Severek evlendiğim eşim tarafından aldatıldım. Ne yapmalıyım?

Fiziksel bir aldatma olmamış çünkü becerememiş.ya da saçma sapan ego tatmin etmeye, can sıkıntısını geçirmeye çalışmış.evet çok zavallıca.bir kalp hastası kızınız var.bence oturup adam gibi neden böyle saçmalıklara ihtiyaç duyduğunu sorun.eline ne geçiyor ki bilmediğin etmediğin kadınla 3,5 dakika konuşunca ya da yazışınca deyin.maksat yaptığı saçmalığın kendi de farkına varsın.hem eline bir şey geçmiyor hem de gül gibi yuvası yıkılıyor inanılır gibi değil bu kadar aptallik.sen zavallı bir adam değilsin ki karını bulmuşsun.demem o ki çocuğa anlatır gibi yaptığı şeyin saçmalığını anlatın ve bir şans daha verin derim ben.kızanlar olabilir ama fiziksel aldatma olmadığı için söyledim.eee tabi büyük bir rest.bir süre ayrılık.
Fiziksel aldatmasına gerek yok, fırsatı yakalayamamış. Ve konu sahibi erken yakalamış. Ama şuan boşanması bence de makul değil.

Fiziksel aldatmasına gerek yok, fırsatı yakalayamamış. Ve konu sahibi erken yakalamış. Ama şuan boşanması bence de makul değil.
Yav arkadaş yoklukta mısın da bunları yapıyorsun? Hani kimseyi bulamayan kalitesiz adamlar olur da bu abuk sabuk işlerle uğraşır onun gibi.kanlı canlı kadın var yanında yap seksini doya doya.iki sanal mesaj için kaybedilen şeylere bak.bu nasıl bir akıl tutulması.

Başkalarına üzülürken aynı şeyin başıma geleceğini bilemezdim. Yardımınıza ihtiyacım var çünkü beynim durdu artık. İki senelik severek evlendiğim eşim tarafından aldatıldım. 3 aylık kalp haftası bir kızım var bir iki ay sonra ameliyat olacak Allah ın izniyle. Ben eşimin telefonunu kurcalarken tinder yüklediğini gördüm bunu ona sordum çok sinirlendim merak edip yüklediğini söyledi konuyu çok uzatmadım. Daha sonrasında şeytan tekrar dürttü ve bir gece o uyurken tekrar kurcaladım maillerine baktım. A. zar uygulaması yüklemiş beyefendi. Daha sonrasında bunun hesabını ona sorduğum da üstüne gittiğim de ordan bir kızla görüntülü konuştuğunu söyledi. Sadece bir kez ve bir kişiyle konuştuğunu söyledi artık yalan doğru hiç fark etmiyor. En kötüsü ne biliyor musunuz? Ben çocuğumu tek başıma büyüten bir anneyim. Ben doğum yaptıktan sonra kırkım çıkmadan bu haltı yemiş. Ondan nefret mi ediyorum? Hayır edemiyorum. Şu an içimde ne var bilmiyorum. Annemin evine dönsem (babam yok) annem bize nasıl bakacak çok zor.. Çalışıyor ama zor.. Boşansam kızımın ameliyat sürecinde hep dib dibe beraber olmak durumunda kalacağız. Ki kendisi boşanmak istemiyor. Biliyorsunuz standart laflar "bir daha yapmayacağım asla olmayacak yemin ederim" falan demeler. İnanıyor muyum? Hayır. Belki de gerçekten akıllanmistir diyeceğim ama sanmam. Maddi gücüm yok. Kendisinden boşansam da maaşı dışında ondan talep edeceğim bir şey de yok zaten. Ben asla sıkan bir kadın olmadım. Canın sıkılır çık gez seninde hava almaya ihtiyacın var demişimdir her zaman. Evlilik de ki kadınlık görevlerimin hepsini yerine getirdim yemin ederim ki. Şimdi soruyorum size ben napayım.. Boşansam ayrı dert boşanmasam ayrı dert..

Bu arada eşimin kumarı alkolü şiddeti vesaire hiçbir şey yok bensiz hiçbir yere gitmez öyle tek başıma dışarı çıkayım kafelere gideyim falan olayı da yoktur maaşını alır hepsini bana verir evin Hesabını kitabını sen yap der her zaman eve para bırakır ne istersen al der yani herkes yapar ama o yapmaz diyecek kadar ona güveniyordum şimdi insan beklemediği yerden darbe alınca bir afallıyor
NE ara goruntulu konusuyor siz evdeyken?

Sizin gibi aldatılan kadinlar hep diyor ben kadınlık gorevimi yaptım , erkekler kocalık görevlerini çok mu yapıyorlar o zaman biz kadınlarda aldatalım böyle düşünüp üzmeyin kendinizi . Bacım senin şu an boşanman mantıklı değil baba yok annen tek . Çocuğum küçük diyorsun . Çocuk bir yaşına geldiğinde çalışabilirsin annen bakar , iki yaşından sonra kreşe verirsin . Hiç bir kadin kocasına güvenmesin . Sen çalışırsan kocan senden çekinir . Yeni iş ortamın olur güvenin olur çevren olur iş arkadaşların olur bu aradada kenera para at . Eğer birseyleri bahane edip çalışamazsan kocam derki babası yok , gidecek yeri yok , beni bırakamaz der sanada saygı duymaz . Türk erkekleri sever çalışan kadini . Çalış kenera para at .

Başkalarına üzülürken aynı şeyin başıma geleceğini bilemezdim. Yardımınıza ihtiyacım var çünkü beynim durdu artık. İki senelik severek evlendiğim eşim tarafından aldatıldım. 3 aylık kalp haftası bir kızım var bir iki ay sonra ameliyat olacak Allah ın izniyle. Ben eşimin telefonunu kurcalarken tinder yüklediğini gördüm bunu ona sordum çok sinirlendim merak edip yüklediğini söyledi konuyu çok uzatmadım. Daha sonrasında şeytan tekrar dürttü ve bir gece o uyurken tekrar kurcaladım maillerine baktım. A. zar uygulaması yüklemiş beyefendi. Daha sonrasında bunun hesabını ona sorduğum da üstüne gittiğim de ordan bir kızla görüntülü konuştuğunu söyledi. Sadece bir kez ve bir kişiyle konuştuğunu söyledi artık yalan doğru hiç fark etmiyor. En kötüsü ne biliyor musunuz? Ben çocuğumu tek başıma büyüten bir anneyim. Ben doğum yaptıktan sonra kırkım çıkmadan bu haltı yemiş. Ondan nefret mi ediyorum? Hayır edemiyorum. Şu an içimde ne var bilmiyorum. Annemin evine dönsem (babam yok) annem bize nasıl bakacak çok zor.. Çalışıyor ama zor.. Boşansam kızımın ameliyat sürecinde hep dib dibe beraber olmak durumunda kalacağız. Ki kendisi boşanmak istemiyor. Biliyorsunuz standart laflar "bir daha yapmayacağım asla olmayacak yemin ederim" falan demeler. İnanıyor muyum? Hayır. Belki de gerçekten akıllanmistir diyeceğim ama sanmam. Maddi gücüm yok. Kendisinden boşansam da maaşı dışında ondan talep edeceğim bir şey de yok zaten. Ben asla sıkan bir kadın olmadım. Canın sıkılır çık gez seninde hava almaya ihtiyacın var demişimdir her zaman. Evlilik de ki kadınlık görevlerimin hepsini yerine getirdim yemin ederim ki. Şimdi soruyorum size ben napayım.. Boşansam ayrı dert boşanmasam ayrı dert..

Bu arada eşimin kumarı alkolü şiddeti vesaire hiçbir şey yok bensiz hiçbir yere gitmez öyle tek başıma dışarı çıkayım kafelere gideyim falan olayı da yoktur maaşını alır hepsini bana verir evin Hesabını kitabını sen yap der her zaman eve para bırakır ne istersen al der yani herkes yapar ama o yapmaz diyecek kadar ona güveniyordum şimdi insan beklemediği yerden darbe alınca bir afallıyor
Ben bebeğe çok üzüldüm. Rabbim şifasını versin inşallah. Bunca sıkıntının içinde eşin böyle birşey yapıyorsa mutlu günlerinizde daha fazlasını yapar . Ne yaparsa da yapsın boşver içinde bitir asla affetme eskisi gibi olma ama bebe için bir arada olmak zorundasın bu evliliği çekilmez hale getirecek kadar kötü de olmayın sizin sagliginiz için aslında iyiymiş gibi yapmak en iyisi şuan için . İnanılmaz kötü bir durum Allah yardımcın olsun sen sadece bebeği düşün şuan lütfen .

15 yıldır hayatımda 11 yıldır da resmi olarak evli olduğum eşime bile güvenmiyorum ben. siz böyle körü körüne nasıl sonsuz şekilde güveniyorsunuz vallahi şaşırıyorum. lanet olası erkek nefsi çok pis. şeytana uyabiliyorlar. şeytan çarpsın onları... daha yebilohusa eşine bu yapılır mı yahu? adınıza çok üzüldüm. keşke ekonomik özgürlüğünüz olsaydı.

Boşanmak istemiyorsa sana en kısa zamanda maddi güvence sunsun. Eline ya toplu para ya da altın versin, 200-300 binlik. Bankadan hesabına göndermesin, elden versin, sen de sakla bunları, eğer annen saklarsa annene ver, kendini güvenceye al.

O gayet başka kadınlara hasta çocuğunun geleceğine harcağı paraları yedirmiş, bu yakaladıkların sadece bildiklerin, buzdağının görünen kısmı, ee görünmeyen ne olacak?

Bugün bu delillerle boşanmayacaksan, bu delilleri üç sene sonra boşanmaya kalktığında kullanamazsın. İşe yaramaz o zaman nafaka, tazminat alamazsın. Bu yüzden aklını kullan, evde kavga çıkar kendini güvenceye al. Sakın parası yok, napim vs diyerek acıma, daha fazla çalışsın, borç yapsın, senin güvenceni ödesin.

Birde kendine sigorta yaptır. Onu da ödesin.
Konudaki en mantıklı yorum bence

Evlilik de ki kadınlık görevlerimin hepsini yerine getirdim yemin ederim ki.
Peki eşiniz erkeklik, kocalık görevini yerine getirdi mi? Hayır. Kadınlık görevi ne ki? Karşılıklı sorumluluk ve sadakat olmalı.
Tabi kii bu yaptığına devam edecek. Aç gözlü belli ki sizinle olmasına rağmen yetmemiş başka kadınlardan medet umuyor.
Bu arada çok geçmiş olsun. Allah kızınıza tez zamanda şifa versin. Önce ispatlarınızı alın sonra boşanma davası açın.
Boşanmayacaksanız da siz de eşinize karşı sorumlu olmayın hiç. Kendi işini kendi halletsin evde. İnanılır gibi değil ya bu erkeklerin gözü neden hep dışarı da olur gül gibi karısını, çocuğunu hiç düşünmez pes doğrusu.

Boşanmak istemiyorsa sana en kısa zamanda maddi güvence sunsun. Eline ya toplu para ya da altın versin, 200-300 binlik. Bankadan hesabına göndermesin, elden versin, sen de sakla bunları, eğer annen saklarsa annene ver, kendini güvenceye al.

O gayet başka kadınlara hasta çocuğunun geleceğine harcağı paraları yedirmiş, bu yakaladıkların sadece bildiklerin, buzdağının görünen kısmı, ee görünmeyen ne olacak?

Bugün bu delillerle boşanmayacaksan, bu delilleri üç sene sonra boşanmaya kalktığında kullanamazsın. İşe yaramaz o zaman nafaka, tazminat alamazsın. Bu yüzden aklını kullan, evde kavga çıkar kendini güvenceye al. Sakın parası yok, napim vs diyerek acıma, daha fazla çalışsın, borç yapsın, senin güvenceni ödesin.

Birde kendine sigorta yaptır. Onu da ödesin.
Yav niye yapsin adam bu dedigini. O da biliyor eşinin ne yapip ne yapamayacagini maddi gucu affedicek eninde sonunda diyo.

Allah yardımcın olsun. Sadece bebeğine odaklan bu süreçte. İyileşsin sonrasını sonra düşünürsünüz.evet boşan hemen anında ama maddi sıkıntı ve çok küçük bir bebek var. Kendi hayatini yoluna koymadan bebeği iyileştirmeden düzen değiştirme. Ameliyat sonrası da sana ihtiyacı var bebeğin. Daha önemli dertleriniz var bu halde öyle haltlar karıştıracak kafayı nasıl bulmuş eşin Allah'ım akıl fikir versin. Sana da sabır ve kolaylıklar diliyorum önce sağlık hele ki bebeğin için şifalar diliyorum. Ferah tut içini

X