arı sütü bal ve polen bir karısım olarak mı satılıyor yoksa hepsı ayrı ayrı alınıp bız evdemi karıstırıyoruz?
Merhaba Lenova,canım Yücel bey'i okudum ınternetten oldukca basarılı gozukuyor.300 TL muayene ucretı herhangı bır sıgortada da gecmıyormus bılgın varmı tüp bebek tedavısının oradakı malıyetınden telefonda bılgı vermıyorlar? Bahcecı'den de randevu aldım ona gıdecegım ama Yucel karaman'a da gıdeyım bır kere .Bahcecı 4000TL dedı ılaclar harıc Bruksel bılgı vermedı? ıkı -uc ıyı doktora gıdıp goruslerını almakta fayda varmalum ben 6 aydır tek doktorla devam edıyorum ama yanlıs tedavıler sonucunda tek bır yumurta bıle gelıstıremedı...
kısmet artık bakalım
Merhaba Lenova,
Ben korkunç bir amerikan hastanesi tecrübesinden sonra bahçeciye gittim. amerikanda bana neredeyse 1.5 kat daha fazla gonal f yüklemelerine rağmen sadece 3. güne 2 embryo kalmışken, bahçeci çok daha sakin bir tedavi süreci ile 13 yumurtamı da blast yaptı.. arada inanılmaz bir fark vardı. Bahçeciyi tavsiye ederim.
Ayrıca ben bir de iki tedavi arasında hipnoz terapi aldım, biraz pahalıydı ama yumurta sayımın bu kadar artmasında çok etkili olduğunu düşünüyorum. ilk tedavitye göre çok daha olumlu geçiyor şu anda. bilinçaltınız çocuk yapmanızı istemiyorsa çocuk yapamazsınız. Ben hiç aklıma gelmeyecek nedenlerden ötürü çocuk istemediğimi gördüm, bütün bunları hallettim şimdi çok daha ümitliyim. gitmek istersen bana happyhappynews@hotmail.com adresine mail at, oradan kontak detaylarını vereyim, buradan özel mesajlaşamıyorum. ( forumlara 100 tane mesaj yazmam gerekiyormuş ?!) cuma günü testimi olacağım, lütfen benim için minnacık bir pozitif enerji gönderinumarım güzel haberler veririm size :)
sevgiler,
happynews
canım küçük şişelerde bir karışım olarak satılıyor ancak pekçok yerde çok pahalı..ancak bulunduğun şehirde metromarket varsa orda umarım bitmemiştir şişesi sadece 7 lira kampanyada...ben ordan şişelerce aldım...olur ha tedavim uzun sürerse diye ..normalde şişesi 30 lira civarında ama ben 7 liradan aldım..bir bak bakalım kampanya sanırım hala devam ediyor...
canım istanbul'dayım metrodan aldıracagım bugün:)
dun doktora gıttım ve nasılsa yumurta olmayacak ve tedavı 3 kez ıptal olacak dıye o kadar kendımı ınandırmısım kı doktor 2 yumurta var deyınce şok oldum:)
ıgnelere perşembe gününe kadar devam cuma ulturoson var bakalım o 2 yumurta gelişecek mi? Doktor şansımızı deneyecegız dedı ama ben yıne cok umutlu degılım. rahmın sag tarafı hasarlı gorunuyor hamıle kalsam bıle bebegın tutunması cok zor sanırım.
hersey kısmet bakalım cuma gunu yumurtalar ne durumda olacak incir ve polen arı sutu ve bal kaırısıma baslayacagım bugun.
dua edın benım ıcın benım dualarım hep sizinle...
dun doktora gıttım ve nasılsa yumurta olmayacak ve tedavı 3 kez ıptal olacak dıye o kadar kendımı ınandırmısım kı doktor 2 yumurta var deyınce şok oldum:)
ıgnelere perşembe gününe kadar devam cuma ulturoson var bakalım o 2 yumurta gelişecek mi? Doktor şansımızı deneyecegız dedı ama ben yıne cok umutlu degılım. rahmın sag tarafı hasarlı gorunuyor hamıle kalsam bıle bebegın tutunması cok zor sanırım.
hersey kısmet bakalım cuma gunu yumurtalar ne durumda olacak incir ve polen arı sutu ve bal kaırısıma baslayacagım bugun.
selam fıstık,
ah ne kadar sevindim bir bilsen..canım benim;-)) hadi hayırlısı..umarım herşey yolunda gider. hangi doktora gittin..
canım cok tsk ederım. Umarım hep boyle iyi haberler verırız bırbırımıze..
Allah ıyı seyler göstersın hepımıze..
canım cok tsk ederım. Umarım hep boyle iyi haberler verırız bırbırımıze..
Allah ıyı seyler göstersın hepımıze..
yeniden devam edeyim,yazdığım herşey silindi,nereye bastım bilmiyorum,gözyaşlarımdan hiçbirşey görmüyorum,aralık ayında tekrar tüp bebek tedavisine başladık.iki yumurta gelişti ama biri ilerledi,tek yumurtayı topladılar,gayet güzel a kalite bir embriyo oluştu,ama transfer yapılacağı haberi gelene kadar ben neler yaşadım bir allah bilir,30 aralık perşembe günü yani 3.gün sekiz hücreli bir embriyo transfer yapıldı,o zamana kadar ben eşime hep biz 2011'e üç kişi gireceğiz diyordum,öyle de oldu,,.31aralık akşamı eşim bana engüzel hediyeyi verdin dedi,çok mutlu ve umutluyduk.kesin olacak gözüyle bakıyorduk,öyleki eşim herkese benim hamile olduğumu söylemiş,telefonlarımız hiç susmadı,herkes tebrik için arıyordu.son ana kadar herşey iyi gitti,bebeğimle hep konuştum,evde rapor alıp dinlendim,eşimin eli uyurken bile karnımdaydı,ne kadar dua ettim,etrafımdaki herkes seferber oldu çok güzel sorunsuz bir 12 gün geçirdim,bu aradasürekli siteyi takip ediyor,kendimde hamilelik belirtileri arıyordum.11ocakta gebelik testi yaptırdık,eşimin telefondaki ses tonundan anladım,dünya başıma yıkıldı,sonuç negatif değerim 1.8 çıkmış.ama doktor yine de belli olmaz üç gün sonra testi tekrarlayalım belki yeni tutunmuştur deyince yeniden bir umut doğdu bize.eşim o akşam gelirken bir tane kırmızı gül almış,iyice duygulandım,lütfen ağlama,biliyorum bir gün mutlakabizim bebeğimiz olacak dedi.neyse bir umut cumayı bekledik,tabi sonuç yine negatif değerim 0.7 ye düşmüş.ne kadar ağladım hatırlamıyorum,o kadar kötüydüm ki eşime istersen ayrılalım sana çocuk doğuracak biriyle evlen dedim,bana çok kızdı.işte böyle,bu gün klinikten tekrar aradılar,tutunamama sebebi büyük ihtimalle rahim dokusuna uyum sağlayamaması olabilirmiş,onun da çözümü varmış.bilemiyorum,çok umut verici konuştular,tabi yaşım da dezavantaj.bu sitede bakıyorum yaşlar çok genç birde hep 20-30 yumurtadan bahsediliyor,benim gibi kimse yok herhalde ben yazayım belki birileri çıkar düşüncesiyle sizinle paylaşmaya karar verdim.lütfen varsa cevap yazsın bana çünkü çok ihtiyacım var beni ancak bu yazdıklarımı yaşayanlar anlayabilir.artık ağlamak istemiyorum,eşim başkalarının bebeklerini sevip onlarla oynarken içim acıyor,hamile ve bebek doğuran kimse görmek istemiyorum.ben böyle değildim,bana ne oldu anlamıyorum,aslında çok pozitif bir insanım,şimdi saçma davranıyor,herşeye alınıyor ve en ufak şeylerde ağlıyorum,yaşımla kafayı bozdum. Ne olur bu yaşlarda hamile kalan varsa cevap yazsın,bana birbirimize umut olalım.allah herkese muradını hayırlısı ile versin.sevgiler
lenova merhaba canım, bak 2 yumurta cok güzel bir haber, hiç belli olmaz onlar canavar olurlar görürsün, ama biraz pozitif düşün nolur, kasma kendini lütfen,
happy nin dediği şey cok doğru bilinçaltı çok etkili yani ego ve zihin dengesi, farkında olmadan bilinç altı biz neler ekiyoruz beynimize ve ona göre kodluyoruz bedenimizi hücrelerimizi, bende yapmaya çalıştım ama bu cok enteresan bir dualite yaratıyor,
bak okadar ilginç ki, 41 yasındayım da hamile kaldım ve bir an geliyor diyorumki yaa cok geç oldu bu yaş nasıl yakalıycam ben cocugumu diyorum, bu bir negetaıf kodlama oluyor, sonra diyorumki e ama bukadar cok istedin şimdi bu ne yaaa diyorum, insan beyni ve egosu çok enteresan birşey,
o yüzden kendini rahat bırak lütfennn canımm güzel şeyler olacak. :)
haklısın canım bilinçaltı çok etkılıyor rahat bırakmaya calısıyorum kendımı elimden geldıgınce... hissiyatım ve dileğim bu sefer olacagını söylüyor bellı mı olur kısmet:)) arı sütü bal ve polen aldım bugun baslayacagım.:))
haklısın canım bilinçaltı çok etkılıyor rahat bırakmaya calısıyorum kendımı elimden geldıgınce... hissiyatım ve dileğim bu sefer olacagını söylüyor bellı mı olur kısmet:)) arı sütü bal ve polen aldım bugun baslayacagım.:))
arı sutu bal polenı bende aldım halada yıyorum:) ben mıgrostan almıstım 29 tl ye ufak bır kavanoz propolıslı dıyor, melıs arı cıftlıgı dıye bır yere aıtmıs fena degıl ye yanı cunku hersekılde hucre yenılıyor ıyı gelıyor bak basbakan bıle yıyormus:)))),
kızlar sızde bana dua edın bende perşembe ılk ultrasona gırcem bakalım allahım bu sefer nolur gülerek çıkarım ordan , dualarınız benle olsun , bende valla hüsrana uğramaktan cok bunaldım yıllardır artık ınsallah bununla guzel sonuca ulaşırım:)
merhaba lenova,
ben korkunç bir amerikan hastanesi tecrübesinden sonra bahçeciye gittim. Amerikanda bana neredeyse 1.5 kat daha fazla gonal f yüklemelerine rağmen sadece 3. Güne 2 embryo kalmışken, bahçeci çok daha sakin bir tedavi süreci ile 13 yumurtamı da blast yaptı.. Arada inanılmaz bir fark vardı. Bahçeciyi tavsiye ederim.
Ayrıca ben bir de iki tedavi arasında hipnoz terapi aldım, biraz pahalıydı ama yumurta sayımın bu kadar artmasında çok etkili olduğunu düşünüyorum. Ilk tedavitye göre çok daha olumlu geçiyor şu anda. Bilinçaltınız çocuk yapmanızı istemiyorsa çocuk yapamazsınız. Ben hiç aklıma gelmeyecek nedenlerden ötürü çocuk istemediğimi gördüm, bütün bunları hallettim şimdi çok daha ümitliyim. Gitmek istersen bana happyhappynews@hotmail.com adresine mail at, oradan kontak detaylarını vereyim, buradan özel mesajlaşamıyorum. ( forumlara 100 tane mesaj yazmam gerekiyormuş ?!) cuma günü testimi olacağım, lütfen benim için minnacık bir pozitif enerji gönderinUmarım güzel haberler veririm size :)
Sevgiler,
Happynews
umarım güzel haberler alırsınız cuma günü, benim içinde büyük gün pazartesi inşallah bende iyi haberler almak istiyorum. Allah sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin.
(hipnoz tedavisini de bahçeci kliniğinde mi aldınız?)
canımcım banada tayf rumuzlu arkadasımız metrodan al dedı kampanya da dedı gercekten 7 lıraya aldım yörem dıye bır fırmanın.. sımdı de ucuz dıye acaba bır dandıklık mı var dıye merak ettım yorem'ın sıtesıne gırdım .Duzgun bır fırma dandık olacagını tahmın etmıyorum. Yanı aksam baslayacagım sabah aksam 1 cay kasıgı dıyor ama metal degmeyecekmıs o zaman tahta kasıkla mı yıyecem anlamadım. bır cay kasıgı az degıl mı yaa acaba bır tatlı kasıgımı yesem:) kullanan bılgı versın lutfen
canım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yedim ben,varsa plastik kaşıkla ye...üstünede yarım bardak su içmeni tavsiye ederim...yörem dandik bir marka diil merak etme ayrıca metrodan aldığım her ürüne güven duyuyorum...daha önce migrostan şişesine 30 lira verip aldım ancak kapağını açtıktan iki gün sonra şekerleşti ve kaskatı oldu,yiyemedim attım..afiyet şeker olsun,yarasın yumoşlaraaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?