Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

günaydın bayanlar ben dün elma krom ve nuslank x tra jel aldım, forma girmem gerek artık, ama henüz elime ulaşmadı. 300 gram daha vermişim 54,7 olmuşum.

dün sabah
yumurta peynir 2 dilim etimek domates yedim

öğlen domatesli biberli köfte

akşam
2 bardak ayran, 1 tabak bulgur yedim

günaydın bayanlar ben dün elma krom ve nuslank x tra jel aldım, forma girmem gerek artık, ama henüz elime ulaşmadı. 300 gram daha vermişim 54,7 olmuşum.

dün sabah
yumurta peynir 2 dilim etimek domates yedim

öğlen domatesli biberli köfte

akşam
2 bardak ayran, 1 tabak bulgur yedim

hadi bakalım canım inşallah işe yarar
ya aslında kilonda bana hiç çok gelmiyo çok iyi bence şeker

yaa buraya kimse uğramaz oldu

ben hala aynı kilodayım bakalım elma krom işe yarayacakmı.

rejime devam.

valla boğumlarını yirim boğumsuz kalırsın kurtulursun böylelikle şeker

kızlarda bende 1,5 ayda 6 kilo verdim 12 kilom kaldı 70 kiloya düssem onada razıyım 8ay oldu doqum yapalı qöbüsüm vardı oda qitti cok sükür cok hafif var belli bile deqil sadece yanlarım kladı doqum kilolarım yanlara tasmıs :roflol::roflol: onuda eritip rahatlarım artık insallah bolbol zayıflamlar kızlar ben devam edeceqim zayıflamaya spora devam kaydirigubbakcemile2 :dance:

slm kızlarr
ben bu ara rejımi boşladım bugün yeniden başladım şimdi lahana suyu diyetını yapmayı düşünuyorum.... kızlar çok az kaldı benı ama arda ara vermek de iyi oluyoooo

betülde boşladı burayı, serptaa takımlara takılıyo sanırım. şu göbek nasıl gidecek yaaa offffffffffffffff

ayten bende bilmıyorum nasıl gidicek gunduz bır iki karını sıkılaştrıcı hareket yapıyorumm amaa..

bu gunku kahvaltım 3-4 zeytin
bi parca tuzsuz yağsız peynir
küçük bir domates
5 dilim salatalık
biraz dan üzerıne ilik lahana suyu içicem bi bardak

betülde boşladı burayı, serptaa takımlara takılıyo sanırım. şu göbek nasıl gidecek yaaa offffffffffffffff

aytoş yere yat sırt üstü
bacaklarını kırmadan 90 derece olana kadar kaldır indir
bu hareket alt karın kaslarını çalıştırıyo
tam ihtiyacımız olan yeri

meraba arkadaşlar. bakıyorumda buraya takılanların sayısı azalmıs. ben calıstıgım ıcın fazla nete gıremıyorum. bıraz dıyetıde bosladım.yarın dıyetısyenle randevum var. bakalım neler dıyecek.betulcum sende artık buraya fazla takılmıyosun sanırım. nasılsın canım. dıyete devam edıyomusun

dün neler neler yedim bi bilsenizzz, o yememe elma kromun bi faydası asla olmazzzz:1closedeyes:

kızlar aksam lahana suyunu içtim tadı güzel değil ama içtim eşim kıs kıs gülüyoo
bu gun kahvaltım domates 4 zeytin beyaz peynir sabah kalkınca karın hareketlerı ve 20 hareketını 10 kadar yaptım....

benden başka rejım yapan kalmamış sanırım sporumu yapıyorum lahana suyumu içiyorum... şimdilik 2 kılo vermişim kızlarrr...

benden başka rejım yapan kalmamış sanırım sporumu yapıyorum lahana suyumu içiyorum... şimdilik 2 kılo vermişim kızlarrr...

tebrikler cnm alkisalkisalkis ne kadar sürede verdin bende artık rejim yapmıyorum sadece yediklerimi azaltıyorum midem artık küçüldü hemen doyuyorum artı spor da yapıyorum spor vazqecemem saqlıklı olmak ve süper vücuda sahip olmak için spor sart bende elma sirkesini içiyordum onu bıraktım daha doqrusu ara verdim simdi soqan suyu içmeyi düsünüyorum eski kiloma dönmek isityorummmm yaaaaa senağlama

ben patatese başladım bakalım hayırlısı inşallahhh 1 aya istediğime ulaşıcam.

X