Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seçil naber tatlım nasılsın kızlar bu arada kilo cetvelini yapamıyorum artık ya olmuyo
Yazicaktim tam komşu aradı kaldıeee napıyosunuz niye bişey yazmıyosunuz seçil hanife
bende iyiyim canım spor yaptımda oturuyodumIyi canım senden naber bugün okul tatil evde tembellik yapıyorum kiko cetveli yapmaya çalışmadım ama bende deniyim müsait zamanda
Bendaha yapamadimy spor.evi temizlicem galiba karar vermedim evde temiz gözüküyo ama tembellik var üzerimde kahve keyfi yapıyorumbende iyiyim canım spor yaptımda oturuyodum
canım şimdi geldik daha..işteyken de yazamıyorum malesef...eee napıyosunuz niye bişey yazmıyosunuz seçil hanife
oldu bikere tatlım sen bu geleni bu ay halledersin hızlı gelen hızla gider. bak karataya benzer bişiler yapmaya çalış bari etkisi oluren sonki kilom 63.6
bugünki kilom 67 yuh
gelen 4 kilo
karatayda 6dan sonra bişey yemeyin yazıyodu onu yapmaya çalışıyorum bakalımoldu bikere tatlım sen bu geleni bu ay halledersin hızlı gelen hızla gider. bak karataya benzer bişiler yapmaya çalış bari etkisi olur
tebrik ediyorum azminden dolayı yaz boyu ne diyeti nede burayı bıraktın gerçekten çok tebrik ediyorum neslihanKilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 1.03.2014
başlangıç: 90
geçen hafta: 79,4
bu hafta: 78,8
giden: 0,6
toplam giden: 11,2
boy : 1,7
spor hafta boyu : lesli+yurume+plates
Az da olsa gitmiş şükür.
Canim üzülme sakın çabucak vericeksin eminim ben sana güveniyorum. El birliğiyle kurtulucaz kilolarimizdanen sonki kilom 63.6
bugünki kilom 67 yuh
gelen 4 kilo