• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

var canım tabiki düzenli girersen bide bildirim günümüz bildirimini yaparsan neden olmasın

Seve seve:)
O zaman ben bi kendimi tanıtayım:KK59:

23 yaşındayım. Ben de klasik kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım:mad:

Boyum 175. 2 yıl önce 101 kilodan 77 ye düştüm.

Bu sabah tartıldım ve 83 geldim:KK61:

Sınıf öğretmenliği sın sınıf öğrencisiyim. Bu yıl kpss belasıyla uğrsacam. Ocakta nişanım olacak Allah kısmet ederse:rolleyes:

Ay çok konustum:-)

Ocak ayına kadar 68 olmayı hedefliyorum:oops:

Sınıf öğretmenliği sın sınıf öğrencisiyim. Bu yıl kpss belasıyla uğrsacam. Ocakta nişanım olacak Allah kısmet ederse:rolleyes:

tamam canım hoşgeldin aramıza ozaman düzenli girmeni bekliyoruz

sende nasıl gidiyor?Sizde haberler nasıl?Hadi toplanın artık.İlknur,gülcan falan hic yok.Daimi üyeler nesli ne hanife kızlar hep girmeye calışmışlar.....Bu arada beni mezun olarak yazdıgınız ve listeye aldıgınız için teşekkürler fıstıklar.Alınanları unutun,vermeye konsantre olun.

2.mezun verelim artık kızlar.Cok güzel verenleriniz olmuş.Alanlarda cok cok dikkat edince toparlanır.Neydi bizim slogan...!!!Kilolar bize dert degil,bir anda almadık hoop bir anda gitsin kilolar.Ddem moralini bozma sen sonucta rahatsızlık gecirdin ipin ucu kactı toparlanamadın...Üzülme harekete gecmişin gitcek kilolar.

Evet canım 61 kg yum.Hersey yolunda.Cok degişik günler ve aylardan gectim ve gectik.Sonu iyi oldu.Sen ne yaptın?Kardeşlere ikrama devam mı?
eskisi kadar değil iyi canım senin adına çok sevindim bu senede misafirimiz geldi 1 ay durdu düzen o ara bozuldu işte geri geldi kilolar

2.mezun verelim artık kızlar.Cok güzel verenleriniz olmuş.Alanlarda cok cok dikkat edince toparlanır.Neydi bizim slogan...!!!Kilolar bize dert degil,bir anda almadık hoop bir anda gitsin kilolar.Ddem moralini bozma sen sonucta rahatsızlık gecirdin ipin ucu kactı toparlanamadın...Üzülme harekete gecmişin gitcek kilolar.
inşallah canım ne güzel söylüyorsun şimdiye çoktan mezun olmam gerekiyoduda çok az kalmıştı işte olmadı hastalık çok uzun sürdü bende saldım kendimi yeterki iyileşiyim dedim böyle oldu ilknurla gülcan hiç gelmiyo merak ediyorum onlarıda

Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda peynirli mihlama

6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;etli mantar sote ayran
Aksam 1 br kefir 30dk sonra salata ve taze fasulye 2 kaşık kiymali makarna
Spor sabah 35 dk yurume
öğle 33 dk yurume
Aksam 30 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik plates bacak karisik
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Hoşgeldiniz aramiza

Kızlar kaptan olamamda oynak başı olurum. Bence eda zaman ayirabilirse bize sahip çıksın. Benim diğer topik kaptanı 8 ay dir mezun Muş ama bizle hala ugrasiyooo

2. Mezun ben olucam eda cim adayım

Back