Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
itiraf edıyorum sımdı ıkı kıt cıkolata koparıp yedım.benneyaptımki
yemekler yoğurtlu iskenderlerrrr,, tatlılarrrrrrrrrr, kül bastılarrrrrrrrr börekler su böreği kol böreğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz...........
senağlama...........:çok üzgünüm:
çok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayten pırasanın yanında salata ve yoğurt da yeseydin böyle acıkmazdın bida aklında olsun bol salata ye
demeyin kızlar ya şunları :mymeka: pasta yaptım eşime o da uyuz biteremedi bi gözümün önünde duruyor ama yemiyorum yemeyeceğim :teytey:
Tebriklerrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende biraz önce 2 dilim kekle bir bardak sütü götürdümsenağlama
sen zayıfladın tabi arada kaçamak yaparsın ben daha yolun başındayım duygucum sabretmem gerek cokacimcoook
Yok canım ya ben rejim yaparkende gündüzleri canım birşey çektimi yiyordum açıkçası mesela 1 tane çikolata gofret falan..İşin özü akşam 6 dan sonra hiçbirşey yememek...
Mesela Betülde yemiş ufak birşey bence iyi yapmışsın Betül..Öbür türlü nefis körelmiyor daha çok canı istiyor insanın..Afiyet bal şeker olsun hepimize:)))
Dimiiiiiii delikafaduldendelikafadulden
Ben bu gazla yarım kg cıkolata bıtırmeyım sonra... :roflol:
şaka tabıı amanın.. :bbo: dedıgın gıbı aksam bellı bı saatten sonra yemek yememenın buyuk bı etkısı var ben 7 den sonra ne yemek ne meyve yıyorum..
bakalım duzen oturdu etkısınıde gosterır ınsallah suan 1,5 tan sonra yavasladı bıraz ama.. 9. gundeyım..
tebrikler betülcüm tam gaz devam. insallah yaza cıtır olcaz...bu arada benım adım elif. adımı yazmayı unutmusum sızlere.
Dimiiiiiii delikafaduldendelikafadulden
Ben bu gazla yarım kg cıkolata bıtırmeyım sonra... :roflol:
şaka tabıı amanın.. :bbo: dedıgın gıbı aksam bellı bı saatten sonra yemek yememenın buyuk bı etkısı var ben 7 den sonra ne yemek ne meyve yıyorum..
bakalım duzen oturdu etkısınıde gosterır ınsallah suan 1,5 tan sonra yavasladı bıraz ama.. 9. gundeyım..
Ben bıraz arastırmaya cıkacagım nette .. CADIARZU
Zayıflamak ıcın en ıyı sonuc alınan cayları arastırıcam bakım o da takvıye olsun...
Elif tanıstıgıma memnun oldum canım bende betül :)
Burcun nedir peki .. kaydirigubbakcemile3
Ben her akşam yemekten sonra Doğa Phyto form içiyorum..Bir araştır istersen ben çok memnunum çünkü bütün çaylarda sinemaki var bunda yok..İçinde
Maydanoz,rezene,biberiye, mısır püskülü, ravend kökü, sarı halile, gül, kiraz sapı, şahtere otu var..Hepsinin zayıflatıcı etkisi var birde gazı önlüyor..Birde bağırsakları baya hızlandırıyor..