilesiniz 5 hafta üzeri diyordu ve yeni yılın ilk ışıkları doğuyordu sabah 5'di ve eşimi uyandırdım.yeni senenin hediyesini süt bardaklarımızla kutladık :))şu anda her an sancılarımı bekliyorum ve normal doğum istedim,neden derseniz,yıllardır bunu bekliyorum her anının da doğal olmasını istiyorum.yaş meselesine gelince evet tam 40 yaşındayım.bir şeyden emin oldum,allah ol deyince oluyor.denemelerinize devam edin maddi gücünüz el verdikçe.ha birde kenzül arş duası var onu çok okudum.tavsiye ederim.umutsuzluk denen şeyi yanınıza yaklaştırmayın,beyninizden yaş konusunu vs konuları atın.kesinlikle beyin kötü düşüncelere odaklanıyor.yani hayata dönün yaşamaya başlayın,çalışmalarınızı gündelik rutinlermiş gibi düşünün,dualarınızı ederken bile üzüntüye boğmayın kendinizi,güzel bebişinizin yanınıza geleceğinden emin olun.forumu okuyunca bunları yazmak istedim,aynı sıkıntı ve üzüntüleri çok derinden yaşadım,şimdi yaşadığım mutluluğu da hepinizin yaşayacağınızdan eminim,lütfen....siz de emin olun ve gülümseyin,birazcık daha yüksek moral :)))

Hangı sehırdesın doktorun kım canım?

canım allah kucagına almayı nasıp etsın bır nefeste ınsallah. Dedıgın gıbı moral cok onemlı bende aklımdan kötü dusuncelerı atıp rutın yasama donmek ııcn var gucumle ugrasıyorum ama hep aklımın bır kosesınde yasadıgım olumsuzluklar basarısız denemeler acaba yıne aynı sonuc mu olacak sorusu beynımı kemırıp duruyor.. Ama 13 agustosta baslayacak tedavım ıcın pozıtıf dusunuyorum bu sefer olacak Allahım ol dıyecek ve bana da nasıp edecek dıyorum. Allah emeklerımı ve kucaklarımızı boş bırakmasın..

Sevgili lenova71,

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.İşte o minik olumsuz düşüncelere takılma,yaşamıdaki her dakikanı bir şeylerle doldur ki..bu olumsuz düşünceler sana ulaşamasın.Biliyorum çok zor,inşallah denemelerin başarılı olacak,belki de benimki gibi normal gelecek yavrun,bu işleri rutin düşün gitsin.Ben bir şeyi fark etmiştim,eşimle
beraber olurken beynimi öyle bir şartlamışım ki,günleri say,yumurtlama zamanı derken,ona olan sevgimi beraberliğimizin güzelliğini unutmuşum,adam sanki bebek makinası o işte sadece bebek için yapılır olmuştu.İşte o herşeyi bıraktım dediğim noktada,ne gün saydım ne de tarihe baktım,eşimle beraberliğin zevkini çıkardım.Ve ben
inanıyorum ki yavrum eşime olan büyük sevgimi hatırlayınca dünyaya geldi.Zor ama bir anlık bir şey bu.Bana nasip oldu,eminim herkese olacak,ne olur sizde emin olun,gülümseyin,kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.Moral herşeyin başı,yüzünüz gülmeye başlayınca eşlerinizin desteği daha çok artacak sizlere inanın.Adamcağızlarda beziyor sadece bir makine haline gelmekten.Umarım güzel haberlerinizi alacağım.Denemeleri de başarılı,başarısız diye kafanda kurma,bu rutin bir şey ve yapıyorsun,biraz güç ama inan ben son denememde öyleydim,20 gün bir kür işte diyordum.Birde gittiğiniz merkezlerde fazla başka hastalarla muhatap olmayın,olumsuz birşey söylediklerinde acaip etkileniyorsunuz.Ben onu 1.denememde yaşamıştım,2.de daha kestim muhabbeti.sonuncu da ise sadece doktorumla muhatap oldum,hemşireler ile bile diyaloga çok az girdim.Lütfennnnnnn..... çok moralli ol.Hiç merak etme,yavruna en kısa zamanda kavuşacaksın inşallah,o gelecek biliyorum de ve beyninin bir köşesine at bu güzel düşünceyi gitsin,hayatına dön sonrada.

canım dedıklerını uygulayacagım ve bıraz oncede kezülArş duasını ındırdım internetten onu okuyacagım her aksam.. umarım dualarımız kabul olur hamılelerın duası kabul olur derler benı de dahıl edersen dualarına cok sevınırım. Sevgıler:)

ALLAH dualarını kabul eder inş. ama yaşa bu kadar takmayın benim çevremde var oyle 40ı na çok yakın doğum yapanlar. moralinizi bozmamaya çalışın Rabbim isterse herşey olur olmayacak diye bişey yok.

mini tüp bebek yönteminde tedavi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…