Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahu bu bizim uydurduğumuz bişey değil kuzenim 1 senelik evli ve emelle her bir araya geldiğinde emelin söylediği şey benim üzerime bi mal yok ev eşimin üstüne araba şirketin üstüne diğer kardeş merveye yapmış arabayı ali ayşeye yapmış bana bişey yok. bunları duysanız siz ne dersiniz şimdi bile Ahmet arabayı alıp şirket üstüne yapacaktı sonra emelin kardeşi demiş borsayı bozmayacaksan ben borç altın vereyim ama bir şartla ablama yap diye
Tamam da bundan kuzene ne?
Yaşanan araba mevzusuyla, kimin üzerine olduğu, noter detayına kadar verilmesinde amaç ne? Defalarca yazmışsınız niye?

Kıskanç olan biri de Emel gibi uluorta söylemez bunu kadın üzerine bir şey olmamasını dert etmiş, özenmiş belli ki.
Bunun konuyla hic alakası yok.
Kuzen keyfi yere insanların arabasını kullanmis mesele bu.

Bunda ne var bu kadar büyütecek anlamadım? İnsan bunca yıllık evliliğinde kendi üzerine bir şey olsun istemez mi? Durumları da gayet iyi. Bunu neden heves ya da dilek diye almıyorsunuz da cart diye kıskançlık etiketi yapıştırıyorsunuz? Kadın ev hanımı, belki kendini güvende hissedecek böyle?
Ayrıca borç olarak parayı kardeşim veriyorsa bi zahmet benim üstüme olsun
kendini güvende hissetmek istiyorsa keşke mervenin kendisine mesleğine arkadan laf edeceğine çalışmayı deneseydi mesela her sene bi artık bende çalışcam dükkan açıcam vs lafı dönüyor ağzında ama versene boş geçen sene en son annesi diyormuş sen artık iş kadını oluyorsun bundan sonra evim toz olmuş mu falan bakma diye dükkan bakıyorlarmış güya ama yok yani çalışma başarma isteği yok he bu arada ev temizliyor derseniz onuda temizlikçe tutuyormuş çocuğuylada ilgilenmiyormuş çocuk ful tv çizgi filim kendi kendine konuşuyor emel evde kediyle oynuyor tüm gün tek yaptığı sabah çocuğu okula getirip götürmekmiş her bunu anlatır çok yoruldum ben götürüyorum Ahmet hiç bişey yapmıyor diyormuş. Ahmet ise tüm gün çalışan sabah 4 te yatan bi adam

kendini güvende hissetmek istiyorsa keşe mervenin kendisine mesleğine arkadan laf edeceğine çalışmayı deneseydi mesela her sene bi artık bende çalışsam dükkan açıcak vs lafı dönüyor ağzında ama versene boş geçen sene en son annesi diyormuş sen artık iş kadını oluyorsun bundan sonra evim toz olmuş mu falan bakma diye dükkan bakıyorlarmış güya ama yok yani çalışma başarma isteği yok he bu arada ev temizliyor derseniz onuda temizlikçe tutuyormuş çocuğuylada ilgilenmiyormuş çocuk ful tv çizgi filim kendi kendine konuşuyor emel evde kediyle oynuyor tüm gün tek yaptığı sabah çocuğu okula getirip götürmekmiş her bunu anlatır çok yoruldum ben götürüyorum Ahmet hiç bişey yapmıyor diyormuş. Ahmet ise tüm gün çalışan sabah 4 te yatan bi adam
İyi de bundan sizene? Canı isterse çalışır, canı isterse temizlik için kadın tutar, canı isterse 24 saat temizlik yapar, çocuğa çizgifilm açıyor falan, doğrudan anneliğe saldırıdır.
Bunlar sizi asla ilgilendirmez. Zaten dönüp dolaşıp konuda aynı yere geliyoruz. Emel bu kadar korkunç ve fesatsa Ayşe o arabayı aldığında arkasından konuşulacağını zaten biliyordu. Yapmasaydı madem

İyi de bundan sizene? Canı isterse çalışır, canı isterse temizlik için kadın tutar, canı isterse 24 saat temizlik yapar, çocuğa çizgifilm açıyor falan, doğrudan anneliğe saldırıdır.
Bunlar sizi asla ilgilendirmez. Zaten dönüp dolaşıp konuda aynı yere geliyoruz. Emel bu kadar korkunç ve fesatsa Ayşe o arabayı aldığında arkasından konuşulacağını zaten biliyordu. Yapmasaydı madem
Bunun şuan farkında ama bundan sonra zaten istemeyecekmiş

kendini güvende hissetmek istiyorsa keşe mervenin kendisine mesleğine arkadan laf edeceğine çalışmayı deneseydi mesela her sene bi artık bende çalışsam dükkan açıcak vs lafı dönüyor ağzında ama versene boş geçen sene en son annesi diyormuş sen artık iş kadını oluyorsun bundan sonra evim toz olmuş mu falan bakma diye dükkan bakıyorlarmış güya ama yok yani çalışma başarma isteği yok he bu arada ev temizliyor derseniz onuda temizlikçe tutuyormuş çocuğuylada ilgilenmiyormuş çocuk ful tv çizgi filim kendi kendine konuşuyor emel evde kediyle oynuyor tüm gün tek yaptığı sabah çocuğu okula getirip götürmekmiş her bunu anlatır çok yoruldum ben götürüyorum Ahmet hiç bişey yapmıyor diyormuş. Ahmet ise tüm gün çalışan sabah 4 te yatan bi adam
İnsanların aile içi hayatından, temizliğinden sizin yahu? Size ne?
Kadin ister temizlikçi tutar ister kendi yapar.
Onlarla mi yaşıyorsunuz da çocuğuna ne yapıp yapmadığını tamamen biliyorsunuz?
Çalışmaması ama bulunduğu rahatlık birilerine batmış belli ki.
Kuzen meslek sahibi olabilir ama gayet basit meseleler peşinde şuan. Meslek sahibi olmak eltinin özel hayatını buraya yatırmaya engel olmuyor, kumaş değişmiyor tabi.
Bu kadar kötü, beğenmediği kadının arabasını kullanmayıp,muhatap olmasaymış.
Kuzene soda teklifim geçerli.

Bunun şuan farkında ama bundan sonra zaten istemeyecekmiş
Hiçte şu an farkında olmuş gibi değil. Eltiyle bugün tanışmadı, geçmişte kendi eşi bile iyi geçinmeye çalış dediğine göre hep biliyordu.
Ayşe'ye söyleyin, kimin çalışıp çalışmadığı, evini kime ve nasıl temizlettiği, çocuğuna nasıl baktığı ve kocasıyla ilişkisi onu ilgilendirmez.

Emel kötü densin diye kadının sadece ama sadece kendini ilgilendiren kısımları nize anlatılmış.
Ne ayıp.
Okumuş,meslek sahibi kadınım diye de kendini farkı görüyor bu kafadaki kuzen birde.
Saka gibi.

Hiçte şu an farkında olmuş gibi değil. Eltiyle bugün tanışmadı, geçmişte kendi eşi bile iyi geçinmeye çalış dediğine göre hep biliyordu.
Ayşe'ye söyleyin, kimin çalışıp çalışmadığı, evini kime ve nasıl temizlettiği, çocuğuna nasıl baktığı ve kocasıyla ilişkisi onu ilgilendirmez.
Kendi eşi değil emelin eşi bunu diyen

yahu bu bizim uydurduğumuz bişey değil kuzenim 1 senelik evli ve emelle her bir araya geldiğinde emelin söylediği şey benim üzerime bi mal yok ev eşimin üstüne araba şirketin üstüne diğer kardeş merveye yapmış arabayı ali ayşeye yapmış bana bişey yok. bunları duysanız siz ne dersiniz şimdi bile Ahmet arabayı alıp şirket üstüne yapacaktı sonra emelin kardeşi demiş borsayı bozmayacaksan ben borç altın vereyim ama bir şartla ablama yap diye

sitemini dile getirmiş olamaz mı?
illa niye kıskançlık olsun. dertleşmiştir belki.
ama siz iki kuzen kıskançlık olarak yorumlayıp buna canı gönülden inanmışsınız.
kişi kendinden bilir işi.
emanet arabayla gezilip tozulmaz hangi ihtiyaç için alındıysa o iş görülür geri verilir.
kuzeninizi de siz dolduruyorsunuz gibi geldi.
gerçekten okuyorsa azıcık sizden uzaklaşıp objektif baksın mezvuya.

Öyleyse emele şunu söylememeniz gerekmez mi kendi aile için herkese anlatı ulu orta dökmesin

Emel kötü densin diye kadının sadece ama sadece kendini ilgilendiren kısımları nize anlatılmış.
Ne ayıp.
Okumuş,meslek sahibi kadınım diye de kendini farkı görüyor bu kafadaki kuzen birde.
Saka gibi.
Gerçekten sinirlerim zıpladı artık. Birkaç sayfa önce de yazdım emel kıskanç, tü kaka densin diye anlatılmayan dedikodu kalmadı.

İstediği kadar öyle demiş, böyle yapmış diye tek taraflı anlatın, şu anlattığınız şekilde bile Emel haklı, kuzeniniz haksız. Haksızligini bastırmak için de eltinin ne densizliği ne kıskançlığı kalmış. Hadi öyle olsun, bu Ayşe'yi gene de haklı çıkarmaz. Nezaketen yapılan bir teklifi, iyi niyeti suistimal etmiş resmen. İhtiyaç hali demek hala kendi arabanmis gibi kullan, onu bunu gezdir demek değildir.

Bu yüzüne vurulunca da Emel'in ne kadar kötü bir anne olduğuna kadar laf gelmiş. Kuzeniniz de pek sinsiymis maşallah, bundan sonra Emel'le muhatap olmaması kadıncağızin hayrına olur.

Bu işin ilki sonumu var en başta neden diyorlar ki ozaman lazım olduğu zaman istersiniz diye. Denize giderkende araba lazım hastaneye giderkende lazım. Yani bostaysa neden istenmesinki kardeşi bu sonuçta. Emel in üzerine olması benim gözümde hicbisey degistirmez bizim arabada benim üzerime ama eşim babasına falan veriyor sürekli senin benimmi var ya. Emel haksız. Madem laf yapacaktı vermeseydi en başta arabayı.
İsteyemez hanımefendi kimse kimsenin hiçbir şeyini. Evli bu insanlar bekar değil

çoğunluk kararıyla elti haklı burda anladığımız kuzenimin tavrı ne olmalı bundan sonra intikam alsın yada ortamlarda laf soksun mu yoksa kendi kabuğuna çekilip görmezden mi gelsin
Elti haklı hala ortamlarda laf soksun mı diyorsun ? Ayşe haksız susup otursun ?

Kimse haklı haksız değil, araba satılmış acil önemli durumlarda kullanmalarına izin verilmiş. Sahilde gezmede kullanmış kuzeniniz bir de bunu paylaşmış. Karşı taraf da kızmış haklı olarak. Arsa sahibine satmış olsaydı ondan alabilir miydi hayır, düğüne falan giderken de taksiyle gitselerdi. Meslekle çalışmakla bu kadar detay vermeye gerek yok. İster çalışır ister çalışmaz. Tatili düğüne denk getirmiş falan çok gereksiz, kuzeniniz fesat biri. Bu kadar takılacak konular değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X