Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Perinatalog 1.saat 130 altı olacak dedi.
Ekmek yemezsem çorba içmezsem 102 filan 99 filan çıkıyor. Yani bu kadar basit bir şey bile bu değere getiriyor.
Kuzum karabuğday ekmeğide deneyebilirsin. Şekeri dengeleyici etkiside var yüzde yüz doğal bir siteden alıyorum güvenilir tadından anlıyosun zaten eğer istersen trendyolda ya da normal kendi sitesinde bakery diye geçiyo ismi tavsiye ederim.

Kuzum karabuğday ekmeğide deneyebilirsin. Şekeri dengeleyici etkiside var yüzde yüz doğal bir siteden alıyorum güvenilir tadından anlıyosun zaten eğer istersen trendyolda ya da normal kendi sitesinde bakery diye geçiyo ismi tavsiye ederim.
Yaa eşim de deli ediyor beni gözümün önünden sucuk, dondurma, fanta,çekirdek, nescafe, karpuz kokuta kokuta yiyor.
Şekerim 115 üstü çıksa bak gördün mü bu haftaya kadar neler yiyodun kaçtı şekerin kim bilir diyor anca.
Önceden de şekerin çıkıyormuş diye yorum yapıyor kendince.

Sorunum tam ekmek değil aslında ama en azından yumurta ile çemen ile tereyağ ile bir iki lokma yesem nefsim körelir. Ama yemesem de haşlama yumurta yemek zorunda kalırım.

Ben değişik şeyler lezzetli şeyler yemeyi severim. Artık sebzeler ile de ne kadar çeşitlendirip aromalandırırsam deniycem.

Diyet detoks yemeklerim çok tatsızdı bazıları kabak çorbası vs mesela onları yapmayı düşünmüyorum. Lezzetli de olsun sağlıklı da.

18.15
Akşam yemeği
1/2 kase yeşil mercimekli çorba 🍲
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
2 kaşık kıymalı taze fasülye yemeği
1/2 kase biber yoğurtlusu 🫑

16
14:40 öğle yemeği

1 tabak soğuk ayran çorbası

12:30-14:30 arası 1 bardak su

Toplam 5 bardak su

16:30 ara öğün
4 YK yoğurt
3 mor erik
yarım küçük muz

Bunu yazana kadar su içmemiştim. Şuan yazarken de 1 bardak su içtim zorla

toplamda 6 bardak su

Yaa eşim de deli ediyor beni gözümün önünden sucuk, dondurma, fanta,çekirdek, nescafe, karpuz kokuta kokuta yiyor.
Şekerim 115 üstü çıksa bak gördün mü bu haftaya kadar neler yiyodun kaçtı şekerin kim bilir diyor anca.

Sorunum tam ekmek değil aslında ama en azından yumurta ile çemen ile tereyağ ile bir iki lokma yesem nefsim körelir. Ama yemesem de haşlama yumurta yemek zorunda kalırım.

Ben değişik şeyler lezzetli şeyler yemeyi severim. Artık sebzeler ile de ne kadar çeşitlendirip aromalandırırsam deniycem.

Diyet detoks yemeklerim çok tatsızdı bazıları kabak çorbası vs mesela onları yapmayı düşünmüyorum. Lezzetli de olsun sağlıklı da.
Benimkide

benimkininde maşallahı var ya bisküvi tatlı falan yiyo sürekli onları canım çekmiyorda cips ve dondurma özledim:)

Canım güzel besleniyorsun 🧿
Kilo vermişsindir bu hafta
Ödemin şişin inmiştir
Canım ben normalde de hep bu şekil besleniyorum da hareketim kısıtlı olduğu için alıyorum sanırım. hatta buraya yazıyorum diye mi bilmem erişte yedim bu hafta baklava yedim baklavayı ki 6aydır hiç yemedmiştim :)
İnşallah vermişimdir

22.00
Çok acıktım
Bir ekmeğe labne sürüp yedim
ekmek yedim diye mi ne karnım şişti gaz oldu 😒

bir bardak su
Bir bardak ile de magnezyum

Bugünü 8bardak su ile kapatım

Sabah tartı var kızlar
Aç karnına tartılmayı unutmayın
Kahvaltı erken yapanlar özellikle

Günaydın,

07:00 bir bardak su

08:30
d vit +1 bardak su
demir ilacı +1 bardak su

09:00 bir fincan hindistan cevizli/zencefil limonlu türk kahvesi
1 kuru kayısı

dün akşam Ekmeğe labne sürdüğüm için sabah tok kalktım. birazdan kahvaltı yaparım

Toplamda 3 bardak su

Sabah tartı var kızlar
Aç karnına tartılmayı unutmayın
Kahvaltı erken yapanlar özellikle
Günaydınn
Tartılmalarım aç karna

11.08.2023 66.70
12.08.2023 68.40 (aynı saatlerde tartıldım. 11inde şeker yüklemesi yapmıştım fark bundan mı kaynaklı bilmiyorum)
18.08.2023 67.40 (1 bardak su içtikten sonra tartıldım :) )

1 haftada +700 gr almış oluyorum

sat 24.02 o tarihlerde 59 kiloyum

Günaydın,

07:00 bir bardak su

08:30
d vit +1 bardak su
demir ilacı +1 bardak su

09:00 bir fincan hindistan cevizli/zencefil limonlu türk kahvesi
1 kuru kayısı

dün akşam Ekmeğe labne sürdüğüm için sabah tok kalktım. birazdan kahvaltı yaparım

Toplamda 3 bardak su
12.00
2 ceviz

12.30
2 yumurtadan Peynirli omlet ( az taze soğan 1tk yulaf unu 3/4 çay bardağı süt )

Şimdi bi bardak su içtim

Toplamda 4 bardak su

Günaydınn
Tartılmalarım aç karna

11.08.2023 66.70
12.08.2023 68.40 (aynı saatlerde tartıldım. 11inde şeker yüklemesi yapmıştım fark bundan mı kaynaklı bilmiyorum)
18.08.2023 67.40 (1 bardak su içtikten sonra tartıldım :) )

1 haftada +700 gr almış oluyorum

sat 24.02 o tarihlerde 59 kiloyum
Muhtemelen gece ki ekmek glokojrn depolarını doldurdu ödem yaptı.
Yoksa menülerin güzeldi. 😍
Haftaya cuma uyanınca wc den sonra tartıl farkı göreceksin.

X