kina gecesi

Peki kızlar erkek ve kız ayrı şehirlerde ve kız tarafı da ayrıca düğün yapmak isterse bunu kim yapar?
Kız tarafı karşılar bizde maddi olarak eğer ayrı düğün olursa.Erkek tarafıda kendi memleketindeki düğünün masrafını karşılar.

Kınayı kız tarafı yapar..

Tamamda kızın elbisesini ve kuruyemiş,içecek vs tarzı seyleri erkegın aldığını burdan oğrendım hahahahaha:))

Dolandırıldıkkkkkkk!!!!!

Benimde kına yerimi daha yeni gidip kayınvalidem tuttu kına sepetini falan siz alın dedi eltim tarafı kına sepetini falan kendileri almış haksızlık olmasın diye biz aldık kına sepetini falan. ailemle konuştuklarında size şu düşer bize bu düşer diye konuşmadılar sadece salonu tuttuk size uygun mu dediler. bizdede işler bayağa karışık benim ailem bu konularda ne yapcağını bilmiyo bende tutup anne ,baba şunuda siz yapın diyemiyorum nolcak bilmiyorum:)

Tabii ki kınayı kız tarafı yapar. Erkek tarafı bindallı giyeceksen onu alır. Nerede yapacağın, ne şekilde yapacağın tamamen seni bağlar tamamen kız tarafına aittir erkek tarafı düğünü yapacak zaten. Herkes de böyle yapıyor. Ayrıca kına neden bir mekanda yapılıyor ki düğüne gelecek bir gün sonra herkes zaten.

Ben kına geceside olsun istiyorum açıkçası bindallı ben kendi isteğimle aldım kayınvalide kına gecesi ayrıyeten bi abiye alıcak.Kayınvalidem ve kayınbabam kına yerini gidip kendileri tuttular beni aileme siz tutacaksınız demediler inşallah ilerde bana bunun lafını yapmazlar.

Bizde kınayı erkek tarafı yapar :) Ailemin memketinde böyledir. Bizde aynı şekilde köyde yaşamadığımız halde eşime ve ailesine belirttik kına yapılan salonu onlar tuttu.

Biz adet falan uygulamıyoruz ama bende nişanlım ve ailesi için çok fedakarlık yaptım onlarında bunu yapması gerektiğini düşünüyorum o yüzden de açıkçası onlar yapıyo diye rahatsız değilim ama birazcık bişeylerede ailem el atsın tabiki

Tabii ki kız tarafı yapar..yani bu soru düğünü erkek tarafı mı kız tarafı mı yapar kadar komik olmuş..Bir de aileniz bunu bilmiyor mu? Onlar mı istiyor karşı tarafın yapmasını? asıl bunu merak ettim ben..

Ailem bunu biliyor elbette ama onlar herşeyi üstlenince bişey demiyorlar. Aslında belkide benim söylememi bekliyolar herşeyi bana bıraktılar şunu şunu siz yapın dememi ama bende söyleyemiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…