Kiracı olan evi satın alır mıydınız?

Ekspertize danıştık evi ve çevreyi gezdi emsal değer olarak 3200 değer biçti sarı sitede aynı sitedeki evlerde 3 milyon küsürden ilanda ben alırsam 2800 e alacağım şuan tek derdim kiracı sorunu adamlar okey diyor ama ülkede kimseye güvenilmediğinden paranla rezil olma durumu da var işin ucunda

Bunu neden bu kdr indirimli satıyor sebebi öğrenmeye çalışın
Ev çok mu tadilat istiyor neden 450 bin 100 200 daha makul
Yukarıda yazmıştım yurt dışından iş teklifi almışlar o sebeple satıyor acil olarak. Vizeye başvururken hesabında belli bir miktar olması gerekiyormuş 3 küsürlerde ilandaydı bakmaya gelen bile olmamış satamıyordu yani. Bizde ekspertize danıştık 3200 değer çıkardı yani evle ilgili hiçbir problem yok

Annemin planına göre de eğer çıkmazlarsa evi tekrar satmak ama şuan alabilecekken almış olmak

Hayır canım neden paranızla rezil olasınız evi aldıktan sonra kanuni haklarınızı kullanacaksınız. Eninde sonunda çıkacaklar. Alınmış mal alınmıştır. Elinizde para tutmayın alıp borca girin.

Bence annenizi dinleyin

İşte bu süreç beni çok korkutuyor ama şıan bu fırsatı kaçırırsamda gerçekten arabamı herşeyimi satmak zorunda kalacağım nişanlımda memur malum seneye tekrar araba falan alabilmemiz hayal olarak kalır

Evi alın, alınca bir ay dolmadan noterden ihtar çekin, başınız ağrımasın ,kendinizi garantiye alin

şimdi eğer ev almaya OK'seniz
evi de beğendiyseniz ve finansman durumunuz da tamamsa, bu kararları zaten vermiş durumdaysanız...

tek mesele kiracı ise
durum şu ki 0 ev hiç alamazsınız ki :/ 0 evleri ağırlıklı olarak inşaat firmaları satıyor onların da tuzu kuru malum

0 olmadıkça da ev pek boş olmuyor
çünkü açıkçası evler zor satılıyor, kredi yok
o yüzden de boş kalmasın diye kiraya veriliyor

hani evini (eskimesin, kirasıyla uğraşmamayım vs vs diye) boş tutan o lükse sahip olan adam neden acil satsın mesela?

Evin fiyatı nedir ve ne kadar kredi olacak

Kontrat yaparsak bir yıl daha oturur sonrası için ihtar süresi eklenir sanırım çok bildiğim şeyler değil ben en geç 7 8 ay sonra çıkmasını istiyorum
O zaman hic yeni kontrat yapalim muhabbetine girmeyin. Direkt ihtar cekin 6 ay sure taniyin. Sure bitince hemen mahkemeye gitmez 7-8 aya kadar mühlet tanırsınız. Anca cikarlar zaten

Çok komik gelecek ama sanırım korkuyorum insanlarla uğraşmaktan iş çekişmeye giderse diye. Millet kiracısını ev sahibini dövüyor tenhada kıstırıp. Fazla paranoyakta olabilirim :)

ben yeni bir eve taşındım zamanında içini istediğim gibi düzdüm ettim çok seviyordum aşıktım evime çat sattılar ev sahibi tepemde. inat ettim 6 ay bekle dedim. yok bekleyemem yok edemem. 3 ay oturdum sadece evde. 3 gün içinde ev buldum arkadaşımın doblosu ile evi taşıdık... birden aklıma geldi ne hayallerim vardı. herkes ben değil ama çıkmayan da çok. siz kesinlikle bir bilene danışın ve resmi yollarla bildirin

Annemin planına göre de eğer çıkmazlarsa evi tekrar satmak ama şuan alabilecekken almış olmak
anladım ama hemen çıkmadılar diyelim sizin düğün zamanı gelmiş oluyor
satmak da öyle ha deyince olmayabilir
gelecek sene yaza krediler hala böyle olursa yani.

ha bana kalırsa alınmış alınmıştır. o muhitte yaşamak da istiyorsunuz zaten o yüzden kötü bir fikir değil bence.

Ben şunu anlamadım bu evi alamazsam seneye arabamı sarmak zorunda kalacağım diyorsunuz ne kadar artacağını nereden biliyorsunuz belki seneyse bu tarz aciliyeti olan bir ev düşer hemde seneye kadar birikiminizin üstüne koymuş olursunuz ama krediler faizler ne olur onu kestiremiyorum tabi

O zaman hic yeni kontrat yapalim muhabbetine girmeyin. Direkt ihtar cekin 6 ay sure taniyin. Sure bitince hemen mahkemeye gitmez 7-8 aya kadar mühlet tanırsınız. Anca cikarlar zaten
Çevrede ev kiraları olmuş 18 20 bin çıkmayan kiracı da haklı ev sahibi de nolacaksa böyle…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…