Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

instagramda activiadan protein tozlu meyveli dondurma tarifi gördüm, canım istedi, ara öğüne onu yapayım bari :)
Donmasını beklediğim için anca yedim

16.30
Bir küçük activiadan dondurma
(Çeyrek diri muz muz
1yk protein tozu
Küçük activia yoğurt)

İç iç yoksa löp löp yağ olur ödem olur
Süpersin balım

20.00
Akşam yemeği
1 avuç çiğ kuruyemiş
Soda
(iş çıkışı pilatese gittim gelincede canım hiç yemek yemek istemedi öğlen yediğim tavuklu salatayla günü bitirmek istemediğim için kuruyemiş yedim)

21.30
Hindistan cevizi yağlı limonlu ve zencefilli Türk kahvesi :)

Bizim ekip acıktı
22.00
Yağsız sadece su ile sotelenmiş dolmalık biber üstü kavurma

Selam canlar

9.00
Kan ilacı

9.30
Kaşar yedim biraz

Kahvaltı
11.20
2 yumurtadan 1 çk tereyağ ile omlet
1 pembe domates
1 mor erik
3 zeytin
Ezine, eski kaşar, beyaz ,tulum peynir,hepsinden az az
1 çk çemen
1çk tahin
1dilim siyez buğday ekmeği

Selamlar :)

Artık içtiğim suyu da yazmaya karar verdim, su içmek için motive olurum belki, hatta az içtiğimi gören dilediği gibi gömebilir beni :)

09:00
1 bardak su (d vit için)
1 bardak su (demir ilacı için)
Artık fazla su içmek için ilaçları ayrı ayrı içicem

10:00
3 ceviz

10:30
1 adet büyük boy krep (1.5 YK yulaf unu,1 yumurta, küçük boy havucun yarısı rendeli, bir çimdikten az tuz, vanilin ve kabartma tozu)
4cherry domates
1 çengelköy salatalık
4 parça roka
1 dilim süzme peynir
1 YK labne
Hepsini krepe koyup dürüm gibi yedim :)

10:30- 12:20 arası 2 bardak su (sonuncuya da yazarken içtim)

Toplam 4 bardak su içtim şimdiye kadar

12.20
Ara
Çay
Fındık, kaju

14.30
Kahve
Kabak çekirdeği
1 küçük erik

Sabah 1. Saat tokluk şekerim 120 çıktı.
Bence Siyez tam buğday fark etmiyor ekmek yediğim gün 115-120 çıkıyor 1 . Saat
2. Saati ölçemedim saati kaçırdım.

Dün gece de çok geç yattım yatana kadar acıktım
Domates salatalık doğrayıp yemiştim gece gece

eğer dışardan alıyorsan, onlar saf tam buğday veyaz siyez unu olmuyor. beyaz un karıştırıyorlar.
Kendin evde yapabiliyorsan ve yapıp böyle çıktıysa istersen yulaf unu ile de bir dene

14:40 öğle yemeği

1 tabak soğuk ayran çorbası

12:30-14:30 arası 1 bardak su

Toplam 5 bardak su

eğer dışardan alıyorsan, onlar saf tam buğday veyaz siyez unu olmuyor. beyaz un karıştırıyorlar.
Kendin evde yapabiliyorsan ve yapıp böyle çıktıysa istersen yulaf unu ile de bir dene
Evde var Siyez unu karakılçık unu filan ama ekmek makinesine yapsam yağlı güzel oluyor fırında yapsam ben yemesem benimkiler ağlar benim aldığım ekmekler onlara kalıyor sevmiyor onlar da

120 yüksek bir değer değil ki kuzum. tokluk 1. saat 140 altı olması gerekiyor 2. saat 120 altı olması gerekiyor

120 yüksek bir değer değil ki kuzum. tokluk 1. saat 140 altı olması gerekiyor 2. saat 120 altı olması gerekiyor
Perinatalog 1.saat 130 altı olacak dedi.
Ekmek yemezsem çorba içmezsem 102 filan 99 filan çıkıyor. Yani bu kadar basit bir şey bile bu değere getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…