KİRA KONTRATI-EVDEN VAZGEÇME

çocuğumu düşünmesem o kadar parayı yakıp o evden çıkmazdım.ilk onu düşündüm.siz bence önce bir geçmiş olsun demesini öğrenin.olabilir herkesin başın agelebilir.bu evde olmaz başka yerde olur.bazen seçimlerimizi çok iyi yapsak da olur. olabilir.sözel cinsel tacize tek uğrayan ben miyim, uğradıysam da sorumlusu ben miyim.ben onların bu şekilde olduğunu anlayınca tası tarağı toplamışım.suç mu.evi emlakçıdan tuttum, emalkçı tanıdıktı hatta.adam için iyi biri dedi ve öyle görünüyordu.kavun değil ki bu.
Eğer doğruysa, hayır bu yaşadıklarınız herkesin başına gelmez. Hele ki 40binliram varsa.. He bir de kocanızla boşanma aşamanız... Hayır,siz istisnasınız

Ben artık senden çok pis şüphelenmeye başladım. Ufak çapta, gündüz kuşağında çıkan , hayatta her kötülük o zavallı, bir cocuklu kadının başına gelen , ordan oraya savrulan kadının hikayesini anlatan diziler gibi senaryolar yazıyorsunuz. Boşanma aşamasındasın çocuğun nerde ne alemde haberin yok belli. Koridorlarda sana or.pu diye bağıran adama hala ısrarla kocam diyorsun.( yarın da eğer; kocam bana yardım etti benim içim ev sahibi ile görüştü, beni hala seviyor diye konu açacaksın) araya sürekli 70 lira sıkıştırıp neye ne verdiğini yazıp sonra da parada gözüm yok diyorsun. İki kuruşun derdine , sözde çektiğin rezilliklere değmez. Taciz edildimde taciz edildim diyipde durmayın bi de. Hala eve ta yerleşmemissiniz ve sanırım zaten ev sahibiyle oğlu yanlızlae evde kadın yaşamıyor anne yok, belki gerçekten o çamaşırları o makineye o atmak zorundaydı ?? Ve galiba zaten sana kendilerinin kullandığı makineyi verdiler zaten. Üff her neyse, aşırı bunalttınız inandırıcı da değilsiniz.
inanma.ne biliyim çamaşır makinasına annesi neden atmadı çamaşırı.belki de amaç beni rahatszı edip göndermek.bilemem.annesini bir kez gördüm.daha da orada kasın görmedim.bilmiyorum.
senaryo değil, uydurma değil, bu gece yarısı midemi ağrotacak kadar gerçek

Sadece iyi niyetliyim.boşanmanın bu kadar soruna neden olacağını kestiremedim.böyle bir şey ne duydum ne yaşadım

Sorun boşanmış olmak değil. Her insan boşanabilir ve binlerce boşanmış kadın var. İkidir sanki boşanmanın cezası gibi yansıtıp durmayın. Siz bi doğru değilsiniz ki doğruyu bulasınız. Valla tanıdığım nice kadın var boşanmış sapa sağlam duruyor evladına paradan daha çok önem veriyor, sizinki boşanmaktan değil. Sizin ki sizden.

Sorun boşanmış olmak değil. Her insan boşanabilir ve binlerce boşanmış kadın var. İkidir sanki boşanmanın cezası gibi yansıtıp durmayın. Siz bi doğru değilsiniz ki doğruyu bulasınız. Valla tanıdığım nice kadın var boşanmış sapa sağlam duruyor evladına paradan daha çok önem veriyor, sizinki boşanmaktan değil. Sizin ki sizden.
evet ben şu an bpşanmış kadın olmanın bedelini ödüyorum.evli olsam bunalrın hiçbirini bana yapamazlardı.sahipsiz gördüler

şunu anladım.bazı mahallelerde boşanmış kadın olmak çok büyük sıkıntı.halen başka gözle bakıldığını hisseidyorsun.burası küçük yer, bir istanbul bir ankarada sorun olmaz ama burada boşanmış olmak büyük sorun
burada arazi koşullarından dolayı işyerime yakın bu mahallede pek ev yok..olduğunda zaten hemen tutulur.garip bir yer burası

burda ev sahipleri soruyor, herşeyi ama herşeyi soruyor.dediğim gibi garip bir yer

Neresi burası ya? Bir Kont Drakula eksik :KK57:

hanımefendi ciddi anlamda fake olduğunuzdan şüpheleniyorum ama değilseniz de eğer sizin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacınız var , eski eşinizin de çocuğu sizden kurtarmaya.
Konu sahibine bakıp eski eşini matah bir şey sanmayın. Konu sahibinin babasını sokak ortasında döven bir adam eski eşi.
Çocuğu tek hak eden, ona bakmak için uğruna şehir değiştiren ve torununa bakmak isteyen babası aslında.

demek sözl tacize uğrayan kadına böyle destek vereceksiniz.tşk.
Ne kadar ajite ediyorsunuz olayı, nasıl saptırıyorsunuz.
Size tacize uğradın sus otur diyen mi var?
Sağa sola yalpalaya yalpalaya, kimseyi dinlemeden, uzun boylu düşünmeden kararlar verip, bu kararlardan zararlı çıkıyorsunuz.
Bu forumda sanmıyorum ki birisi kalkıp taciz eden adamı savunsun. İnsanların yazdığı yorumlar sadece Muhittin Bey'in oğlunun donuna özel değil, şimdiye kadar anlattığınız her şeyin tamamına dair.

Ne kadar ajite ediyorsunuz olayı, nasıl saptırıyorsunuz.
Size tacize uğradın sus otur diyen mi var?
Sağa sola yalpalaya yalpalaya, kimseyi dinlemeden, uzun boylu düşünmeden kararlar verip, bu kararlardan zararlı çıkıyorsunuz.
Bu forumda sanmıyorum ki birisi kalkıp taciz eden adamı savunsun. İnsanların yazdığı yorumlar sadece Muhittin Bey'in oğlunun donuna özel değil, şimdiye kadar anlattığınız her şeyin tamamına dair.
Konu sahibi çalışıyor demişsiniz, mesleğini biliyor musunuz?

Eğer doğruysa, hayır bu yaşadıklarınız herkesin başına gelmez. Hele ki 40binliram varsa.. He bir de kocanızla boşanma aşamanız... Hayır,siz istisnasınız
parayla ne ilgisi var tacizin.yapmayın etmeyin allahaşkına.karşıki memur kızlar da gitmiş.ev memura çok uygundu.temizlenince güzel de oldu.sorun bazı insanların boşanmış kadını kolay lokma gibi görmesi, cehalet,aileden aldıkları eğitim.bu burada olmaz işyerinde olur yolda olur,taciz her yerde olabilir.

Konu sahibine bakıp eski eşini matah bir şey sanmayın. Konu sahibinin babasını sokak ortasında döven bir adam eski eşi.
Çocuğu tek hak eden, ona bakmak için uğruna şehir değiştiren ve torununa bakmak isteyen babası aslında.
aa hatırlıyorum onları evet, tabi ne kadar gerçekse olaylar orası da şaibeli.baba en azından yerleşik hayata geçmiş olarak anladım ben.bu devamı yarın hikayeleri gibi hayattan psikolojisi bozulacak.he gönlüm ister ki mahkeme çocuğu dedeye versin ama ona sıra gelmez ne yazıkki anası babası duruyorken.

parayla ne ilgisi var tacizin.yapmayın etmeyin allahaşkına.karşıki memur kızlar da gitmiş.ev memura çok uygundu.temizlenince güzel de oldu.sorun bazı insanların boşanmış kadını kolay lokma gibi görmesi, cehalet,aileden aldıkları eğitim.bu burada olmaz işyerinde olur yolda olur,taciz her yerde olabilir.
Neden ısrarla taciz taciz? Ben size paranız hangi bankada soruyormuşum gibi lafı çevirmeyin. Üç kuruşa beş köfte olur, ucuz etin yahnisi yavan olur. Ne demek ne alakası var parayla? Sizin tek alakanız para olmasa, bunları yaşar mıydınız?

Sözel tacize uğradım diye beni aşağılayamazsınız.herkesin başına gelebilir.yapmayın etmeyin
hep zarar görene yüklenin bakalım.
demek sözl tacize uğrayan kadına böyle destek vereceksiniz.tşk.

Olayı nereden alıp nereye götürüyorsunuz??
Konunuzda hesap makinesinden hallice rakamlar uçuyor, para alabilirler, şu kadar geri alabilirimler... Ama istenmeyen yorumlar gelince hayde bakalım drama bağlayalım.

aa hatırlıyorum onları evet, tabi ne kadar gerçekse olaylar orası da şaibeli.baba en azından yerleşik hayata geçmiş olarak anladım ben.bu devamı yarın hikayeleri gibi hayattan psikolojisi bozulacak.he gönlüm ister ki mahkeme çocuğu dedeye versin ama ona sıra gelmez ne yazıkki anası babası duruyorken.
Adam konu sahibi hamileyken çocuğun kendisinden olmadığını söylüyordu, hatta yanlış hatırlamıyorsam hamileyken dövmüştü konu sahibini.
Yani şu olayda elle tutulur tek bir kişi yok maalesef.

Neyse konu eski kocaya kaymasın, madem evle ilgili sormuş oradan devam etmek daha iyi olacak.

Adam konu sahibi hamileyken çocuğun kendisinden olmadığını söylüyordu, hatta yanlış hatırlamıyorsam hamileyken dövmüştü konu sahibini.
Yani şu olayda elle tutulur tek bir kişi yok maalesef.

Neyse konu eski kocaya kaymasın, madem evle ilgili sormuş oradan devam etmek daha iyi olacak.
Konu asla ev değil.
20 yaşındaki ünivli bir çocuk, konu sahibinin uğruna 70 tl bedelini ödediği makinada nasıl don yıkar?
Akibetinde battı balık yan gider, bin bilmem kaç küsür lira para gidiyor. Tamam tacize çevirelim işi, belki bir miktar para kurtulur. Nasıl anlatsa da boşanmış bir kadının çektiği eziyeti anlatırken araya ne sıkıştırsa da " paramı nasıl kurtarabilirim" fikri gelse... falansa filansa..
Bkz. Önce bir miktar dram, sonra şu kadar parayı yapıştırıyor. 10grm dram 90 grm para ağırlıklı. Konu başlıkları bariz net.

Bu kişi gerçek mi deminki konudaki yorumları okudum da :KK54: Yeni giris yapıyorum konuya biri beni aydınlatsın 😂

Benim de okuduğum ikinci konusu
Diyorum insanlar neden bu kadar tepki vermiş
Bu konuda anladım..................

Bazı şeylerde paraya kıyılır ve kaliteli, güvenli olan seçenekler seçilir
Her şeyin en ucuzu iyi olmaz.

şu anki ev sahibimle görüştüm.1000 lira diyor.12 ay kontrat+çıkarsam alacakmış bütün kiraları.evin konumu çok uzak...diğer türlü 1250 ödüyorum.çok yüksek

250 lira için diken üstünde oturacağım diyorsun yani
O da iyi
Fakir olsan neyse ama
Benim bu mantığı anlamam mümkün değil
Fazla para muhabbetine de dayanamam zaten gerçek hayatta

Konu asla ev değil.
20 yaşındaki ünivli bir çocuk, konu sahibinin uğruna 70 tl bedelini ödediği makinada nasıl don yıkar?
Akibetinde battı balık yan gider, bin bilmem kaç küsür lira para gidiyor. Tamam tacize çevirelim işi, belki bir miktar para kurtulur. Nasıl anlatsa da boşanmış bir kadının çektiği eziyeti anlatırken araya ne sıkıştırsa da " paramı nasıl kurtarabilirim" fikri gelse... falansa filansa..
Bkz. Önce bir miktar dram, sonra şu kadar parayı yapıştırıyor. 10grm dram 90 grm para ağırlıklı. Konu başlıkları bariz net.
250 lira için diken üstünde oturacağım diyorsun yani
O da iyi
Fakir olsan neyse ama
Benim bu mantığı anlamam mümkün değil
Fazla para muhabbetine de dayanamam zaten gerçek hayatta
Ne demek diken ustu

Benim de okuduğum ikinci konusu
Diyorum insanlar neden bu kadar tepki vermiş
Bu konuda anladım..................

Bazı şeylerde paraya kıyılır ve kaliteli, güvenli olan seçenekler seçilir
Her şeyin en ucuzu iyi olmaz.

Troll mu acaba diyorum 😂 Ya da film gibi hayatı var cok atraksiyonlu