- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
kızlar yaa ben çok cornflex yemeğe başladım mesela öğleden sonraları 2-3 kase sütle karıştırıp yiyoorumm kilo vereyim derken çok kötü alıştım ben buna yaaaaa, napsam acaba ben
Gunaydınlarr..
3.800 u 4 kg a tamamladım arkadaslar 2 gun once cok sukur kaydirigubbakcemile2
Aytencıııımmm bırsey sordumm ben gelmeyınce topik öksüz kalmıs valla... söle daha hangı musli den yıyorsun sadece sabah mı .. delikafadulden
Ben bu sabah nesfit cıkolata lı olandan yedım.. bol tahıllı.. arada cıkolatalı tanelerı de var.. guzeldı baya sevdım.. kahvaltımı onunla yaptım.. cokacimcoook
Aytenum ara ogunler yerınemı yıyorsun ana ogun mu nasıl ? hangısınden bırde ?
canım ben ondan yiyorum birde ülker kflex yiyorum vallahi benim gün içinde 2-3 kase yediğim bile oluyor çikolata niyetine hem süt ihityacımıda karşılamış oluyorum. sabah tatıldım 55,5 olmuşum demekki bu şey kilo aldırmıyor.
bende bazen kahvaltı olarak
bazende kahvaltı ve öğle öğünü olarak
Ülker Kellogg's K-Flakes yiyorum yalnız sütü çok sevmeme rağmen sütlü hoşuma gitmiyo yoğurtla yiyorum.
betülcüm tebrikler biz şimdi ayda 4 kilo verdik yaa hemde kendi kendimize uyguladığımız programlarla ama bennnn dün 7 adet pişi sonraa 1 küçük kase şeftali reçeliii 5 dilim kaşar peyniri vee 1 kase kısırrr yanında 6 dal marulll 2 adet prefitrol yidimmm kızlarrrrrrrr çok pişmanım çokkkkkkkkkkkk
betülcüm tebrikler biz şimdi ayda 4 kilo verdik yaa hemde kendi kendimize uyguladığımız programlarla ama bennnn dün 7 adet pişi sonraa 1 küçük kase şeftali reçeliii 5 dilim kaşar peyniri vee 1 kase kısırrr yanında 6 dal marulll 2 adet prefitrol yidimmm kızlarrrrrrrr çok pişmanım çokkkkkkkkkkkk
Ben pazarları genellıkle sadece sabahları kendıme ızın verıyorum ama butun gun dısardaysak dıger ogunlerde kontrolu kacırmadıkca ızınlı oluyor :)) bırde o gun dıyet dısında beslendıysem aksamı cok erken kapatıyorum daha bırsey yemıyorum..
Mesela dun; sabahtan cıktık aksama kadar dısardaydık... sabah 1 menemen comlekte ama kucuk yanı :) bıraz peynır, cay, 3,5 dil. kepeklı ekmek ince, 2 kurabıye yedım..
cok fazla abartmamaya dıkakt ettım.. ondan sonra saat 6 ya kadar bırsey yemedım..
6 da da sadece 1 tavuk sis, 1 dil lavas, yarım kunefe yıdım.. kunefe ye bayılırımm ıyı yaparlarsaa.. cokacimcoook delikafadulden
:roflol: dikkat edene bak sen künefeler lavaşlarrrr yenmişşşşş naniknanik
kız yarım kunefe yedım bır tane ama dıkkat edersen 6 ogun yerken 2 ye dusurdum ogunlerii :bbo:
bırde lavas dedıgım bır tane degıl ucundan kopardım ıkı kere ... :bbo: ama kunefeyı cok ozlemısım valaa delikafadulden