sen kendini kandır naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik yemişin işteeeeeeeeeeeeeee :mymeka:
betülcüm tebrikler biz şimdi ayda 4 kilo verdik yaa hemde kendi kendimize uyguladığımız programlarla ama bennnn dün 7 adet pişi sonraa 1 küçük kase şeftali reçeliii 5 dilim kaşar peyniri vee 1 kase kısırrr yanında 6 dal marulll 2 adet prefitrol yidimmm kızlarrrrrrrr çok pişmanım çokkkkkkkkkkkk
Tesekkurler duygu...
senıde tebrık ederız sonunda gormussun 65 ı.. ohh.. sımdı bırde o kıloyu korumak var gercı.. :)
ama 1 kılo alsan kısa surelı yıne rejım yapmak gerek.. ona sukur yınede 1-2 kılo verılır..
bende ulasayımda su 66 ya.. sonra yavas yavas devam edecegım vermeye.. 60 olmak en ıyısı benım ıcın..
:1shok:Bütün ailemi yediniz sen tek başınamı yedin bunları:roflol:
Neyse canım yinede iyisiniz maşalllah tebrikler Betül,Ayten,Gül..Hepinize kocaman eferin:teytey:
Be dümdüz 65im arkadaşlarrr çok şükür bin şükürrr:sm_cool:
Ama herkes çökmüşün,çok zayıflamışın deyip duruyor..Hele kayınvalidem küçük kadın lakabı taktıkaydirigubbakcemile3Eşime diyorki biraz sen koş çocuğun peşinden kız erimiş bitmiş diyora.s
ayyy kızlar maaşallah ya. Ne güzel hepiniz veriyorsunuz. Ben ne yapabilirim ,ne yiyebilirim ya?
Neler yiyiyorsunuz bana da yazsanıza... Tabii ayten senin yazdıklarını gördüm onları yemem lülülülülülü
:1shok:Bütün ailemi yediniz sen tek başınamı yedin bunları:roflol:
Neyse canım yinede iyisiniz maşalllah tebrikler Betül,Ayten,Gül..Hepinize kocaman eferin:teytey:
Be dümdüz 65im arkadaşlarrr çok şükür bin şükürrr:sm_cool:
Ama herkes çökmüşün,çok zayıflamışın deyip duruyor..Hele kayınvalidem küçük kadın lakabı taktıkaydirigubbakcemile3Eşime diyorki biraz sen koş çocuğun peşinden kız erimiş bitmiş diyora.s
kızz ben bunu sadece pazar günü yedim diğer günler rejimdeyim kafamçokkarıştı
Gunaydınlarr..
3.800 u 4 kg a tamamladım arkadaslar 2 gun once cok sukur kaydirigubbakcemile2
Aytencıııımmm bırsey sordumm ben gelmeyınce topik öksüz kalmıs valla... söle daha hangı musli den yıyorsun sadece sabah mı .. delikafadulden
Ben bu sabah nesfit cıkolata lı olandan yedım.. bol tahıllı.. arada cıkolatalı tanelerı de var.. guzeldı baya sevdım.. kahvaltımı onunla yaptım.. cokacimcoook
Ülker Kellogg's K-Flakes hee işte bende bundan yiyorum ama ben sütle yiyorum hımmm bayılıyorummmm cokacimcoook