- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
karatay = doğru beslenme canım elinden geldiğince uymaya çalış. kahvaltıda ekmek yerine ceviz çiğ badem tercih etkaratayda 6dan sonra bişey yemeyin yazıyodu onu yapmaya çalışıyorum bakalım
sağol canım.sanırım diyet yapmadığımdan çünki sağlık için çok şey yapıyorum kilolardanda bu sebeple kurtulmak istiyorum.aradığım beslenme tarzınıda bulup hayatıma koyunca sorun çözüldü.benim minikler,eşim,annem,babam dahil elden geldiğince karatay yapıyoruztebrik ediyorum azminden dolayı yaz boyu ne diyeti nede burayı bıraktın gerçekten çok tebrik ediyorum neslihan
Nesli menü güzel canim kimse yazmiyo diye bende yazmiyodum
Kahvalti
2dilim ekmek 5zeytin melemen peynir
3diyet bisküvi yeşilçay
Ögle
Yeşil mercimek 1dilim ekmek yoğurt
Kahve leblebi
Akşamda öglenkinin aynisi
Leslie ile 5 mil yaptim
Evet canım aynı anda gelmişiz menülerde yazıldı düzene girelim artık. Senin Karatay iyi gidiyor canım aynen devam bende bugün itibariyle başladım bakalım hayırlısıAynı anda gelmişiz Seçil
hoşgeldin canım, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..taşınmak zor..günaydın kızlar 3 gündür giremiyorum annemlerdeydik taşınacaklarda evini temizledik daha çok iş var halılar falan yıkanacak ama sonra neyse bugün devam ediyorum birazdan spor yapıcam
amin canımçok sağolhoşgeldin canım, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..taşınmak zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?