Kiracı olan evi satın alır mıydınız?

Bir yandan duygusal düşününce insanları evinden edip nasıl oturacağım diyor biliyor musunuz ama sonuçta kiracılık evi sahiplenmekte duygusal olarak zor

Bir yandan duygusal düşününce insanları evinden edip nasıl oturacağım diyor biliyor musunuz ama sonuçta kiracılık evi sahiplenmekte duygusal olarak zor
valla evet cidden öyle. ama yapacak Bir şey yok o ev zaten satılık siz almasanız başkası alır. geçen sene sevgilimin aldığı ev bu sene üstüne 1 milyondan fazla koydu. paranız varsa kaçırmayın

Nişanlıma sorsak bu kadar çok korkak olursak birşey sahibi olamayız almak istiyorsan al diyor kafasını ütüledim adamın ya öyle olursa ya böyle olursa diye

Şuan benim elimde krediyle birlikte toplam 2800 var eğer bu evi almazsa çevredeki boş evlerden birini alırsam (ki yok boş ev) 400 bin eksideyim arabamı satmam gerekiyor alabilmek için. Seneyi bekleyeyim elimdekini dövize yatırayım dersem seneye belkide hiç alamam birde kredi oranları düşerse ev fiyatları yükselecek diyende var

Seneyi beklemeyin direkt alın, hayırli olsun

Şuan ne kadar kredi çekeceksiniz veriyorlar mı kredi

Hemen evlenmeyeceginiz için içinin boş olmasınsa kiracılı olması daha iyi. Boş evi kiraya verseniz bir yıllık kiracıya çık demek daha zor olur. Bosta duracağına size katkısı olmuş olur.

Evi alın kiracının boşaltmaya için verilen süre 6 ay zaten .o zaman düşünürsünüz. Bu kadar uygun fiyata ev bulmuşsunuz kaçırmayın havada karada 400 bin kârınız var neticede

Hemen evlenmeyeceginiz için içinin boş olmasınsa kiracılı olması daha iyi. Boş evi kiraya verseniz bir yıllık kiracıya çık demek daha zor olur. Bosta duracağına size katkısı olmuş olur.
Aslında başta 1+1 alıp kiraya vermek vardı aklımda ama hem istediğim semtte bulamadım hemde yeni kiracıyı hiç çıkaramam diye vazgeçtim bu evde tamamen tesadüfi söylendi aradığımızı bile bilmiyorlardı

Daha birkaç ay önce arkadaşımın başına geldi.
Almadan evvel medeni gözüken kiracının içinden şirret biri çıktı. Evden çıkmam ne yaparsanız yapın dedi. Çok mağdur etti insanları. Hala çıkmadı hatta

Ama evin özellikleri iyiymiş,kaçırmak da kötü olabilir.
Sözlü beyana güvenmeyin, yazılı beyan isteyin ve direkt ihtar çekin alırsanız.

Kiracinin çıkmasını istiyorsanız evi satın aldıktan sonra 1 ay içinde ihtarname çekmeniz gerek .
Evet yasal olarak kendimi garantiye almam gerekecek zaten kendim oturacağım umarım çirkinleşmeden ilk seferki iyi niyetlerinde samimi olurlar

Korktuğum kısımda bu gerçekten başından savmak için satılana kadar oyalıyorlarsa diye. Çok üzülürüm öyle olursa. Hayatta işleri pek rast giden bir insan değilimdir aslında elalem üst üste izin kullanır ben iki gün izin alamam mesela öyle bir şanssızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…