"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet gerçekten tok tutuyo karatay oruçta geceleri denemiştim ama az ekmek yedim yine her gece yumurta yemiştim ilk başladığımda yeşillik falan zeytin daha geç acıkmıştım ama misafir geldi onlar ne yediyse bende ondan yedim ve hep hamurişi oldu hamurişi yediğimde ise resmen sabah kalkınca aç uyanıyodum oyüzden biliyorum gerçekten işe yarıyo

karatayda yalnız şunu anlamadım tamam hormon salgılanıyo ama neden ozaman diyetisyenler metabolizma çalışması için 2 saatte bir bişeyler yeyin diyo yemeyince çalışmaz diyo karatayda bunun aksine iki öğün diyo iki öğün yeyince metabolizma nasıl çalışıyor ozaman

harika bi anektet yakalamışsın. kitabı okumadığın belli aslında kitap diyet değil metabolizmanın nasıl çalıştığını anlatan bi kitap o yuzden sistemi çözmek için kitabı okuman şart
şöyle açıklıyorum
karatay diyorki evet metob. hızı çok önemli sık yemek metob. hızlandırıyor ama sadece insülin salgılanıyor ve sürekli insülinde fazlalık yağları depolayan bir hormon. eğer sık sık yersen sürekli ins. salgılar yağ depolarsın. oysaki glukagon ve leptinin salgılanmasına müsade etsen leptin yağları yıkan yakan hormon dur kilo vereceksin diyor.
yani sırayla
insülin yemekten 2 saate kadar
glukagon insülünden sonra 2 saat kadar
leptin de glukagondan sonra çalışmaya başlar
kısaca yağları yakan hormon leptin ancak yemek ten sonra ağzına sakız dahi koymasan 4. saat ten sonra başlar.
leptine ne kadar müsade edersen o kadar yağın yanar. ama aç kalmak yok acıkırsan yiyeceksin sağlıkli bişiler

4-5 saatten sonra acıkmamaya başlayınca öğünleri sırayla terk edeceksin. zaten içindeki makine sana söyleyecek

evet kitabı indirmiştim sen yollamıştında bi göz gezdirmiştim leptin hormonunu okumuştum sonrada sen söyledin hep zaten ama neslihancım oda zormuş ya 4 5 saat bişey yeme bide ben sürekli evdeyim helede kış geldi hiç çıkamıyoruz oğlumla işte hiçbişey yemesende bi kahve içmeyi istiyo insan televizyon karşısında acıkmasan bile ona biraz kafaya iyice koyup alıştırmak gerekiyor kendini

kahve içebilirsin, ayran,kefir,yoğurt bunlar leptini çok etkilemiyor. birde avcun içi kadar çiğ badem, fındık,ceviz yiyebilirsin dediğim gibi acıkmamaya canın bişiler istememeye başlayana kadar bunları atıştır zaten sıkıntı yok. kefir çok tok tutuyor mesela benim tercihim kefirden yana oluyor

sporumu yaptım leslie ile 3 mil ardındanda biraz bisiklet sürdüm 7-8 dk şimdi yeşilçayımı içiyorum çiğ bademi nerden alıcaz acaba kuruyemişcilerdemi var hiç bakmadım herşeyi marketten alıyoruz

sporumu yaptım leslie ile 3 mil ardındanda biraz bisiklet sürdüm 7-8 dk şimdi yeşilçayımı içiyorum çiğ bademi nerden alıcaz acaba kuruyemişcilerdemi var hiç bakmadım herşeyi marketten alıyoruz
SPOR HARİKA BRAVOOOO
ben aktara söyleye söyleye datça bademi buldurtup getirttim canım tadı harika ve tatlı ama bulamazsan yerli başka bademleride alıyorum sende aktarından al çiğ bademi ben marketten pek alışveriş yapmıyorum zaruri bişi olmadıkça. daha önce sölemiştim ya deterjanımı bile kendim yapıyorum.market öldü benim için.marketler endüsti ürün tuzağı dolu
AVARE MERKEZLERİ BANA GÖRE

Son düzenleme:
Selam kızlar. Okuldan şimdi geldim eve yatıp uyuyasim var.ama ev beni bekler dün temizlik yapmıştım dün ev derli topluydu bugün timarhane.dun sporda yapamadım sadece 2 km falan yürüyüş o kadar. Bir azdan işlerimi halledicem vakit kalırsa yururum.
Neslihancim karatay yapmıyorum diyet yapiyorum. Canan karatay ın 3 kitabı da var bende yemek kitabına kadar.okudum hepsini uyguladım da.cok şey öğrendim. Ama şu dönemde yapmıyorum.saglikli yağlardan korkulmamasi gerektiğini diyet yapiyorum diye fındık fıstıktan uzak kalinmaması gerektiğini herşeyin dogalinin tuketilmesi gerektiğini pirincin zararlarini ve bi sürü şey. Ama şu dönem uygulamiyorum belki ilerleyen günlerde.
Oynak başı ol canım benim için sakıncası yok.nerde kuruyorux Kampı şaka şaka kamp kursak sen bizi kurutursun ha onu yemeyin bunu yemeyin diye ama super olur hepimiz dalgibi oluruz

kızlar selam..neslihancım yazdıklarınızı her gün okuyorum tam bir şey yazacağım çıkmam gerekiyor...ben de bu ara az kaçamakla kurtarıyorum..bu hafta çalışma saatlerim değişince yemek düzenim de değişti..olumlu yönde mi olumsuz yönde mi onu yarın göreceğiz:)

TAMAM KIZLAR YARIN 12-13 E KADAR KİLO BİLDİRİMİ BEKLİYORUM SEVGİLİ OYNAK BAŞI OLARAK
BEKLİYECEĞİM

------------------BAŞLANGIÇ// GEÇEN HAFTA// 19/09/2014 // GİDEN
1. anetam// ??????

2. neslihank4 // 79,4 // 78,8 //

3.secilsecil //72,5 // 72,5 //

4.didem //67,0 // 67,0 //

5.güzelim mezun oldu

YARINKİ LİSTEDE HAZIR BAKALIM İLK KİM YAPACAK BİLDİRİM
BENDE SABAH 35DK ÖĞLEDEN SONRA SERİN HAVADAN İSTİFADE 33DK YÜRÜDÜM AKŞAMA ALLAH KERİM. ÖPTÜM KIZLAR

neslihan sağol canim aktar 2 tane var burda çok yakin oralara bakarim canim
ayrica bizi boş birakma takim kaptanimiz ol eda gibi gerektiğindekiz bize eda varken çok iyiydi kime birakmiyodu herkes düzenli giriyodu yaz geldi bi saldik kendimizi

menü
kahvalti
bi bucuk dilim ekmek peynir zeytin az bal çay
ara
1 şeftali yeşilçay
öğle
yumurta üç tavuk baget ayran domates salatalik biber 1dilim ekmek
ara
leblebi çay
akşam
2 tavuk baget ayran çorba dahada bisey yemem
sporuda yazmistim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…