Herkes kendi evindeki masrafı karşılar. Birbirinize yüklemeyin.Kızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
evet kınayı kız tarafı yapar hatta nişanı da ama kına kıyafeti çerezi erkek tarafı alır geri kalan her şey kıza aittir. Bir tek düğün erkeğe aittir ama erkeğe damatlık ayakkabı ve erkeğe takılacak şeyleri kız alırKızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
Aynen canım bizdede böyle hatta erkek tarafı ilerleyen saatlerde kına yakmaya gelir.Gelin alcıya şu saatte geliyoruz uygunmusunuz diye sorulur gidilir :)Genelde böyle ama benim eşimin ailesi karşıladı her şeyi açık alanda hep beraber yaktık.Ama ortak akraba çoktu bölünmesin diyeKınayı kız tarafı yapar ama kızın giyeceği elbiseyi dağıtılacak kuruyemişi falan erkek tarafı alır.
Kızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
Kızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?
bu illere Göre değişir adetler aynı olmaya biliyorKızlar nisanlimla kına yeri için tartışıp duruyoruz o dio ki kinayi kiz tarafı yapar ben diyorum kinayi erkek tarafı yapar ? Derdim bu. Billiorum allah başka dert vermesin dienleriniz olacak ama bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu mesele cok uzayacak gibime gelio kına ve masrafları hangi tarafa aittir ?