- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 41
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
sorun para da değil, o ev merkeze uzak.1 yıl yaşayabilir miyim ordaKontratsız kimse ev kiralamaz. Zaten güvenli de olmaz.
Biraz araştırıp, ucuza da kaçmadan ev kiralayın.
karşı dairedeki memur kızlrın iki ayda vden çıktığını ev sahibi ddi.depozitlri yanmış...tuhaf gldi...belki de tek bunları yaşayan ben değilimIyi hadi kazasiz belasiz kurtulmuşsunuz. Bir sonraki evinizde emlakçıyla baştan konuşun ev sahibiyle bu kadar muhatap olacaksanız sözleşme falan yapılmadan ev sahibini de görün. Belki hoşa gitmeyen elektriği sezersiniz. Ayrıca sizin evinizde çamaşır yıkamaları başlı başına abes de çocuk hususi sadece iç çamaşırı atmamıştır herhalde. Özel eşyalarım da var demek yerine belki boş bulundu saflığına geldi iç çamaşırı dedi. Size cinsel taciz amacinda bir pislik olmayabilir.
karşı dairedeki memur kızlar iki ayda çıkmış.ev sahibi dedi.elektrik faturası gerçekten bayanın adına idi, o memur kızlar da orada ne hikmetse yapamamışlar.aynı şeyleri yaşadılar belki deBen, şuanda bunları tek başınıza yaşadığınızı bilsem inanın rahatlayacağım. Çocuğunuza ne yaşatıyorsunuz, farkında mısınız? Tüm konularınızın altındaki yorumlarınızda hüngür hüngür ağlıyorum, param aşağı, kocam yukarı.. Çocuğunuz ne durumda, nasıl bir psikolojide, ona nasıl bir rol modelsiniz aklım almıyor
Kenarda 40 bini var ama asssiri tutumluymus ondan hep yumusattim bak sıfatıArkasi yarin gibisiniz.
Dun tisortumun yakasi acikti ile baslayan bir Muhittin abi dizisi vardi, bu gun olay dona baglanmis, yarina Allah kerim.
Madem bu tur insanlardan sikayetcisiniz her sorana bosandim demeyin mesela. Hadi onu gectim daha duzgun bir yerde oturun. Hadi imkaniniz yoktur diyecegim hayat tecrubeniz de mi yok?
benim için boşanmak sıkıntı değil.çevredekiler garip.burası küçük bir yer.Boşanmış bir kadına böyle mi yardım edeceksiniz demissiniz.
Tek bu durumda olan siz degilsiniz.
Onlarında kimseden farkları yok sanki doğuştan evli dogmussunuz.
Vallahi yeter bacı bir evde temizlik iscisi olarak çalış zengin olsun ama kalmali elektirik su dogalgaz kira biseycik vermezsin.
Nasilsa dizi gibi hayat bir de böyle olsun.
bir şeye ihtimal vermek için çvrende bu olayı görmüş olman lazım.ben böyle bişi ne gördüm ne duydumYa gözünüzü seveyim, burada insanlar size sayfalarca yazıp dil döktü, anlattı. Nasıl kestiremediniz ne olacağını.
Gerçekten çok tuhaf bir kadınsınız.
sizin kararlarınız hep doğru...peki hep zarar görene yüklenin bakalım.bu şekildeki adamlar etrafta daha da çoğalırAşağılamak mı? Sizin algılarınız gerçekten farklı çalışıyor. Konularınızın hiçbirini, sizin akibetinizi merakımdan okumuyorum. Sadece oğlunuz için endişeleniyorum. Her çocuk akli selim, doğru kararlar alan, koruyan ve kollayan bir anneyi hakeder doğru mu?
O zaman neden herkese bosandiginizi söylüyorsunuz.benim için boşanmak sıkıntı değil.çevredekiler garip.burası küçük bir yer.
burda ev sahipleri soruyor, herşeyi ama herşeyi soruyor.dediğim gibi garip bir yerO zaman neden herkese bosandiginizi söylüyorsunuz.
Yada hosunuza gitmeyen yorumlara bak ama ben bosanmis bir kadınım diyorsunuz.
Demek ki önemli. .
Bence dediğimi bir düşün.
Bedavaya ya bedava.
Konu şuan benim kararlarım değil. Sorduğum zaman, fikrinizi yazarsınız. Zararı çağıran sizsniz, bunu kabullenmediğiniz sürece daha da çok zarara uğrayacaksınızsizin kararlarınız hep doğru...peki hep zarar görene yüklenin bakalım.bu şekildeki adamlar etrafta daha da çoğalır
Sorabilir doğru soylemek zorunda misinizburda ev sahipleri soruyor, herşeyi ama herşeyi soruyor.dediğim gibi garip bir yer
çocuğumu düşünmesem o kadar parayı yakıp o evden çıkmazdım.ilk onu düşündüm.siz bence önce bir geçmiş olsun demesini öğrenin.olabilir herkesin başın agelebilir.bu evde olmaz başka yerde olur.bazen seçimlerimizi çok iyi yapsak da olur. olabilir.sözel cinsel tacize tek uğrayan ben miyim, uğradıysam da sorumlusu ben miyim.ben onların bu şekilde olduğunu anlayınca tası tarağı toplamışım.suç mu.evi emlakçıdan tuttum, emalkçı tanıdıktı hatta.adam için iyi biri dedi ve öyle görünüyordu.kavun değil ki bu.Aşağılamak mı? Sizin algılarınız gerçekten farklı çalışıyor. Konularınızın hiçbirini, sizin akibetinizi merakımdan okumuyorum. Sadece oğlunuz için endişeleniyorum. Her çocuk akli selim, doğru ve sağlıklı kararlar alan, koruyan ve kollayan bir anneyi hakeder doğru mu?
Sorabilir doğru soylemek zorunda misiniz
Eşim asker deyin polis deyin gorevde deyin misal.
Msjlarimi yarim mi okuyorsunuz eksik cevaplar veriyorsunuz
çalıştığım yeri vs biliyor.yalan söylyemiyorum kahretisn ama bundan sonra söylicemSorabilir doğru soylemek zorunda misiniz
Eşim asker deyin polis deyin gorevde deyin misal.
Msjlarimi yarim mi okuyorsunuz eksik cevaplar veriyorsunuz
Forumda açtığınız 22183252 tane konuya bu kadar insan sayfalarca cevap yazdı size. Hiçbirinden bir kelime bile pay çıkarmadıysanız gerçekten pes, gerçekten yazık.bir şeye ihtimal vermek için çvrende bu olayı görmüş olman lazım.ben böyle bişi ne gördüm ne duydum
Kaç sezon daha var ? Düşük bütçeli gerilim dizisi gibisiniz...
Edit: 'Kocam' mı? Komediyle harmanlamışsınız..
Ben şunu anladım, her para harcamanıza karşılık buraya bir konu açıp ahaliyi gri gri harcayaksınız..
hanımefendi ciddi anlamda fake olduğunuzdan şüpheleniyorum ama değilseniz de eğer sizin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacınız var , eski eşinizin de çocuğu sizden kurtarmaya.şunu anladım.bazı mahallelerde boşanmış kadın olmak çok büyük sıkıntı.halen başka gözle bakıldığını hisseidyorsun.burası küçük yer, bir istanbul bir ankarada sorun olmaz ama burada boşanmış olmak büyük sorun