- 27 Ekim 2019
- 75
- 71
- 35
-
- Konu Sahibi Dairy_of_ezgi
Tesekkur ederim destek için yalnız olmadigim için çok mutluyum 3 gün sonunda sağlıklı beslenmeye gececegimGeçmiş olsun oncelikle.
Diyetinizde basarilar diliyorum,fakat cabuk usanacaginiz seylerle diyet yapmayin derim.Bu uzun soluklu bir surec,ve zor ama sonucu cok guzel...
Beraber başlayalım ama her pazartesi gibi olmasın bu surekli baslayip sali sonlandirdigimiz bu defa son olsun hırsla azimle istediğimiz gibi yaşımıza uygun giyebilmek koşabilmek gülebilmek icinBende bunu deneceğim
Sadece 3 günlük toparlanma süreci nette çok değişik versiyonları var ben sabah 1 bardak yoğurt 2 patates
Ögle 1 bardak yoğurt 2 patates
Akşam 2 bardak yoğurt Şeklinde yapacağım 3 günlük yapılacak sonra normal diyet listeme devam edecem
Beraber yapalım mi
Tamam sen beni takip et en azından ise yararsa yaparsınEşlik ederim ama çarşamba başlayabilirim. Eşim 2 gün evde ptesi salı onunla hayatta yapamam. Ama sen yarın başlayacaksan takip ederim en azından seni
Teşekkür ederim bakacam hemenCnm birde zayıflarken olumlamalardan destek almanı oneririm. Ben daha once 9 kilo verdim bu yontemle hiç zorlanmadan.
YouTube da evrim balıkçı zayıflama bilinçaltı meditasyonunu izle mutlaka
Afiyet olsun az sonra yeşil çayımı icecem patates yoğurt çok tok tutuyor daha acikmadimSabah bir domates, bir kurabiye ekmek yerine tükettim. Günaydın herkese.
Ne güzel.Afiyet olsun az sonra yeşil çayımı icecem patates yoğurt çok tok tutuyor daha acikmadim
Şuan acıktım ama birazdan yiyecem tekrarNe güzel.
Hadi verelim ozamanselam ben senelerdir kiloluyum 85,4 um..
vermeye çalışıyorum hadi verelim:)
Beraber verebiliriz ben diyetisyen e gidiyorum aslında dustugum için bu hafta aksadı ve kg aldım uyumaktan hareket edemiyorumben 13 yıldır kiloluyum.
eşimle kilolu halimle tanişti kilomla evlendim kilolu geliniyim..
kilolu anneyim..
hep kilo benim hayatimda oldu.
bi kere kendime tokat aldim 53 ol dedim.
kilo konusunda kendime güvenemiyorum.
Benim yapmam doğru değilmiş canım çünkü insülin direncim yüksekBeraber başlayalım ama her pazartesi gibi olmasın bu surekli baslayip sali sonlandirdigimiz bu defa son olsun hırsla azimle istediğimiz gibi yaşımıza uygun giyebilmek koşabilmek gülebilmek icin
Benimde insülin var ama ilaç kullanamiyorumBenim yapmam doğru değilmiş canım çünkü insülin direncim yüksek
Bana da doktor ilaç yazmadı çok saçma şekilde iki saat geçmeden acıkıyorum elim ayağım zangır zangır titriyor yani. Siz niye ilaç kullanmıyorsunuzBenimde insülin var ama ilaç kullanamiyorum