Herkese iyi günler
, yaklasik 2 3 aydir atama surecini bekliyordum buraya da yazmistim,Allaha şükürler olsun atandim atanınca ailemle daha iyi bir kiralik eve geçeriz diye hayal ediyordum 5 kisiyiz ve yasadigimiz ev 1+1 artik bir kitap bile alamiyorum cunku koyucak yer kalmadi bu konuyu konuştuğumuzda babam kiralik eve cikmanin mantiksiz oldugunu ( paranin cope gidecegini dusunuyor) onun yerine 400.000 tl kredi çekip satilik ev almamiz daha iyi olur dedi. Bana gore de bu mantiksiz geliyor cunku yaklasik 430.000 tl de faiz ödeyeceğiz ( 10 sene icerisinde her ay 6.500 verecegiz) ekstra banka masraflari da var ben de faize giden para cop degil mi dedim. Maasimin hepsini vermeyecegimi soyledim o da maasimi vermeyecegim dedigimi sanmis kirildi biraz ben de tekrar ettim "hepsini" diyerek annemle babamin maasi toplami yaklasik olarak 6 milyar onlarin maasi krediye gidecek geriye kalan her gideri ben ödeyeceğim tabi ev senin olur dedi babam. Ancak kardeslerimin okul taksidi,faturalar diger giderleri benim maasim karşılarmi o bile meçhul ev de oyle ahim sahim degil sizce kiralik eve cikmak mi daha mantikli yoksa babamin dedigi gibi mi yapmaliyim onu da cok kirdim sanirim sessizlesti birden ama bana o kadar faiz odemek cok sacma geliyor
(benim maasim yaklasik 5.000)