kime nasıl tepki vermeliyim? ne hissetmeliyim? kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
malesef istanbulda yalnızız. aileler gelemiyorlar. bu bakıcıyı da çok zor bulduk zaten. izin hakkım olsa izne ayrılırım direk ama oda yok malesef
çalışan arkadaşlarınızdan tavsiye aldınız mı ? belki onların tanıdığı vardır
hoş bunu sizde düşünmüşsünüzdür de

Konya ovası kadar geniş, kıskançlığa zerre tahammülü olmayan bir insanım. Ben bile oha yani dedim. Niye hala kovmadınız anlamadım. Kocanız da ayrı değişik.

Doktorlar Zenan,sen misin

iş çevremizden belediyeye iş için başvuru yapanlardan işkura muhtara güvenliğe iş için başvuranlara kadar herkese sordum. dediğim gibi bunu bile çok zor bulmuştum. sadece işine son verdiğim gün gözünün içine bakıp söyleyeceklerimi hayal ederek kendimi sakinleştiriyorum. 19 aylık bebek kabul eden kurumda yok etrafımda

benim eltim iş yerine götürmüştü 1 hafta bakıcı bulana kadar
amirinden izin almıştı mecburen onunda küçüktü bebeği hiç bilmediği bir yere atanmıştı
böyle şansınız var mı

ay bende ne önersem öncesinde siz tüm seçeneklerin olmayacağını yazmış oluyorsunuz görmeden yazmış oluyorum kusura bakmayın
aynı şehirde olsak ben bakardım

ay Allah razı olsun gerçekten. komşularımız da benim gibi çalışan kadınlar

bu arada kusura bakmayın alıntıları bazen beceremedim. bu kadın 3 aydır bizde ben 1.5 aydır deli gibi bakıcı arıyorum

bu arada kusura bakmayın alıntıları bazen beceremedim. bu kadın 3 aydır bizde ben 1.5 aydır deli gibi bakıcı arıyorum
3 ayda bu noktaya geldiyse çok enteresan
eşinizin beğenmediği bakıcılardan biriyle kesin anlaşın eşiniz beğenmediyse kesin iyidir
beğendiğini de gördük sonuçta

Bir dakika tutmam

Defet git neyi bekliyorsun. Cocugumdan olmiyim derken kocandqn qilenden olacaksin
Kocan da saglam pabuc degil bence.
Iki terslese, yuzune bakmasa kadin boyle yapamazdi
Kendini sizle mi kiyasliyor bu kadin? Kocani kapinca zafer mi elde edecekmis?
Onu bunu bilmem ama bu kdr i cok fazla. Ki normalde cok saf ve iyi niyetliyimdir.
Agiz agiza makinaya bakmak nedir? Seni ne hakla yeriyormus? Ne demek cocuk bana anne diyecek nerdeyse..?? Kv bile diyemez bu laflari. Cok yuz vermissin ,haddini bilsin.
Ama bence once kocanin kulaklarini cek!
Bugun bakici olur,yarin kasiyer olur, obur gun garson olur..
Hic hoş degil , ikisi de hatali
Insan kendine dikkat etmeli nolur nolmaz..

Sonuna kadar okuyamadım sinirim zıpladı. Yani o kadar saçma ki konu fake mi acaba diye düşündüm.

Bakıcı teyze dediğiniz kocanızla yaşıt yahu ne teyzesi?

Eve gelen bakıcı beni eleştirecek, yaptığım yemeğe mana bulup iğrenerek bakacak ben de "çocuklar bakıcı teyzesini seviyo ama" dicem. Wht???

Yani daha ilk tanışmada, benim kocam benden büyük evlerine gittiğim kadınların kocalarına özeniyorum diyen kadını kapınızdan sokmanız fiyasko zaten ay nerden tutsam elimde kalıyor bu nasıl konu.

Kocanıza da dikkat edin ayrıca. Ben ayar veririm diyip istersen pilates yapabilirsin demek ne mana???

He bi de sinirden ağlamışsınız. Bakıcı kadın yüzünden? Ayol kaynanan mı bu gönder evden gitsin.

Bence haklı olduğunuz çok nokta var ama zaten siz ehanım diyip eşinize ismiyle hitap etmesi bile yeterli kovmak için. Daha fazla katlanıp, sinirinizi bozmayın kendinizi de yıpratmayın bence. Çok ayarsız biri belli. Yeni bakıcı bulana kadar da asla kızgınlığınızı belli etmeyin ve gülümseyerek yerini hatırlatın ki daha etkili olsun. Sizin sinirlendiğinizi gördükçe amacına ulaşmış hissediyor olabilir

tarzım agresif değil gerçekçi...

kadın çalışıyor
bakacak kimsesi yok
deliler gibi bakıcı da arıyor

gerçekten soruyorum siz mi bakacaksınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…