- 27 Ekim 2019
- 75
- 71
- 35
- Konu Sahibi Dairy_of_ezgi
Kahvaltım
2 yumurta
Bir avuç haşlanmış ıspanak
Bol salatalık domates 2 ceviz 1 dilim ekmek
2 yumurta
Bir avuç haşlanmış ıspanak
Bol salatalık domates 2 ceviz 1 dilim ekmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baş ağrın var mı canım bir de spor yapıyor musunBir yumurta 1 dilim ekmek ve salatalık domatesimle gunaydinnn
Canım dustugum için halen spor yapamıyorum baş ağrısı yok şükür sen ne yaptinBaş ağrın var mı canım bir de spor yapıyor musun
Bende devam ediyorum baş ağrım beni deli ediyor birde regli dönemindeyim zatenCanım dustugum için halen spor yapamıyorum baş ağrısı yok şükür sen ne yaptin
Baş ağrısı normal bence vücut alışıyor yeni beslenme şekline suyu aksatma yediklerini yaz motive olalım beraber ben uyanır uyanmaz 1 elma yedim bir de kahveBende devam ediyorum baş ağrım beni deli ediyor birde regli dönemindeyim zaten
Tebrik ederimHerba Life Kullanıyorum Boğazımdan Hiç birşey eksitmeden 4 ayda 8 kilo verdim . Evimde bisiklette var desteklıyorum
Tebrik ederimHerba Life Kullanıyorum Boğazımdan Hiç birşey eksitmeden 4 ayda 8 kilo verdim . Evimde bisiklette var desteklıyorum
Canım benim çok benzer hikayeler hepimizinki kendi başına yapamıyorsan bi diyetisyene gitmeni öneririm lütfen kendini bırakma bunu eskiden 57 kg biri olarak söylüyorum bırakınca felakete dönüşüyor herşey doğum sonrası kilo veremedim ben degilki sen daha çocuk sahibi olacaksın ınsallh doğmamış çocuğun için yap bu iyiliği biryerden başla çocuk olunca kg katlanıyor çünkü bak eşinde kiloluymus ıyi tarafindan bak ikiniz beraber yapabilirsiniz benim gibi yalnız değilsinMerhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuduğumda resmen beni anlatıyorlar dedim ben de 85 kiloyum 153 boyum kendimi bildim bileli kiloluyum 1 buçuk senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyor eşim de kilolu 115 civarı kayınvalidem sürekli kilonuzdan çocuğunuz olmuyor kilolusunuz zayıflayın vb bir çok laf ediyor ve ben artık kaldıramıyorum. Şimdide diyete girmiş zayıflıyor ve bunu hergün bize söylüyor. Sürekli diyet deniyorum ama veremiyorum en son 2 hafta karatay diyeti yaptım ve bozdum yine spordan çabuk sıkılıyorum su içmeyi unutuyorum ve sevmiyorum bazen 2 günde 1 su bardağı ancak içiyorum zayıflama çayları incelten taytlar vs herşeyi aldım ama olmuyor sıkılıp bırakıyorum evlendiğimden beri 10 kilo aldım artık herkesin yeter artık ölçeksin nolur yemek ye çok zayıfsın demesini istiyorum gün boyu evdeyim evden dışarı çıkmak bile istemiyorum lütfen bana da yardım edin aranıza alın.
Ah tatlım inşAllah yapabilirim bu hafta ciddi anlamda başladım Karatay diyeti yapıyorum termal taytla spor yapıyorum inşAllah çabucak bırakmam en azından bir ay bile dişimi sıksam şükredeceğim eşimde sağolsun benimle birlikte yapmaya başladı bakalım birbirimizi motive edeceğiz gerçi sürekli yemek videoları izleyip canı istiyor ama bu sefer ona kıyıp yapmayacağım istediklerini kararlıyımCanım benim çok benzer hikayeler hepimizinki kendi başına yapamıyorsan bi diyetisyene gitmeni öneririm lütfen kendini bırakma bunu eskiden 57 kg biri olarak söylüyorum bırakınca felakete dönüşüyor herşey doğum sonrası kilo veremedim ben degilki sen daha çocuk sahibi olacaksın ınsallh doğmamış çocuğun için yap bu iyiliği biryerden başla çocuk olunca kg katlanıyor çünkü bak eşinde kiloluymus ıyi tarafindan bak ikiniz beraber yapabilirsiniz benim gibi yalnız değilsin
Bende su içmeyi unutuyordum su içme programı indirdim cidden işe yarıyor yani bir gozünün önüne su sisesi koy hepMerhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuduğumda resmen beni anlatıyorlar dedim ben de 85 kiloyum 153 boyum kendimi bildim bileli kiloluyum 1 buçuk senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyor eşim de kilolu 115 civarı kayınvalidem sürekli kilonuzdan çocuğunuz olmuyor kilolusunuz zayıflayın vb bir çok laf ediyor ve ben artık kaldıramıyorum. Şimdide diyete girmiş zayıflıyor ve bunu hergün bize söylüyor. Sürekli diyet deniyorum ama veremiyorum en son 2 hafta karatay diyeti yaptım ve bozdum yine spordan çabuk sıkılıyorum su içmeyi unutuyorum ve sevmiyorum bazen 2 günde 1 su bardağı ancak içiyorum zayıflama çayları incelten taytlar vs herşeyi aldım ama olmuyor sıkılıp bırakıyorum evlendiğimden beri 10 kilo aldım artık herkesin yeter artık ölçeksin nolur yemek ye çok zayıfsın demesini istiyorum gün boyu evdeyim evden dışarı çıkmak bile istemiyorum lütfen bana da yardım edin aranıza alın.