kime nasıl tepki vermeliyim? ne hissetmeliyim? kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın rengini en baştan belli etmiş zaten.Teşbihte hata olmaz siz de eşinize anlatarak eşşeğin aklına karpuz kabuğu koymuşsunuz. O kadını direk çıkartın.Siz huylanmıyorsunuz vakit kaybetmeden gönderin o kadını.

Ilk önce o konuşmadan sonra eşimin ağzına güzel bir micardim kadinin da sevmedigim tavırlarını yüzüne söyler men ederdim evden yılanı..Bir de çocuk emanet ediliyor boylelerine nene seni der cocuguma elini sürdürmezdim ne münasebet kadin belli ki nem kapan biti kocanizda ay aman düşünemiyorum kakarakikiri olur hadi neyse ama size öyle deyip bir de sizin düşüncenizi bilip farklı davranması çok saçma hayırdır noluyooooo derler adama

Hemen yolla çok tehlikeli evligin bile biter nasıl dayanabildin bu kadarına çok çok tehlikeli eşinde güvenme şeytan bu Allah korusun

Taş olsa çatlar inandırıcı gelmedi

Bu kadar dalavereye ne gerek var ki ya?
Eşiniz madem kadının ilgisinin farkında çıkar şunu işten demeli size.
Yok seni tuzağa düşürüyor sende geliyorsun falan?
ne münasebet ya böyle bir durumun farkında ama hala o kadınla çalışmaya müsaade ediyor/devam etmek istiyor.
Her şeyden önemlisi sizin ruh sağlığınız. Böyle bir mevzu olsun ya da olmasın eğer bu durum size en ufak bir acaba dedirttiriyor ve rahatsız ediyorsa derhal evinizden uzaklaştırın kadını..
Sizin ruh sağlığınızdan ve evdeki huzurunuzdan mühim mi yahu?

Çocuklarınız başkasını da sever..

bir güncelleme yapayım, ben bir süredir ihtiyaç duyduğumda psikiyatristten destek alıyordum. hatta aynı doktordan eşimin destek olduğu dönemlerde oldu. iş hayatı, yalnız şehirde çocuk büyütmek vs eşimde kariyer sıkıntıları nedeni ile destek alıyorduk. yani dr ikimizi de yakından tanıyor. yaşadıklarımı anlattım. kötü geçen bu süreçten aldığım destekle rahatladım şükür. eşimle de görüşüyor zaten. diğer konu çok şükür bakıcı bulduk. 2. haftası kendisinin çok memnunuz inşallah böyle devam eder. hiç kimsenin bunları yaşamasını istemem cidden. konu çocuk evlat olunca daha da çıkmaza giriyor insan. en büyük duam Rabbim herkesin evladının karşısına iyi insanlar merhametli insanlar çıkarsın. isteyen herkese de hayırlı sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin. bana yazan ilgilenen herkesten hepinizden Allah razı olsun. çok teşekkür ederim.

sevindim sizin adınıza çok şükür
o eski bakıcıya ne dediniz ayrılırken
iyi olmuş ona
eşinize de sağlam ama sağlam bir ayar çekseydiniz

sevindim sizin adınıza çok şükür
o eski bakıcıya ne dediniz ayrılırken
iyi olmuş ona
eşinize de sağlam ama sağlam bir ayar çekseydiniz
eski bakıcıya içimde biriktirdiklerimi söyledim. kendisi de dediklerimin karşısında sadece ne var bunda felan dedi çok sıradan basit şeylermiş gibi hareket etti. yollarımızı ayırdık. eşim konusunda yani bir insanın içinde varsa ben istediğim kadar ayar vereyim mevzu çıkarayım yine de her şeyi yapar. o konuda sadece psikiyatristimizin dediği yolu izliyorum şuan için. bakalım ilerisi ne gösterecek. herkes yuvasında huzurlu mutlu olsun dilerim.

Canım bu zamana kadar beklemen hata ben olsam saçını başını yolardim ben iş verip çocuğuma baktırcam bir de beni rencide edecek kocama sulanacak bence direk kovun gitsin sizdeki gibi koca bulamadığı için milletin kocalarına sarkıyor aptal karı neyi bekliyorsunuz hâlâ yuvanizin yıkılmasını, kıskançsan kıskançsin kime ne koca senin ona ne evli barkli çocuklu kadınsın kimseye laf etmek düşmez o kadını derhal kovun bir daha rencide ederse dövün bence iyice haddini aşmış terbiyesiz

kardes o kadını acılen yollamazsan zaten yakında kocanıda alıp bırlıkte gıder... İkiside biribirine ilgili bellı gecmıs olsun sana cocuk ıcın yuvandan olcan bırını kovmak bu kadar zor olmamalı

Yakın arkadaşımda bunun yatılı modeli var. Kızı yok sayıp eşine tapınıyor :) Sanırım kültür gereği diye gülüp geçiyoruz. Buradaki önemli nokta eş. Eşi yüzüne bile bakmıyor neredeyse çalışanın. Sizin eşinizin maşallahı var,evde bunları yapan adam gerisini siz düşünün. Tehlike bakıcıdan daha yakın haberiniz olsun

Yani daha bastan gittigi evlerdeki adamlardan hoslandigini anlatan birini eve almaniz cok salakca bu konu gercekse siz cok pasifsiniz esini konulara dahil etmesine nasil bisey diyemedim yazabiliyosun neden agzinin payini vermiyorsun neden gorevlerini dogru duzgun yapmazsa isine son verecegini bilmiyor vs vs ya konu sahte yada cok akilsizsiniz

Benim calisanim beni asagilasa ve ustune vazifesi isleri yapmasa hic dusunmem isine son veririm. Kocama asilma kismini irdelemem.

Bakıcıyı sepetleyin en kısa zamanda, eşinizin telefonundan da numarasını engelleyin, hiç hoşlanmadım ben bu işten. Kıskançlık bile yapıyor olsanız haklısınız. Böyle bir kadını asla evimde istemem.
Türk filmi gibi hayret verici

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…