Kızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
erkek tarafı yapar bızde.nısan kına dugun hepsını.gercı benım esım tarafı yapmadı bız mecburen yaptık ama.erkek tarafı yapar.
erkek tarafı yapar bızde.nısan kına dugun hepsını.gercı benım esım tarafı yapmadı bız mecburen yaptık ama.erkek tarafı yapar.
bunu da ilk duydum bak
yok ben duydum daha önce.
kız baba evinden öylece çıkıyor. elbiseleri bile kalıyor. her şeyi erkek tarafı yapıyor ve kız tarafından en kibar tabirle kızlarını bırakıp defolup gitmelerini bekliyor.
hangi ildi bilemedim şimdi aydın diyesim var ama emin değilim orda da kız tarafı ev alırmış
yok ben duydum daha önce.
kız baba evinden öylece çıkıyor. elbiseleri bile kalıyor. her şeyi erkek tarafı yapıyor ve kız tarafından en kibar tabirle kızlarını bırakıp defolup gitmelerini bekliyor.
aydın olduğunu sanmıyorum. egeliyim, bizde ayrı ev açamayan erkeğe kız verilmez.
çokta iyi yaparlar aklıma bi gelse hatta arkadaşım var oralı bi kızla evlendi kp ev aldı diye geziyodu ortalıkta kızın ceyizi ev vay anasını
Kına kadar lüzümsuz bişey var mı yaw? Yapılmasa da gayet olur bence.
kınayı kız tarafı yapar da bunları aileler konuşur anlaşır siz niye didişiyorsunuz ki?Kızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
En güzelini yapmışsınız...ne o öyle, kızı mekanın merkezine oturtuyorlar, millet süzüyor, eğlensen zaten ayıp; amma da hevesliymiş kocaya yaftası yiyorsun. Sonra birde işe dramatik boyut katıp, aman da anasından mı ayrılmacakmış diye iyice üzmeye çalışanlar var. Oy oy oooyBen yapmadım düğün 12 gibi bitti sonra biz arkadaşlarla eğlenmeye gittik 4.30 a kadar kudurduk