- 14 Ocak 2015
- 146
- 55
- 32
canım ben sana anlatayım, senin oğlan damat oluyor diye millet içip s.çıp kusacak. olay bundan ibaret. benim gözümde ankara'da erkek kınası budur.
ay gerçekten içkili olacak dedi.önce kızı çıkartırlarmış kına yakılırmış sonra erkek gelirmiş ona da kına yakılırmış.çığırtkanlar olacak gibi bir şey dedi annesi (bazen şivesinden dolayı tam anlamıom onu) garip bir şeyler olacak hatta nişanlım ona istersen sen gelme diyor sinirleniyorum o zaman sen de düğüne gelme diye.ayy gitmesem mi hiç sevmem öyle ortamları of :/
elmadağ. cumartesi öğleden sonra başlayacakmış geceye kadar devam edicekmiş.pazarda eryaman göksuda düğün var.nereli nişanlın? saat kaçta başlayacak?
elmadağ. cumartesi öğleden sonra başlayacakmış geceye kadar devam edicekmiş.pazarda eryaman göksuda düğün var.
elmadağ. cumartesi öğleden sonra başlayacakmış geceye kadar devam edicekmiş.pazarda eryaman göksuda düğün var.
ankara elmadag kına güzel olur
belki erkekler muhabbet bile kurarlar benden söylemesi
erken gider görünürsün. ezandan sonraya kalma, çok pis sarhoş olurlar. zaten kayınvaliden seni eve çıkarır.
ben kendim kına istemedim ama erkek tarafında olan ortak gibi olucak.annemler para teklif etmedi ordaki masrafları onlar karşılayacak.ayıp mı olur ki.biz istanbulda yıldız hisarda nişan yaptık hani masrafımız oldu ama şimdi emin olamadım :)
ben kendim kına istemedim ama erkek tarafında olan ortak gibi olucak.annemler para teklif etmedi ordaki masrafları onlar karşılayacak.ayıp mı olur ki.biz istanbulda yıldız hisarda nişan yaptık hani masrafımız oldu ama şimdi emin olamadım :)
ya çok sağol nişanlıma soruyorum nasıl olcak diye kızıyo bana gelme diye.küçümsüyorum sanıyo ama bilmiyorum yani hayatımda en fazla 2 3 düğüne gitmişim nerden bilicem ankara adetlerini.teşekkür ederim yorumunuz için <3
genelde elmadaglıların maddi anlamda sıkıntıları olmaz
birbirlerine baglılardır o anlamda maddi manevi sorun yaşamazlar
ayıpmı olur bence ailenle eşinin arasındaki samimiyete baglı
elmadaglılarmı yoksa sadece ordamı oturuyorlar
elmadağlılar.nasıl bir bağ aman allahım dıdısının dıdısı bile akraba.ben de nikaha 60 davetiye yazdım akraba diye :)))onlar düğüne 1000 davetiye bastırıyorlar :) bizim kimsemiz yok onların yanında vallahi :) sanki biz ortak olalım desek yanlış anlarlar para teklif edio gibi ama zaten kıyafetimi falan zaten nişanlımla ortak hallediyoruz 3ün 5 in hesabı olmuo.inş onlarda benim gibi düşünüyorlardır :))) çok teşekkür ederim yorumlarınız için <3
Erkek kınası nedir ya ilk defa duydum, erkeğe kına... Benim bildiğim bir adet erkeğe askere giderken kına yakılır... Evlenirken ilk defa duydum.
ben de hala aklım almıo sorup duruyorum.hatta nişanda erkek tarafında olurmuş onlar yaparmış.yok artık dedim nişanı biz yaptık.bir de düğün gecesi sabah ezanında camide damat lokum dağıtırmış bu adetlerine çok güldüm.az önce seviştim şimdi lokum dağıtıom gibi hahahahahabir garip adetler
sen bunların tohatlı olmadığına emin misin?
gün geçmiyor ki anadolu da bir garip adet çıkmasın al birini vur ötekinebirbirlerinden göregör yapıyorlar dimekki ama lokum önemli diyorum eğer bu kapı önü kınasını yapıyorsan o lokumu dağıtacaksın