Bir yandan duygusal düşününce insanları evinden edip nasıl oturacağım diyor biliyor musunuz ama sonuçta kiracılık evi sahiplenmekte duygusal olarak zorben yeni bir eve taşındım zamanında içini istediğim gibi düzdüm ettim çok seviyordum aşıktım evime çat sattılar ev sahibi tepemde. inat ettim 6 ay bekle dedim. yok bekleyemem yok edemem. 3 ay oturdum sadece evde. 3 gün içinde ev buldum arkadaşımın doblosu ile evi taşıdık... birden aklıma geldi ne hayallerim vardı. herkes ben değil ama çıkmayan da çok. siz kesinlikle bir bilene danışın ve resmi yollarla bildirin
valla evet cidden öyle. ama yapacak Bir şey yok o ev zaten satılık siz almasanız başkası alır. geçen sene sevgilimin aldığı ev bu sene üstüne 1 milyondan fazla koydu. paranız varsa kaçırmayınBir yandan duygusal düşününce insanları evinden edip nasıl oturacağım diyor biliyor musunuz ama sonuçta kiracılık evi sahiplenmekte duygusal olarak zor
Nişanlıma sorsak bu kadar çok korkak olursak birşey sahibi olamayız almak istiyorsan al diyor kafasını ütüledim adamın ya öyle olursa ya böyle olursa diyeanladım ama hemen çıkmadılar diyelim sizin düğün zamanı gelmiş oluyor
satmak da öyle ha deyince olmayabilir
gelecek sene yaza krediler hala böyle olursa yani.
ha bana kalırsa alınmış alınmıştır. o muhitte yaşamak da istiyorsunuz zaten o yüzden kötü bir fikir değil bence.
Şuan benim elimde krediyle birlikte toplam 2800 var eğer bu evi almazsa çevredeki boş evlerden birini alırsam (ki yok boş ev) 400 bin eksideyim arabamı satmam gerekiyor alabilmek için. Seneyi bekleyeyim elimdekini dövize yatırayım dersem seneye belkide hiç alamam birde kredi oranları düşerse ev fiyatları yükselecek diyende varBen şunu anlamadım bu evi alamazsam seneye arabamı sarmak zorunda kalacağım diyorsunuz ne kadar artacağını nereden biliyorsunuz belki seneyse bu tarz aciliyeti olan bir ev düşer hemde seneye kadar birikiminizin üstüne koymuş olursunuz ama krediler faizler ne olur onu kestiremiyorum tabi
Hemen çekin noterden, bir aylık süreyi geçirmeyinEn doğrusu dediğiniz gibi direk ihtar çekmek
HaklıNişanlıma sorsak bu kadar çok korkak olursak birşey sahibi olamayız almak istiyorsan al diyor kafasını ütüledim adamın ya öyle olursa ya böyle olursa diye
Seneyi beklemeyin direkt alın, hayırli olsunŞuan benim elimde krediyle birlikte toplam 2800 var eğer bu evi almazsa çevredeki boş evlerden birini alırsam (ki yok boş ev) 400 bin eksideyim arabamı satmam gerekiyor alabilmek için. Seneyi bekleyeyim elimdekini dövize yatırayım dersem seneye belkide hiç alamam birde kredi oranları düşerse ev fiyatları yükselecek diyende var
Şuan ne kadar kredi çekeceksiniz veriyorlar mı krediŞuan benim elimde krediyle birlikte toplam 2800 var eğer bu evi almazsa çevredeki boş evlerden birini alırsam (ki yok boş ev) 400 bin eksideyim arabamı satmam gerekiyor alabilmek için. Seneyi bekleyeyim elimdekini dövize yatırayım dersem seneye belkide hiç alamam birde kredi oranları düşerse ev fiyatları yükselecek diyende var
Kesinlikle alın. Yeni sözleşme yapmayın 6 ay süreleri varmış çıkacaklar mecburen . Kalan sürede evinize eşyaları yerleştirirsiniz.Eğer şimdi almazsan ileride alamazsın diyor inanın bir ayda satılmayan evlerin fiyatını 300 400 artırdılar şaka gibi olay
Ev kadar hiçbiri kazandirmiyorAilemşn yanındayım şuan evlenene kadar maaşımın çoğu krediye gidecek ama en azından bir güvencem olur. Dövize falan yatırsam gayrimenkul kadar kazandırır mı bilemiyorum
Aslında başta 1+1 alıp kiraya vermek vardı aklımda ama hem istediğim semtte bulamadım hemde yeni kiracıyı hiç çıkaramam diye vazgeçtim bu evde tamamen tesadüfi söylendi aradığımızı bile bilmiyorlardıHemen evlenmeyeceginiz için içinin boş olmasınsa kiracılı olması daha iyi. Boş evi kiraya verseniz bir yıllık kiracıya çık demek daha zor olur. Bosta duracağına size katkısı olmuş olur.
Kiracinin çıkmasını istiyorsanız evi satın aldıktan sonra 1 ay içinde ihtarname çekmeniz gerek .Bir avukata danışmakta da yarar var alır almaz mı çekeceğiz bir süresi var mı bunları hiç bilmiyorum
Hayır orası değilBahsettiğiniz site Anadolu’m model mi
Galiba en mantıklısı evi almak. Diğer türlüsü de olmuyor baktığımda hayırlısı olur umarımEvi alın kiracının boşaltmaya için verilen süre 6 ay zaten .o zaman düşünürsünüz. Bu kadar uygun fiyata ev bulmuşsunuz kaçırmayın havada karada 400 bin kârınız var neticede
Evet yasal olarak kendimi garantiye almam gerekecek zaten kendim oturacağım umarım çirkinleşmeden ilk seferki iyi niyetlerinde samimi olurlarKiracinin çıkmasını istiyorsanız evi satın aldıktan sonra 1 ay içinde ihtarname çekmeniz gerek .
Korktuğum kısımda bu gerçekten başından savmak için satılana kadar oyalıyorlarsa diye. Çok üzülürüm öyle olursa. Hayatta işleri pek rast giden bir insan değilimdir aslında elalem üst üste izin kullanır ben iki gün izin alamam mesela öyle bir şanssızlıkDaha birkaç ay önce arkadaşımın başına geldi.
Almadan evvel medeni gözüken kiracının içinden şirret biri çıktı. Evden çıkmam ne yaparsanız yapın dedi. Çok mağdur etti insanları. Hala çıkmadı hatta
Ama evin özellikleri iyiymiş,kaçırmak da kötü olabilir.
Sözlü beyana güvenmeyin, yazılı beyan isteyin ve direkt ihtar çekin alırsanız.