- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
arkadaşlar akupunktur yaptıran biri vardı, sanırım gnydın64 yani ipek köftesinin annesimiydi adını hatırlayamadım, yardıııııııım:)
buyrun benim :)))
ne oldu canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar akupunktur yaptıran biri vardı, sanırım gnydın64 yani ipek köftesinin annesimiydi adını hatırlayamadım, yardıııııııım:)
Ben bugün:
kayvaltı:2 dilim ekmek
sahanda yumurta
peynir
nutella
Öğlen: 5 bisküvi(burçak)
azcık Ayçanın arttırdığı tavuk sulu şehriye çorbası
Akşam: 2 biber,4 adet yaprak dolma
salata
Bugün biraz abartmışım sanki...
Ama Betül sen bu yediklerini yiyerek zayıflıyor musun?
Spor var mı?sengözlerimebaksanab
yok kız önceki diyet listene göre sordum ben bi de bugün makarna falan demişsin ya onun için sordum.Gül fazla mı geldi... :1shok:
Bundan ıyısı şamda kayısı.. Şok diyet yapmıyorum anam ben... :bbo: emzırıyoruz birde daa ne beklıyosun... CADIARZU
Ama ben bugün akşamı abarttım biraz yazdım zatenPekı ben sana sorayım bu yedıklerınle zayıflıyormusunn... :roflol:
Daha yenı gordum kız ne yedıgını masallah bıde soruyo banaa..
oyyyyyyy canım benim ben dün gördümde cevap vereyim dedim dedim unutmuşum, şimdi canım soğanı kaynatıyosun sarı rengi çıkınca yani 15 dk kadar kaynattıktan sonra içine yarım liomu sıkıyosun büyük su bardağında iç, zaten içine limon sıkınca elinde soğan kokusu da gidiyor limonu tuttuğun için, soğan suyundada bir gram koku olmuyor merak etme bak deene göreceksin, ben devam ediyorum hala her sabah onu içtikten yarım saat sonrada kahvaltı yapıyorum günlük ekmek tüketimim maksimum 3 dilim. onun dışında azar azar yiyorum, aralarda meyva yiyorum elimde her besinin kalori değerinin olduğu bir liste var mesela ona çok bakıyorum kalori değeri çok yüksekse yemiyorum. bakalım inşallah yaza 50 kg ile giricem. darısı seninde ve zayıflamak isteyen tüm arkadaşların başına canım
aytencimm canım tşk ederim bundan sonra takipcinizim.aslıcım mesela sabah kahvaltım genelde böyle, gerçi son bir kaç gündür cornflexe başlamıştım, betül tamamen onu yeme yumurtada ye diyice kahvaltımı böyle yaptım, haklıda hergün cornflex yersem vitaminsiz kalırım. sonra öğle yemeğinden 1 saat önce 1 adet elma yiyorum her gün düzenli, öğle yemeğinde 1 tabak sebze yemeği ve yanında salata veya yoğurt yiyorum salata sınırsız, sonra ara öğün gene 1 elma yiyorum, akşamda tekar aynı 1 tabak sebze yemeği yada işte tavuk ne varsa menuda onu yiyorum gene 1 dilim ekmek, ve mutlaka bol su içiyorum yanımda su şişesi aklıma geldikçe içiyorum. duygunun bahsettiği ılık suda yemeklerden yarım saat sonra.
teşekkürler duygucum bir arkadaş akşam yatmadan ılık su içersen metabolizma güzel çalışıyormuş.gerçi ben diyete pazartesi başlayacagım bakalımm.şimdiden su içecegim zaman ılık su içmeye çalışıyorum.Betül tebrikler...
Aslıcım ben normal dışarda duran oda sıcaklıgında suyu ıcıyorum..Soğan suyunu ben hiç denemedım canımcım..
tşkler betülcüm hepinizin yazdıklarından kendime göre uygun olarak düzenlerim.
Aslı cım gercekten gormemısım kusura bakma canım lutfen.. Ayten yazmıs kendı beslenme planını.. Asagı yukarı aynı zaten duzenlı beslenme ortak bırsey ne de olsa.. ama bu ana beslenme bıcımınde herkesın kendıne ozgu yaptıgı ufak tefek degısıklıkler var onlar ayrı.. mesela ben kendı beslenme bıcımımı soyleyeyım sana.. Gunde 5 öğün yıyorum eger evde degılsem yada cok erken kalktıysam bu 6 ogun olabılıyor kı zaten aslında normal olanı 6 ogun dur bılırsın 3 ana 3 ara olmak uzere.. ben 3 tane ara ogunun 2 sını yapıyorum 3. su aksam yemegınden sonraya kalan ogun oldugu ıcın onu yapmıyorum sımdılık.. cunku kılo vermekte en buyuk etken aksam bellı bı saatten sonra agzına bırsey koymamak.. yanı en son saat 7 de yemek olayını bıtırıp daha agzıma bır lokma koymadıgım ıcın o 3. ogunu kaldırdım.. şimdi aslında buraya hepımız ogun ogun yedıklerımızı yazıyoruz.. bunlardan da esınlenebılırsın..ama soyle anlatmak gerekırse butun gun yedıgım seylerı sana yazayım;
sabah; 1 has. yumurta, peynır (ben çeçil yıyorum ve gayet bol), maydonoz, sıkma-portakal nar suyu.. (bazen bırsey ıcmıyorum bazende cay)
1. Ara; 1 muz yada elma
Öğle; 1 kucuk kutu konserve ton(yagı suzulmus), 1 pors. makarna
2. Ara; 1-2 ceviz, 4 badem
Aksam; 1 kase çorba, 1 dil. kıtır ekmek...
Ve bu kadar, sabah salatalık domates te yenır aslında ama sımdı hormonlu oldugu ıcın yemıyorum.. badem salatalıklardan yıyorum ama bulundukca.. aksam ogunumde hergun mutlaka 1 kase corba ıcıyorum hem bagırsakların calısması acısından hemde aksam ogunun mumkun oldugu kadar hafıf olması acısından.. cunku yatma saatıne yakın oldugu ıcın.. sen ıstersen yanına salata da yıyebılırsın ya da yogurt.. ben eger yemege uyuyorsa bır kase yogurdu oglen menumde yıyorum.. yada salata.. bazen ıkısını de yemıyorum o ankı ıstegıme baglı bıraz :) kendımı cok sıkmıyorum.. eger cok fazla canım cektıyse cıkolatının ucundan 1 tane koparıp yıyorum.. sabah peynırımı bol yıyorum.. maydonoz mutlaka lımon sıkıp yıyorum.. ve mutlaka gunde EN AZ 2 lıtre su ıcıyorum.. su cok onemlı.. elımde pet sıse bıttıkce dolduruyorum.. yoksa kalkıp ıcılmıyor..tum ogunlerın arasında ortalama 2 ser saatvar.. bu sayede hıc aclık hıssetmıyorum ve kan sekerım dusupte tatlılara saldırmıyorum :) daha onceden de bu yontemın bıraz daha sıkısını yapıp 1,5 ayda 15 kılo vermıstım. ama sımdı emzırdıgımız ıcın daha kontrollu saglıklı yapıyorum.. ve bu sekılde de gıdıyor kılolar cok sukur :) baya uzun oldu sanırım.. :bbo: sımdı ogle yemegı arası vermıstım dersten yazını gordum.. kaydirigubbakcemile3 bırde bundan sonra ogun ogun degılde tum gun yedıklerımı butun sekılde aksamları yazacagım daha derlı toplu olsun dıye sende yazarsan kendını kontrol etmen daha kolay olur.. baska sorun varsa sorabılırsın canım :)
canım elma sirkesini içmek zor oluyormu.bugunku menümü yazıyorum:
sabah; 2 dilim ekmek, haş.yumurta, peynir, 3 zeytin, tereyağı, çay.
ara öğün; 1 elma
öğle yemeği yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için, sadece ıhlamur içtim.
akşam; 1 porsiyon kuru biber dolması ve bır kase yoğurt.
sabah elma sirkeli suyumu içtim ve gün içinde bol sıvı almaya calıştım.
aytencimm canım tşk ederim bundan sonra takipcinizim.
teşekkürler duygucum bir arkadaş akşam yatmadan ılık su içersen metabolizma güzel çalışıyormuş.gerçi ben diyete pazartesi başlayacagım bakalımm.şimdiden su içecegim zaman ılık su içmeye çalışıyorum.
tşkler betülcüm hepinizin yazdıklarından kendime göre uygun olarak düzenlerim.
canım elma sirkesini içmek zor oluyormu.
arkadaşlar birde elma sirkesi ile sogan suyunu birlikte yapsam olurmu.
bu hafta sonu ne istyorsam herşeyi yiyecegim haftaya yogun tempoya girecegim bakalım.
bu arada herkese günaydınnn ve güzel bir hafta sonu diliyorummm.
Form çayları da sindirim için çok faydalı günde 1 fincan bana iyi geliyor...
Bugün:
Sabah: 1 dilim ekmek,
peynir,zeytin,domates
Öğlen:saat 5 de yedim:
1 orta pizza,1 gazoz
1 kazandibi
Bugün yediklerim bu kadar yatana kadar başka bişey yemeyeceğim.Ben ara öğün yiyemiyorum yaa öğünler arası canım bişey çekmiyor ki....
Yok artık :roflol:Orta boy pizza yediğin yetmiyormuş gibi birde üstüne kazandibi yedin:icecream::icecream:Allahım ben ne diyim sana yok ben koçluktan istifade ediyorum ben seni zayıflatamıcamsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun arkadaşım valla bende haftann bir günü pis boğazlı olmaktan yanayım acaba bugün bendemi yesemkafamçokkarıştı