Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var canım tabiki düzenli girersen bide bildirim günümüz bildirimini yaparsan neden olmasın
tamam canım hoşgeldin aramıza ozaman düzenli girmeni bekliyoruzSeve seve:)
O zaman ben bi kendimi tanıtayım
23 yaşındayım. Ben de klasik kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım
Boyum 175. 2 yıl önce 101 kilodan 77 ye düştüm.
Bu sabah tartıldım ve 83 geldim
Sınıf öğretmenliği sın sınıf öğrencisiyim. Bu yıl kpss belasıyla uğrsacam. Ocakta nişanım olacak Allah kısmet ederse
Ay çok konustum
Ocak ayına kadar 68 olmayı hedefliyorum
iyiyiz edacım çok şükür sen nasılsın asılSelamlar fıstıklar nasılsınız?Nasıl gidiyor?Haydi kış geldi toplanın artık.
Teşekkür ederim canım hoşbuldumtamam canım hoşgeldin aramıza ozaman düzenli girmeni bekliyoruz
Cok sagol canım ,iyiyim işten dönüyorum.Kiloları verdim rahatladım.Sporu bıraktım şu ara biraz gevşedim :)iyiyiz edacım çok şükür sen nasılsın asıl
kilo aynımı 61 misin hala eşinle düzeldimi aranızCok sagol canım ,iyiyim işten dönüyorum.Kiloları verdim rahatladım.Sporu bıraktım şu ara biraz gevşedim :)
Evet canım 61 kg yum.Hersey yolunda.Cok degişik günler ve aylardan gectim ve gectik.Sonu iyi oldu.Sen ne yaptın?Kardeşlere ikrama devam mı?kilo aynımı 61 misin hala eşinle düzeldimi aranız
eskisi kadar değil iyi canım senin adına çok sevindim bu senede misafirimiz geldi 1 ay durdu düzen o ara bozuldu işte geri geldi kilolarEvet canım 61 kg yum.Hersey yolunda.Cok degişik günler ve aylardan gectim ve gectik.Sonu iyi oldu.Sen ne yaptın?Kardeşlere ikrama devam mı?
inşallah canım ne güzel söylüyorsun şimdiye çoktan mezun olmam gerekiyoduda çok az kalmıştı işte olmadı hastalık çok uzun sürdü bende saldım kendimi yeterki iyileşiyim dedim böyle oldu ilknurla gülcan hiç gelmiyo merak ediyorum onlarıda2.mezun verelim artık kızlar.Cok güzel verenleriniz olmuş.Alanlarda cok cok dikkat edince toparlanır.Neydi bizim slogan...!!!Kilolar bize dert degil,bir anda almadık hoop bir anda gitsin kilolar.Ddem moralini bozma sen sonucta rahatsızlık gecirdin ipin ucu kactı toparlanamadın...Üzülme harekete gecmişin gitcek kilolar.
Hoşgeldiniz aramizaSeve seve:)
O zaman ben bi kendimi tanıtayım
23 yaşındayım. Ben de klasik kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım
Boyum 175. 2 yıl önce 101 kilodan 77 ye düştüm.
Bu sabah tartıldım ve 83 geldim
Sınıf öğretmenliği sın sınıf öğrencisiyim. Bu yıl kpss belasıyla uğrsacam. Ocakta nişanım olacak Allah kısmet ederse
Ay çok konustum
Ocak ayına kadar 68 olmayı hedefliyorum
2. Mezun ben olucam eda cim adayım2.mezun verelim artık kızlar.Cok güzel verenleriniz olmuş.Alanlarda cok cok dikkat edince toparlanır.Neydi bizim slogan...!!!Kilolar bize dert degil,bir anda almadık hoop bir anda gitsin kilolar.Ddem moralini bozma sen sonucta rahatsızlık gecirdin ipin ucu kactı toparlanamadın...Üzülme harekete gecmişin gitcek kilolar.