Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

ay betülcüm ne iyi olmuş bunu açman.belki gaza gelirde zayıflamaya çalışırız.bende yazayım hemen. çok feci durumdayım ben.
boy:1.67
hamile kalmadan önceki kilom:58
sıkı durun şimdiki kilom:85
allahım 1,5 sene içindeki aldığım kiloya bakın.çıldırıcam valla.bide başımda annemle,kociş var sen emziriyosun rejim yapamazssın diye baskı yapan.napıcağımı şaşırdım ya valla.nasıl gidecek bu kilolar.offfffffffff offfffffffffffff

selam şişkolarrrrr naniknanik

boy : 1.63
hamile kalmadan önceki kilo : 55-56
şuanki kilo : 66
55 olmak istiyorum tabi :) aytenin gazıyla soğan suyu içiyorum tembellikten haftada 2-3 kere yapmayıp kaytarıyorum .

oo hoşgelmissiniz hatunlaar.... :lepi:
Ben tesekkur ederım, zayıflamak hepımızın derdı ama topic fıkrı aytenden cıktı... yerimseniben

Bırlıkte zayıflayalım hafıfleyelım salmayalyım olurmu.. bır ogunu abarttıysak dıgerını hafıf gecırelım..
bol su ıcelım gun ıcınde.. hem sut olur hem kılo verdırır.. pes etmek yok bunları vermeye mecburuz...
yoksa tombıs ce yasamaya mecburuz.. sahsen cok sıkıldım bunaldım ben.. cok duzenlı dıyet yapamasakta ogunlerı dengelemeye calısalım... cokacimcoook
bırseyleeerrr yapalııımmmmmm.. :1no2:

Gideceekk özlem gideceekkkk.....
Mecburuzzz yaavv... yemeden kısmak yok zaten sadece aburcubur dan hamur ısı tatlıdan kısacagız..
dediğim gibi bol su sebze meyve.. sut urunlerıı.. yapabılen yuruyus egzersıız.. bırlık olup atalım su agırlıklarııı...
Hergun olmasada 2 gun de bır rapor verıııın burayaa boylece takıp edebılırız kendımızı de..

serap kızz ayrılmaz oldun topicten benim gibi

Son düzenleme:
serpa kızz ayrılmaz oldun topicten benim gibi

doğru diyon valla bakmış kalmışım-tatlicadiarzu-
bu arada diyete girince sütünde değişiklik oldumu aytencim benm sanki azaldı gibi ama bırakmıycam diyeti cumartesi ipoşun kontrolü var bizde geçeriz artık ek gıdaya öyle idare ederiz.

Bende varım kızlar
Boyum 163
Şu anki kilom:63
Hedefim Öncelikle 57 sonra 55 bana yeter...
Soğan suyunu ne zamanları içiyorduk

selam kızlar bende varım yetti gariii bu kilolar vermem gerek
hamile kalmadan önce:63
hamileyken son kğ:76
dogumdan sonra :68.5
suan kğ 72 kğ.
boy:1.60 top gibi yürüyorum ortalıkta.bu soğan suyunu nasıl yapıyosunuz bi tarif eder misiniz.

Hoşgeldınız zeynep ve zeos....

Zeos ıkı mesaj once yazmıstım canım soğanı bakabılırsın.. yerimseniben
İnşallah hepimiz verırız bu kıloları.. takıbı bırakmayın rapor verın buraya yazıp oldumu kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende varım yetti gariii bu kilolar vermem gerek
hamile kalmadan önce:63
hamileyken son kğ:76
dogumdan sonra :68.5
suan kğ 72 kğ.
boy:1.60 top gibi yürüyorum ortalıkta.bu soğan suyunu nasıl yapıyosunuz bi tarif eder misiniz.

sende benim gibi doğumdan sonraa habire yiyenler gurubundansın desene ben doğuma 64 ile girdim doğumdan sonra 57 idim rejime başladım 10 gün önce 61,2 idim şimdi 59,5 kiloyum bakalımm cuma günü kaç olucam.

sende benim gibi doğumdan sonraa habire yiyenler gurubundansın desene ben doğuma 64 ile girdim doğumdan sonra 57 idim rejime başladım 10 gün önce 61,2 idim şimdi 59,5 kiloyum bakalımm cuma günü kaç olucam.
evet öyle oldu süt yapar ye sütün çeker ye ddi çevremdekiler.bi ara rejim yaptım gibi sütüm hakikaten azaldı.abur cubur yemesem böyle olmazdı tatlı krizlerine giriyorum.bi bıraksam iyi olacak yaz da geldi inşallah gider bu kğlar.

Hoşgeldınız zeynep ve zeos....

Zeos ıkı mesaj once yazmıstım canım soğanı bakabılırsın.. yerimseniben
İnşallah hepimiz verırız bu kıloları.. takıbı bırakmayın rapor verın buraya yazıp oldumu kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canıma.s..nasılsın görüşmeyeli

ben 46 kg ile hamile kaldım
57 kg ile dogum yaptım
şimdi ise 60 kg ve vermek istiyorunn özellik göbek

ee olmazsa olmazımız çatlaklar için önerisi olan varmııı

kızlar ben dogum öncesi 74 kğ idim.rejimle 63 kğ oldum.günde 2 bardak yeşilçay içiyordum.ilk bardağı aç karnına 2. bardagı da yatmaya yakın inanın cok etkisini gördüm.ama sallama olan caylarda işlenme oranı fazla oldugu için çaykur teneke kutuda olan yeşil çayı içtim tavsiye ederim:kahve:

ben 46 kg ile hamile kaldım
57 kg ile dogum yaptım
şimdi ise 60 kg ve vermek istiyorunn özellik göbek

ee olmazsa olmazımız çatlaklar için önerisi olan varmııı

bi yerde catlaklar için vazelin sürmek iyi diye okumuştum.araştır bi istersen

bende bi uğrayamm dedimm tombişler topicineenaniknanik
kızlarr ben
hamiş kaldımda 62 dim
boyda:1.72
doğuma 76 la gittim
şimdi:64.ümkafamçokkarıştı
hedefim:hamiş kalmadan öncesini bırak bekarlık kilomu istiyom:60yani :dance: