Donmasını beklediğim için anca yediminstagramda activiadan protein tozlu meyveli dondurma tarifi gördüm, canım istedi, ara öğüne onu yapayım bari :)
İç iç yoksa löp löp yağ olur ödem olurafiyet olsun su gibi ömrün olsun :) su içmeyi hiç unutmuyorum da su içesim gelmiyor anca biri yanımda içince canım istiyor öyle daha çok içiyorum
benim hiç yemek yapmaya vaktim olmuyor, olsa da yemek yapmaktan hiç keyif almıyorumaslında su içsem su kilo işini çözcem gibi
Süpersin balım
Zencefil serbest mi bize?21.30
Hindistan cevizi yağlı limonlu ve zencefilli Türk kahvesi :)
Ay ben de çok acıktımBizim ekip acıktı
22.00
Yağsız sadece su ile sotelenmiş dolmalık biber üstü kavurma✌
Günde 1gr üstüne çıkılmamalı diye biliyorum ben çay kaşığı arkası ile çok az koydum aroma versin diyeZencefil serbest mi bize?
12.20Selam canlar
9.00
Kan ilacı
9.30
Kaşar yedim biraz
Kahvaltı
11.20
2 yumurtadan 1 çk tereyağ ile omlet
1 pembe domates
1 mor erik
3 zeytin
Ezine, eski kaşar, beyaz ,tulum peynir,hepsinden az az
1 çk çemen
1çk tahin
1dilim siyez buğday ekmeği
eğer dışardan alıyorsan, onlar saf tam buğday veyaz siyez unu olmuyor. beyaz un karıştırıyorlar.12.20
Ara
Çay
Fındık, kaju
14.30
Kahve
Kabak çekirdeği
1 küçük erik
Sabah 1. Saat tokluk şekerim 120 çıktı.
Bence Siyez tam buğday fark etmiyor ekmek yediğim gün 115-120 çıkıyor 1 . Saat
2. Saati ölçemedim saati kaçırdım.
Dün gece de çok geç yattım yatana kadar acıktım
Domatessalatalık doğrayıp yemiştim gece gece
14:40 öğle yemeğiSelamlar :)
Artık içtiğim suyu da yazmaya karar verdim, su içmek için motive olurum belki, hatta az içtiğimi gören dilediği gibi gömebilir beni :)
09:00
1 bardak su (d vit için)
1 bardak su (demir ilacı için)
Artık fazla su içmek için ilaçları ayrı ayrı içicem
10:00
3 ceviz
10:30
1 adet büyük boy krep (1.5 YK yulaf unu,1 yumurta, küçük boy havucun yarısı rendeli, bir çimdikten az tuz, vanilin ve kabartma tozu)
4cherry domates
1 çengelköy salatalık
4 parça roka
1 dilim süzme peynir
1 YK labne
Hepsini krepe koyup dürüm gibi yedim :)
10:30- 12:20 arası 2 bardak su (sonuncuya da yazarken içtim)
Toplam 4 bardak su içtim şimdiye kadar
Evde var Siyez unu karakılçık unu filan ama ekmek makinesine yapsam yağlı güzel oluyor fırında yapsam ben yemesem benimkiler ağlareğer dışardan alıyorsan, onlar saf tam buğday veyaz siyez unu olmuyor. beyaz un karıştırıyorlar.
Kendin evde yapabiliyorsan ve yapıp böyle çıktıysa istersen yulaf unu ile de bir dene
120 yüksek bir değer değil ki kuzum. tokluk 1. saat 140 altı olması gerekiyor 2. saat 120 altı olması gerekiyor12.20
Ara
Çay
Fındık, kaju
14.30
Kahve
Kabak çekirdeği
1 küçük erik
Sabah 1. Saat tokluk şekerim 120 çıktı.
Bence Siyez tam buğday fark etmiyor ekmek yediğim gün 115-120 çıkıyor 1 . Saat
2. Saati ölçemedim saati kaçırdım.
Dün gece de çok geç yattım yatana kadar acıktım
Domatessalatalık doğrayıp yemiştim gece gece
Perinatalog 1.saat 130 altı olacak dedi.120 yüksek bir değer değil ki kuzum. tokluk 1. saat 140 altı olması gerekiyor 2. saat 120 altı olması gerekiyor