kime nasıl tepki vermeliyim? ne hissetmeliyim? kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ilk günden belliymiş ne olduğu, gittiğim evlerde kadınların eşlerine imrenirim falan demiş ve siz bu bakıcıyla devam etmişsiniz pes.

Çok yüz göz olmuş ailenizle, özellikle de sizinle. Evin sahibi sizsiniz, sizden maaş alan o. Haddini bunca zaman bildirmeliydiniz. Teyzesi diyip alttan almanızı da anlamadım çocuğun teyzesi falan değil o dışarıdan bir yabancı.

Daha ilk iğneli laflarında lafı ağzına tıkmalıydınız ben burdan sinir oldum. Özellikle son söylediği lafa köpürmeniz gerekiyodu. Ben olsam direkt işten evden kovardım fazla içli dışlı bir ilişki olmuş.

Eş kişisiyle de kadınları gereksiz samimiyetlere girdirmemek lazım özellikle de ev ortamında. Neler görüyoruz duyuyoruz.

Onlarin olaylarini da duymustum da filmde bakici kendisini çocugun annesi, adamin karisi gibi algiliyordu cocuğa falan da öyle empoze etmeye çalışıyordu o geldi aklıma.

eşinize bakıcı beğendirmeye çalışmayın bence eşiniz sussun biraz :)
sizin içinize sinmesi yeterli şu aşamada biraz da eşiniz yüzünden durum bu noktaya gelmiş zaten
eşinizden bu kadar yüz bulduğu için

Gözünüzle gördüğünüz kulaklarınızla duyduğunuz şeyde sizi nasıl haksız çıkarabiliyor
yok hayır haksızsın demiyor. kadının kendisine ilgisi olduğu biliyor hissediyor. ama bu duruma tepki verdiğim için kızıyor. ona göre kadın tüm bunları bilerek yapıyor. bende bu tuzağa düşüyorum. kendisi de melek zaten başında hare var eşimin (!) kendisi zaten net bir tepki gösterseydi ben bu pozisyonlara düşmeyecektim

Herseyi geçtim nasıl böyle lakayt böyle yüz göz oldunuz.İs veren çalışan olarak siz sınırı çok geçmişsiniz..roller karışmış

Evet olacak arkadaş. Eşiniz sizi çok bastırıyor. Önce onu bir güzel kalaylayın bu nedir.

Hayir kadin beni kendi evimde surekli rencide ediyo tavirlariyla, rahatsiz oluyorum, niye kendi evimde ücret karsiligi anlastigim bi insan beni sürekli rahatsiz etsin, ne gerek var, niye gormezden gelip katlanayim ki?

Herseyi geçtim nasıl böyle lakayt böyle yüz göz oldunuz.İs veren çalışan olarak siz sınırı çok geçmişsiniz..roller karışmış
bu da benim aptallığım. o kadar zor bakıcı buldum ki aman çocuğumla iyi olsun da derken bu çukura kendim düştüm bu kısımda

siz sanırım aman bana kızıp çocuğuma kötü davranmasın diye çok susup altdan almışsınız ...

DT
bu da benim aptallığım. o kadar zor bakıcı buldum ki aman çocuğumla iyi olsun da derken bu çukura kendim düştüm bu kısımda
Derhal işten çıkarın .Sebep kocanizda gözü var yok onu bilemem ama saygısız olduğu için an basta

offf bu ne sakinlik şaka mısınız okurken işim sıkıldı cidden normalde bende sakin biriyim kavgacı biri değilim ama o anları yok kameradan izleyeceğim sadece sesleneceğim falan filan.. cok afedersiniz ama onları cok o bulasık makinesine sokardım yani

ay gözümde canladı ben bu yoruma niye bu kadar güldüm ya

keşke eşinize ona ilgisi olduğundan bahsetmeseydiniz başka bir neden sunsaydınız yada artık iatemiyorum deyip kestirip atsaydınız...adam bu kadının ilgisinden hoşlanıyor belli ki...bu işin sonu iyi görünmüyor hiç uzatmadan yollayın kadını...ha tabi yerine birini ayarlayın kendinizi de zora sokmayın

Saka mısınız siz?
Bahsettiğiniz kişi sizin yanınızda çalışıyor. Sizi rahatsız ediyorsa yol verirsiniz gider. Kadın bilerek yapıyormuş da siz tuzağa düşüyormuşsunuz, dalga geçiyor eşiniz bence sizinle.

Eşiniz size ilgisi olan bir adamı evde tutar mıydı acaba? Hoşuna gitmiş bu durum çok açık.

Bu kadar pasif olmayın. Kadını gönderin ama eşinizi ne yaparsınız bilmiyorum, onun da niyeti niyet değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…