kolay gelsin canım evet yapacak başka bişey yok alışmamız lazım geçmiş olsunKızlar diyete devam bugün çok yürüdüm o kadar yürüdüm ki ne kadar olduğunu bile bilmiyorum ayaklarım ağrıyo.dun gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadim ama başka türlü olmicak vücut alisicak artık başka caresi yok.
kolay gelsin canım evet yapacak başka bişey yok alışmamız lazım geçmiş olsun
menu iyi ama akşam sadece çorba eksik kalmış. kuru baklagilli salata yada et türü bişi ekleseydin daha sağlıklı olurdu gibi geldi üstelik sen hastalandın bağıklığını diriltmen lazım. napim yorum yapmadan geçemiyorum didemim. çok bilmmiş gibi olmıyım diye çekiniyorumevet kızlar gelelim bana
kahvaltı
yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin çay bal
ara
yarım domates
öğle
patlıcan yoğurt 1 dilim ekmek
ara
kahve leblebi
akşam
1 dilim ekmek çorba
3 litre su leslie 5 mil
öylemi çok sevindim ama kitabı ne olur mutlaka oku kitap çok önemli metabolizmayı anlatıyor. ayrıca madem karar verdin bu sayfayı facede takip et karataycıların sayfası çok sağlıklı bilgiler veriyorEvet canım aynı anda gelmişiz menülerde yazıldı düzene girelim artık. Senin Karatay iyi gidiyor canım aynen devam bende bugün itibariyle başladım bakalım hayırlısı
süper bi menü senin gibi beslenebilsem keşke çokda yürümüşsün dün 1 kilo gitmiştirHerkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta lorla
Biraz kasar peynir
6 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ; yarmali tarhana çorba az yoğurt kiymali patlican
Akşam ;etli mantar sote az yarmali tarhana salata turp ve havuç soganla
Spor sabah 25 dk yurume ve aletler
öğle 40 dk yurume
Aksam 45 dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
evet ben o yüzden yurumede yapsam sonuna plates esneme bacak birazda lesli ekliyorum 15-20dk o yuzden zorlanmıyorum. bırakıp başlayınca zor oluyordur muhtemelen.günaydın kızlar dün leslie ile 3 mil yaptım birazda pilates yapıyım dedim bikaç harekette yıkıldım bacaklarım tutmuyo oturup kalkarken çok zorlanıyorum gerçekten bu pilates çok zor kardio olanı ama alışana kadar alıştıktan sonra kolay
tebrik ederim bana göre sende iyi bir karatay aday adayısın eninde sonunda aklın mantığın karataycı olacak göreceksin didem. ama menu göremedim yazmamışsın bekliyorum hadi.bugünde leslie ile bisiklet denicem sporu kahvaltıdan sonra yapıyorum pazartesinden itibaren inşallah akşamları yapıcam
ozaman daha iyi etki ediyo ama 6dan sonra bişey yemiyorum malum hormon salgılanması için gündüz beceremiyorum bari akşam beceriyim dedim
işallah yarın tartı yüzüme güler. bu günde dünki tarz da spora devam.ama akşam açıkçası lesli yapasım var yurume az lesli çok arkasına plates ve mekik eklerim. sabah 35dk yurudum bakalımsüper bi menü senin gibi beslenebilsem keşke çokda yürümüşsün dün 1 kilo gitmiştir
günlük sebzenle beraber kaliteli protein ve kaliteli sağlıklı yağlardan da tüketmeyi unutma. proteinsiz ve sağlıklı yağsız yağlar erimiyor tecrübeyle de sabit cancazımmenüm dünkinin aynısıydı yazmadım onun için sebze yemeklerini genelde kendime pişiriyorum eşim sevmiyo bitene kadar ben yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?