- 21 Temmuz 2008
- 2.834
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulden ıse yarayacagını sanmıyorum be canım.. :1no2:
zaten cogu hemen bozuluyormus.. oturdugun yerden zayıflamak bence dunyanın kuralına aykırı :)
para tuzagı gıbı gelıyor bılmem.. ama cabuk bozuldugunu cok duydum onun.. :1no2:
öğlen tavuk çorbası içtin 2 dilim etimek+ salata. şu anda havuç yiyorum
bende memnun değilim yaaa:1no2:
hamile kalmadan önceki yaz tam 53 kg dım 65 kg hamile kaldım ben tedavi yani yumurtlama ilaçları sayesinde kilolu olarak hamile kaldım ilk aylarda bile yuvarlaktım yani şimdide 65 kiloyum bu arada ben 82 ile doğuma girdim ama önceki kiloma dönmem lazım çünkü boyum kısa
1,56 boyum var eski kilomu istiyorum tüm pantolonlarımı giymek istiyorum evlendiğimde bile 48 kilo idim çok şaşkınım ben nasıl bu durumlara geldim off offff
55 bari ine bilsem
yani en az 10 kg vermem lazım
Süpersin canım benım, ben corbayı aksama bırakıyrum mecbur yemek saatı gec oldugu ıcın en azından hafıf olsun dıye.. benneyaptımkiöğlen tavuk çorbası içtin 2 dilim etimek+ salata. şu anda havuç yiyorum
Ayten maşşallah bacım azmine hayranım valla hepimizden önce zayıflayacan sen sanırım ah bide ben düzene sokabilsem
slm bende geldim.:smiley-cool:
boy:1.62
şu anki kilo:56-57 arası gidip geliyor -tatlicadiarzu-
olmam gereken kilo :50
55 kilo ile hamile kalmıştım.şimdi ilk hedefimi kısa tutayım bari 1,5-2 kilo vermem lazım ilk olarak.
hadi bakalım hepimize kolay gelsin.
55 kilo ile hamile kalmıştım.şimdi ilk hedefimi kısa tutayım bari 1,5-2 kilo vermem lazım ilk olarak.
halime dalgamı geçiyon bacım 1-2 kilo vermede ne var diyetsiz bile verirsin biz napalım şuna bak ya 1,62 boy 56-57 kilosun bide eee nerde fazlalık kaydirigubbakcemile
betülcüm valla burda hırslanıyorum zaten böle halimeciğim salihacım yazdıkça hırs yapıyorum :jeyyar:
ne dıyorsun yahu sennn 1,5-2 mıı klava:
aa sırf sızın yuzunuden zayıflıcaz heee.... kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bi fikrim var ama cesret edebilen olur mu bilmem herkes şu anki şişko halinin resmini koysun delikafadulden belki halimizden utanır da zayıflarız
fatma koyucam şimdi ben.ayten aynı zaman da senin için bu resim.ya nolur dalga geçin birazda gaza geleyim.dışarı çıkmaya utanır oldum.benim annem kilolu biraz.eskiden onun bi kazağına 3 özlem sığardı.şimdi bir özlem anca oluyo.arada onun kıyafetlerinden giyiyorum.herşey aklıma gelirdide böyle olacağım aklıma gelmezdi ya.