merhaba arkadaşlar, bazı yazdığım mesajlar görünmüyo neden anlamadımgörüşmeyeli ne alemdesiniz. betülcüm sen nasılsın nasıl gidiyor diyet...
merhaba arkadaşlar,
malesefki ben sizler gibi o eşsiz mutluluğa erişemedim anne değilim evlide değilim ama eğer benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. çünkü en kısa sürede en hızlı şekilde kilo vermek istiyorum. kendimi mutsuz hissediyorum.
boyu : 1,58 cm
kilo : 55 senağlama
istediğim ideal kilo : 46 ( geçtiğimiz yazdan bu yana 9 kilo aldımda )
değerli önerilerinizi bekliyorum...
merhaba arkadaşlar,
malesefki ben sizler gibi o eşsiz mutluluğa erişemedim anne değilim evlide değilim ama eğer benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. çünkü en kısa sürede en hızlı şekilde kilo vermek istiyorum. kendimi mutsuz hissediyorum.
Zeynep canım toplamda kac verdın sen ne kadar zamandır yapıyordun ?
Betül canım bir ay olmuş walla 63 ile başladım şimdi 59 oldum toplamda 4 kilo gitti ama çok çok dikkat edemiyorum tatlılarla başım belada 2 haftadır bırakdım ama bugün yine başladım 4 kilo daha versem bana yeter zaten 58 ile hamile kalmıştım
merhaba arkadaşlar,
Canım annemler gelmstı memleketenn pek bakamadım buraya..
Geldım yenıden ben gıdınce oksuz kalmıs yav.. kaydirigubbakcemile3 Ayten de ugramamıs..klava: Gercı yogun sanırım bu ara.. :teselli:
Annemler burdaydı 1 haftadır dun gıttıler kalablık olunca yemektı vs duzenım bozuldu bıraz ogunlerım saatlerı sastı bu yuzden son haftadan verım alamadım pek..
yarım kılo vermısım son hafta... Toplamda 4,5 kılo oldu yanı..
Bugun toparladım tekrar.. durmaksızın devam..