Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

:1shok:Bütün ailemi yediniz sen tek başınamı yedin bunları:roflol:

Neyse canım yinede iyisiniz maşalllah tebrikler Betül,Ayten,Gül..Hepinize kocaman eferin:teytey:
Be dümdüz 65im arkadaşlarrr çok şükür bin şükürrr:sm_cool:
Ama herkes çökmüşün,çok zayıflamışın deyip duruyor..Hele kayınvalidem küçük kadın lakabı taktıkaydirigubbakcemile3Eşime diyorki biraz sen koş çocuğun peşinden kız erimiş bitmiş diyora.s

Tesekkurler duygu...
senıde tebrık ederız sonunda gormussun 65 ı.. ohh.. sımdı bırde o kıloyu korumak var gercı.. :)
ama 1 kılo alsan kısa surelı yıne rejım yapmak gerek.. ona sukur yınede 1-2 kılo verılır..
bende ulasayımda su 66 ya.. sonra yavas yavas devam edecegım vermeye.. 60 olmak en ıyısı benım ıcın..

bende daha vercem inşallah yaza kadar 60 olmayı düşünüyorum ama yavaş yavaş artık..Haziran sonuna kadar olabilir artık 5 kg...Azimle herşey oluyormuş...şuan 38 beden oldum bunada şükür..darısı hepinizin başına inşallah..

ayyy kızlar maaşallah ya. Ne güzel hepiniz veriyorsunuz. Ben ne yapabilirim ,ne yiyebilirim ya?
Neler yiyiyorsunuz bana da yazsanıza... Tabii ayten senin yazdıklarını gördüm onları yemem lülülülülülü

:hooray::hooray:
tebrikler canım

ayyy kızlar maaşallah ya. Ne güzel hepiniz veriyorsunuz. Ben ne yapabilirim ,ne yiyebilirim ya?
Neler yiyiyorsunuz bana da yazsanıza... Tabii ayten senin yazdıklarını gördüm onları yemem lülülülülülü

kızz ben bunu sadece pazar günü yedim diğer günler rejimdeyim kafamçokkarıştı

heppppppppppppsiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiii yedim hepsinii yedim, yedim hepsini, hepsi benimdi. ben yedim ben. senağlama

tebrik ederim betülcüm. bu arada bende kahvaltıda bazen tam tahıllı müslilerden yiyorum. benim ki nesfit olandan ama çıkolatalıyı sevmediğim için sade olandan aldım. içine bazen ceviz kuru meyve felanda koyuyorum cok guzel oluyor. bayağı tok ve enerjik tutuyor...:dance:

Bugünkü menüm:
sabah; peynirli omlet, 2 dilim ekmek, 2 zeytin, 2 kaşık çilek reçeli
ara öğün ve öğle yemeği yemedim.
ikindi; bir bardak sıkma greyfurt suyu.
akşam; balık.
biraz sonrada sarmısak çayımı içicem tadı iğrenç ıyyyyyy...

Dunku menumu yazamamısım...

Sabah; nesfit+süt
1.Ara; muz ..... sıkma meyve suyu
Öğle; 1 pors. sebze yemegı, 1 pors. peynırlı makarna
2.Ara; 1 armut
Aksam; nesfit+süt :)
-

Bugunku menumde aynısı olacak aksam ogunu farklı olabılır sadece..

Tesekkur ederım Elıf..
Darısı devamına hepımızın ınsallah :)
Muslı ıyı oluyro evet hem bol tahıllı tok tutuyor hemde kımı zaman ıcın cok pratık oluyor ya.. :)

5. hafta bu hafta sadece 500 gr cık vermişim. neyapalım bunada şükür
başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
5.hafta 07.03.2009 80.1 kg (500 gr toplamda 5.5 kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg

herkese selam kilosundan memnun omayan bir eylül annesi olarak bende burdayım :1no2::1no2::1no2: 70 kiloyum şu an hedefim 65 sadece 5 kilocuk vermek istiyorum ama bi türlü olmuyor senağlamasenağlamasenağlama

ay ben bu hafta hiç verememişim zaten çok da dikkat etmemiştim ondan oldu iki gündür yeşilçaya başladım bakalım ne olcak

Ülker Kellogg's K-Flakes hee işte bende bundan yiyorum ama ben sütle yiyorum hımmm bayılıyorummmm cokacimcoook

herkese tekrar merhabalar kaldığım yerden devam etmeye geldim umarım sizlere yetişirim.

betül - ayten ve azmedip kilo vermeyi başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum:hooray:

bu arada ben aynı kiloda kaldım 65 acilen devam etmem gerek bunun için dün bendı başı aldım ve arasına yürüyüşde ekledim 2 gündür 1 saat yürüyüş üstünede spor yapıyorum hayırlısı bakalım bu sefer bi aksilik çıkmaz inşallah ne güzel 2 kilo vermiştim bi baktım gelmiş tekrar oturmuş üzerime

hımmm birte aytencim bu k-flakes nasıl işe yarıyormu

Tesekkurler guldencım.. en son kac kılo verdın sende.. almadan dıyete devam ette yoksa ınsan ıkı basamak ınıp bı basamak cıkmıs gıbı oluyor sureklı ugrasıyorsun :)

banu_ugurcan hosgeldın aramıza.. 5 kılo cok degıl canım az dısını sıksan verırsın kendını uzmeye degmez :)

bu sabah nesfıt ı lıght sutle yemek zorunda kaldım normal sut kalmamıstı.. bıraz kotu oldu sevmedım lıght sutle... normalle daha guzel.. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…