Kimsesiz Olmak

caresiz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
16
2
28
Kimsesi olmayanlar bu durumla nasıl baş ediyorsunuz? Bu ara hastalık geçiriyorum kendimi yapayalnız hissediyorum, hergün ağlıyorum. Gerçekten hiç iyi değilim.

Eğer hastalığınz psikolojik se kimseniz olması size birşey katmıyor siz kendi icinzde yapa yanlızsınız depresyon hastasıyım 3aydır mücadele veriyorum ama atlatamadım yardım etmek isteyenler bile itici geliyor çaresizlik içinde cırpınıyorum sadece zamana bırakmya calısıyorum

Kimseden kastınız arkadaş mı eş mi?
Evliyim sadece eşim ve annesi var. Kendi annem vefat etti,babam var ama yok. Bende hiçbir zaman sosyal bir insan olmadım. Arkadaşlarım hep okulda ve işte kaldı. Dışarda görüştüğüm kimse yok. Bu ara çalışmıyorum evdeyim. Tüm gün tek başımayım.

Kimsesi olmayanlar bu durumla nasıl baş ediyorsunuz? Bu ara hastalık geçiriyorum kendimi yapayalnız hissediyorum, hergün ağlıyorum. Gerçekten hiç iyi değilim.
Gencecik insansınız olayları bu kadar dramatize etmeyin bence.hastaysanız doktora gidin.sizin hastalığınızdan ne olacak zaten basit basit şeyler.birisi olsa ne yapacak sanki? ben özellikle hastayken yanımda birini istemiyorum hatta.rahat edemiyorum, birileriyle uğraşmak istemiyorum.

Bu kadar dram yaratmayın bence kendi kendinize. Hastaysanız zaten yanınızda birisinin ne işi var, ben de iki hafta önce hastalandım farklı bir şehirdeyim eşim iş seyahatine gitti, ailem farklı şehirde onlar da hasta yatıyordu. Yaptım çorbamı gittim ilaç aldım muayene olup sonra vurdum kafayı yattım zaten hastayım kimseyi çekemem. Hem de bulaş sağlamadım.
Eğer arkadaş edinememekten şikayet ediyorsanız kendiniz söylüyorsunuz sosyal bir insan değilim diye, bu huyununuzu değiştirin madem. Evde oturmayın zaten girin bir işe çalışın. Ya da çok zenginim ihtiyacım yok diyorsanız hobi edinin.

siz evliymişsiniz aileniz eşiniz zaten yalnız değilsiniz ki

Ben de hastayken kimse olmasın isterim kimseyle uğraşmak istemem. Grip miyim açarım uygulamayı söylerim corbamı mis gibi. Kimse yoksa yok kendine yetebilmek önemli. Minnet etmekten iyidir. Canınızı sıkmayın
Kimsesizim diye konu açan evli insan.... çok kızıyorum böyle konulara.

Kıyamam, bir dönem ben de aynı şeyleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum, bu günler mutlaka geçecek emin ol , geçmese benim geçmezdi o derece perişan olmuştum, ailem kimse de yoktu yanımda, annem babam da yok vefat ettiler ( babamla hiç görüşmedik zaten tanımıyorum bile kendisini) ve şimdi daha mutluyum , sabırla geçecek, bir destek arıyor insan hele de bu günlerde, sana kucak dolusu sarıldım ❤ iyi olacaksın lütfen üzülme, dualarım seninle olacak ...

Öyle deme ya , yaşamayan anlamaz Ferhans, gurbetteyim ve çok üzüldüm bu konuya, insan hastayken sıcak bir çorba biraz da ilgi bekliyor

Çok teşekkür ederim sağolun

Öyle deme ya , yaşamayan anlamaz Ferhans, gurbetteyim ve çok üzüldüm bu konuya, insan hastayken sıcak bir çorba biraz da ilgi bekliyor
Yaşadım zaten ben de ailemden ayrıyım.arkadaşlar çok ısrar ediyor hastaneye götürelim, geleyim yardım edeyim falan filan diye ama nedense hiç rahat edemiyorum ben.hasta halimi kimse görsün istemiyorum.

Yaşadım zaten ben de ailemden ayrıyım.arkadaşlar çok ısrar ediyor hastaneye götürelim, geleyim yardım edeyim falan filan diye ama nedense hiç rahat edemiyorum ben.hasta halimi kimse görsün istemiyorum.
Ay ne bileyim , herkesin çöktüğü, depresyona girdiği ve dibi gördüğü bir dönem vardır mutlaka , suanda hasta olsam hiç bu kadar dibe batmıyorum mesela çünkü psikolojim bir tık daha iyi durumda ama 2022 yılını asla unutamam, yerlerdeydim resmen eşim bile beni toparlayamıyordu, kimse iyi gelemiyordu, duygusal olarak çökmüştüm, Allah kimseyi derdiyle yapayalnız bırakmasın, çok zor ...

Cnm seninki hastalıktan değil, duygusal yanlızlık, aynı durumdayız anne baba bende de yok , ben seni anladım

Ben de bu dönemlerde iyi hissediyorum ama ara ara anlattığın gibi dönemler oluyor nedense. Hayatın normali bu sanırım.sebebi yalnızlık değil ama.hayatımızda birşey değişik olmuyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…