Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

utanmıyon mu bakım sen 4,5 kılo demeye.. :eek:klava:
Ama kılo kılo dur desene fazlası her zaman zarar Çok üzgünüm çoook

cıııkk utanmıyom bi nisbet yapiimm dedim he he:)naniknaniknaniknanik:lepi:
darısı size şekerim bol bol zayıflayınn bakkiimm:icecream::1hug:

Son düzenleme:

cıııkk utanmıyom bi nisbet yapiimm dedim he he:)naniknaniknaniknanik:lepi:
darısı size şekerim bol bol zayıflayınn bakkiimm:icecream::1hug:

terbiyesiz garı nolcak ... Çok üzgünüm çoook
senağlamasenağlama

zayıflıcaz bı kerem bızdeee... :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3

kızlar bende memnun değilim kilolarımdan 69 ile doğurdum şu an 65 kiloyum boyum da kısa idealim 55 kilo olmak ama şuanda hiçbir çabam yok bunun için

Tombikler naber,şu benim eşim hergün çikolata getirip karşımda yiyo ooff valla bende yedim sonrada acaip pişman oldum biri bana dur desinÇok üzgünüm çoook

terbiyesiz garı nolcak ... Çok üzgünüm çoook
senağlamasenağlama

zayıflıcaz bı kerem bızdeee... :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3

zayıflıyamaz kii hi hi hi:)):dilcikar:
ye öle kekleri,ekleri,pastaları yaz bide tariflri bize ooh :mymeka:
nasıı zayıflıcazz bakem hee :):eek:klava:
verde kiloları bi kerem görelim:):lepi::içelim:
kaydirigubbakcemile3

ben akupunkturdan geldim kızlar çok mutluyum 1.7 kilo vermişim 1. haftamda. hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
doktor beni tebrik etti. yeni bir diyet listesi verdi her hafta değişecek sanırım liste.
biraz daha zayıflayayım bölgesel akupunktur yaptırıcam basen bölgem için

başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
09.03.2009 83.9 kg
hedefim 55 kg

aç karnına soğan?? :1shok: beni aşar yahu
bu emzirme meselesi benşm çok istahımı actı yanlız..sanki kesebilsem biraz yoluna girecek ama..vermem gereken bir 10 kilo var. du bakalım hadi hayırlısı

gelişme kaydetmis var mı aranızda?

Fatma hoşgeldın canııııım... kaydirigubbakcemile2
ben akupunkturdan geldim kızlar çok mutluyum 1.7 kilo vermişim 1. haftamda. hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
doktor beni tebrik etti. yeni bir diyet listesi verdi her hafta değişecek sanırım liste.
biraz daha zayıflayayım bölgesel akupunktur yaptırıcam basen bölgem için

başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
09.03.2009 83.9 kg
hedefim 55 kg

Vaoow tebrık ederrııımmm... :hooray:
Devamının gelmesı dılegıyle canımm.. hadı bakalım gıdecekler baska yolu yookk değil mii :lepi:

zayıflıyamaz kii hi hi hi:)):dilcikar:
ye öle kekleri,ekleri,pastaları yaz bide tariflri bize ooh :mymeka:
nasıı zayıflıcazz bakem hee :):eek:klava:
verde kiloları bi kerem görelim:):lepi::içelim:
kaydirigubbakcemile3

Zayıflıcam ıste pehh.. :dilcikar::dilcikar:
:smiley-cool:

Kızlar bu sabahkı yedıklerımı yazıyorum..
Dun u bıraz basarılı bıtırdım ancak ocak sorunu yasadıgımız ıcın yemek bıraz gec saate kaldı o kadar :KK43:

Kahvaltımda domates salcası ve peynır (çok severımde ıkısını bır)
zeytın ezmesı, 1 haslanmıs yumurta.. 2,5 dil ekmek.. :eek:

şimdide kahvemi içiyorum.. :kahve:

slm kızlar, ii ki açtınız bu topiği ben de betüle sorcaktım soğan suyu işe yardı mı diye.
Boy : 1,68
Simdiki kilom : 75
ılk hedef kilo: 65
ıdeal kilom : 57-60
Vermem gereken kilo : 10

bende yazıyorum sabah 8:45 de soğan suyumu içtim 9:30 da bir dilim etimek (şu eski etimeklerden) 1 kibrit kutusu büyüklüğünde tam yağlı peynir, 3 çay kaşığı bal bir domates, 1 tutam maydanoz. 4 şekerli büyük çay.

Kızlar bu sabahkı yedıklerımı yazıyorum..
Dun u bıraz basarılı bıtırdım ancak ocak sorunu yasadıgımız ıcın yemek bıraz gec saate kaldı o kadar :KK43:

Kahvaltımda domates salcası ve peynır (çok severımde ıkısını bır)
zeytın ezmesı, 1 haslanmıs yumurta.. 2,5 dil ekmek.. :eek:

şimdide kahvemi içiyorum.. :kahve:

sen 2,5 dilim ekmek yemişisn olmamış:mymeka: bende 4 şekerli çay içmişim bu da olmamış :mymeka:

sen 2,5 dilim ekmek yemişisn olmamış:mymeka: bende 4 şekerli çay içmişim bu da olmamış :mymeka:

Evet hemide tam yaglı beynir yemişin... :mymeka: ama bende ekmeği fazla kacırmısım bıraz doğri diyin ... :bbo:
KIz bu arada 4 sekerlı cayı nasıl ıcıyorsun bal gıbıı... :bbo:

slm kızlar, ii ki açtınız bu topiği ben de betüle sorcaktım soğan suyu işe yardı mı diye.
Boy : 1,68
Simdiki kilom : 75
İlk hedef kilo: 65
İdeal kilom : 57-60
Vermem gereken kilo : 10

Hoşgeldin aramıza :)
Canım soğana baslayalı 13 gun fılan olmustu... ama acıkası bırlıkte yedıklerıme dıkkat etmedım bunu ıcerken.. ama 1-1,5 arası gıdıp gelıyor..
Ama tatlı vs yemek hıc kısmadım yanı.. :bbo:

Sımdı soğan suyuna 3 gun ara verıyorum.. tekrar baslayacagm 15 te bır ara vermek gerekıyormus cunku.. ve pazartesıden yedıklerıme dıkkat etmeye basladım bu sefer..
Ikısı bırlıkte nasl olacak bakalım canım.. haber verırım.. ama aynı zamanda ayten soğan suyu ıle yemeyı duzenlı yıyor o kılo vermeye baslamıs ona da sorabılırsın canım..

Evet şişko arkadaslarrııımm... :roflol:
kahvaltıdan sonra ara öğünümü muz ıle tamamladım.. 1 saat sonraya fılan öğle yemegım gelıyor.. cokacimcoook
2 kasık makarna ıle tavuk yemeyı dusunuyorum :)
sabahtan berı 1,5 lıtre suyumu ıctım.. 2,5 a tamamlamayı dusunuyorumm... şutarafagitti

Ayten öğlenleri neler yıyon anlat bakımm... gamyoncuiremsu

kızlar ben soğan suyunu içebileceğimi sanmıyorum sabahları onun yerine ilk önce işe unlu yiyecekleri kesmekle başlıyım diyorum çünkü ben her sabah iki poğaça yiyorum ve öğlen de çoğu zaman fast-food mirmirmirmirbide doysam ne alaa...şimdi sabah poğaça yemeyi kesicem onun yerine iki dilim kızarmış tost ekmeği yicem bide abur cuburu kesmem lazım tabiimirmirmirmirçayıda şekersiz içeyim diyorum bakalım...yarın başlıycam inşallah:Saruboceq:

bende memnun değilim yaaa:1no2:

hamile kalmadan önceki yaz tam 53 kg dım 65 kg hamile kaldım ben tedavi yani yumurtlama ilaçları sayesinde kilolu olarak hamile kaldım ilk aylarda bile yuvarlaktım yani şimdide 65 kiloyum bu arada ben 82 ile doğuma girdim:eek: ama önceki kiloma dönmem lazım çünkü boyum kısa

1,56 boyum var eski kilomu istiyorum tüm pantolonlarımı giymek istiyorum evlendiğimde bile 48 kilo idim çok şaşkınım ben nasıl bu durumlara geldim off offff
55 bari ine bilsem

yani en az 10 kg vermem lazım

X