kina gecesi

Kına gecem için salonu biz tuttuk, kına kıyafetimi ben aldım. Erkek tarafı kına da dağıtılacak çerezleri ve kınayı getirdi. Bazı arkadaşlar kına gecesi luzümsuz gibi şeyler yazmış; bende düğün falan fazla sevmem, hoşlanmam ; ama kına gecesi çok güzel oldu. Herkesin kendi görüşüdür tabi. Herkese tavsiye ediyorum.

canım salon tutacaksanız, davetiyeye kına gecesi için 7 de başlayacak yazdırabilirsiniz. herkes aynı saatte gelemez zaten. herkes kendine uygun saatte gider. ne sorduğunu tam anlayamadım sanırım.

canım salon tutacaksanız, davetiyeye kına gecesi için 7 de başlayacak yazdırabilirsiniz. herkes aynı saatte gelemez zaten. herkes kendine uygun saatte gider. ne sorduğunu tam anlayamadım sanırım.

erkek tarafının şu saatte geliriz sizin istediğiniz saatte gelmeyiz demesi uygun bi durum mu diye sormuştum.

erkek tarafının şu saatte geliriz sizin istediğiniz saatte gelmeyiz demesi uygun bi durum mu diye sormuştum.
başka şehirde oturuyorlarsa belki anlarım; ama aynı şehirdeyseniz olmaz tabi, sonuçta oğlunun düğünü, kınası saat kaçsa o saatte gelmeleri gerekir.

yok aynı şehir. yani yine beni ailemi hiçe sayıp bencillik yapmışlar.
teşekkürler.
kına geceniz, düğününüz yakın sanırım. bu aşamada çiftler, aileler çok stresli, sinirli olabiliyor. sakin olmaya çalışın. en güzel, özel günleriniz sizin. umarım herşey gönlünüzce, hakkınızda hayırlısı olsun. şimdiden tebrik ediyorum.

tabiki kız tarafı yapar.
herşeyi damattan beklemeyin..

yok tarihler yakın değil de bizim olay başka. bırakıp gideyim diye eziyet ediyorlar kasıtlı. yine de güzel dilekleriniz için teşekkürler.

yok tarihler yakın değil de bizim olay başka. bırakıp gideyim diye eziyet ediyorlar kasıtlı. yine de güzel dilekleriniz için teşekkürler.
evlenmeden önce bırakıp gitmeniz için eziyet ediyorsa, evlendikten sonra neler olur? çok çok düşünüp doğru karar vermeye çalışın. bir konu açmışsınız sanırım, bu konuyla mı ilgili, o konuya bakayım.

evet öyle. düşünüyorum ama pek içinden çıkamadım.

ama o zaman kız tarafı yapmış sayılmıyor ki.aslında bizde de öyle ama ,ne bileyim tuhaf geliyor yani.
dünürümle aramızda şöyle bir konuma geçti.
dünürüm-kına bize ait,düğün size
ben-tabiki...
dünürüm-kına için mekan tutmaya gerek yok.nasıl olsa,düğün olacak.
ben-haklısınız
dünürüm-biz evde (ev bahçeli)yapmayı düşünüyoruz.siz kuruyemişleri,kınayı,kına kıyafetini,ayrıca giymek için elbise,diğer malzemeleri ve gelen misafirler için otobüs kaldırmayı üstleneceksiniz geri kalan birşeye karışmıyacaksınız.kına bize ait...
ben_ iç ses__ee ben yapmış oluyorum işte.dış ses-_tamam o zaman

Ya tutturmuşsunuz bir adet. Bu adet adet diyen tipler eskiden de gelin kaynanasıyla yaşarmış en az 1 sene buda bir kuralmış , şimdi böyle bir adet var yapın deseler eminim hiç biriniz yapmazsınız...
Geçin artık şu adettir bilmem nedir i. Yazık günah bu konuda kavga etmeyin Allah aşkına

Evett aslen mekan hariç herşeyi erkek tarafı yapıyor:) yani başka bir şeye karışmayacaksınız da komik ne kaldı ki gerriye

bındallı
yakılacak ve dagıtılacak kına
ve cerezler harıc
gerı kalan hersey kıza aıt

Kınayı kız taraf yapar tabii, Hiç aksini duymamıştım şaşırdım şuan.
Ama senin kıyafetini , dağıtılacak kuruyemiş kına gibi şeyleri erkek tarafı alıyor.
Aslında bir tek mekan sana ait, öyle düşün

Bu gece misafirim koynunda yatir annee diye kinagecesi türküsü bile var yani kızın evinde olur kız tarafı yapar hani o gün son gecesi olur evinde falan. Biz nisan yapmadık kına gecesinin mekanı bindallim ikram vs ailem yaptı. Düğünü de esimn ailesi yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…