Kına yerini kız tarafı tutar ama yemiş kına gibi masrafları erkek yaparKızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
Kız tarafı yapar,tutulacak mekanın parası falan kız tarafına aittir.Kızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
Ben yaptım bi kereYa tutturmuşsunuz bir adet. Bu adet adet diyen tipler eskiden de gelin kaynanasıyla yaşarmış en az 1 sene buda bir kuralmış , şimdi böyle bir adet var yapın deseler eminim hiç biriniz yapmazsınız...
Geçin artık şu adettir bilmem nedir i. Yazık günah bu konuda kavga etmeyin Allah aşkına
Sen adetler diye tutturabilrisin kuzu..Ben yaptım bi kere
Ohooo bana altın harici bir sürü şey taktılar, takan takanaSen adetler diye tutturabilrisin kuzu..
Ağırlığınca altın taksınlar söylee
Kınayı kız tarafı yapar .
Herşeyi erkek tarafı yapacak sonra düğünde takılanlar kız tarafının olacak bayan olarak ben bile üzülüyorum erkek tarafına
hahahaOhooo bana altın harici bir sürü şey taktılar, takan takana
Kız tarafı kendi kinasini erkek tarafı kendi kinasini yapar kınadı kimse kimsenin masrafini karsilamaz. Sadece kızın kına tepsisini kinasini bide bindallsini alır erkek tarafıKızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
maalesef artık aileler atlıyormuş altınlara bende yeni duydum şok oldumDüğünde takılanlar neden kız tarafına ait olsun ki , sonuçta gelinle damata takılıyor ve artık o takılar kendi keselerine giriyor.
Ayarrlardanmış, düzelttimhahahaÜzülme ya.. seni üzgün görmek istemiyoruzzz . Bu arada sana özel mesaj atamadım..
Kız tarafı kendi kinasini erkek tarafı kendi kinasini yapar kimse kimsenin masrafini karsilamaz. Sadece kızın kına tepsisini kinasini bide bindallsini alır erkek tarafı
Düğünde takılanlar neden kız tarafına ait olsun ki , sonuçta gelinle damata takılıyor ve artık o takılar kendi keselerine giriyor.
maalesef artık aileler atlıyormuş altınlara bende yeni duydum şok oldum
Aynen öyle.. sonrada çiftelr bu mevzudan dolayıömür boyu tartışıyorlar..Daha neler canım , gelinde damatta pasif olursa herkes atlar hazır paraya , anam babam diyipte önlerine atmasınlar altınlarını , her ailenin boynunun borcu düğünü yapmak ama karşılık gerektirmez , yapamıycaklarsada siz takılarınız ile borç ödersiniz. Zamanı geliyor sizi sizden başka kimse düşünmüyor annen babanda dahil ! Azıcık kafanızı çalıştırın !
AAdün mü ondan önceki gün mü haberlerde gördüm ondan yazdım . Biz nişan ve kına da takılanların kız tarafının düğündekilerinde erkek tarafının olduğunu biliriz .Her şehrin adeti başkaymış bu forumda öğreniyorum .