Tatillde oldugum ıcın uzun sure gıremedım. Ama artık burdayım. Ncurt'cum guzel haberlerını okudum. Allahın ıznıyle ınsallah devamı gelecek ve bebısını ve/veya bebıslerını kucagına alacaksın..
bende haberler sanırım pek parlak degıl dun regl oldum ve bugun hormon testlerımı yaptırmak ıcın doktoruma gıttım. Ilk doktorumla yola devam etmeme kararı almıstım. Sımdıkı doktorum daha guven verıcı ve ıyı bır doktor. Ama maalesef benım degerler sanırım kotu. Sonuclar az once elıme ulastı. FSH degerım 18.59
( bunsan 7 ay once 8.27 ıken 7 aylık surecte cok yukselmıs. E2/5-LH/9.03-TSH 0,885 PROLAKTIN 22,3 doktorumla henuz konusmadım ama anladıgım ve okudugum kadarıyla sonuclar pek parlak degıl. bugun ku muayenede doktorum sonucları bilmeden yumurtalarımın mınık mınık 5-6 tane oldugunu soyledı ama ılaclar ne cevap verır onu bılemıyorum dedı 2 agustosta HSG fılmım cekılecek ve 3 Agustosta hormon test sonucları ve HSG sonucumla doktoruma gıdıcem ve nasıl bır yol ızleyecegız karar verecegız. AMA HSG 'de alınan radyasyon nedenıyle eylulde tedavıye baslayacagız. tabı bu sonuclarla olabılırse...
FSH dusurmek ıcın tavsıyelerınız nedır bıldıklerınızı paylasın lutfen..
sevgıler
lenova 71
bende haberler sanırım pek parlak degıl dun regl oldum ve bugun hormon testlerımı yaptırmak ıcın doktoruma gıttım. Ilk doktorumla yola devam etmeme kararı almıstım. Sımdıkı doktorum daha guven verıcı ve ıyı bır doktor. Ama maalesef benım degerler sanırım kotu. Sonuclar az once elıme ulastı. FSH degerım 18.59

FSH dusurmek ıcın tavsıyelerınız nedır bıldıklerınızı paylasın lutfen..
sevgıler
lenova 71